Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
Ktrinel spune:
pt Bucuresti salariul de 1800euro (echivalent, sau 2550cad net ,Donia , ha?) eu zic ca ar fi f bun ...aproape un "must" daca ai avea rata la apart de 4 cam (cum are chris, dar mi se pare ca ei l-au primit cadou
) si daca mai ai si masina noua si standard de viata "bucurestean" de middle-upper class...eu mi-am lasat colega de birou la 250 usd si acum are 1000de euro...deci nu cred ca e asa o raritate...rapid pot enumera vreo 5 colegi care au mai mult de 1000 ...si nu cred ca sunt singura.
porumbita80 spune:
Donia ai o fetita care fiecare mama ar fi manda cu asa comoara la casa, sa-ti traisca si va bucurati de ea.
fetelor va multumesc de cuvinte calde dar stiti cum este ce nu te omoara te face mai puternic.
Noapte buna fug sa vad ce mai zic astea de avocata din Brasov.
danutz spune:
Eu de fapt intrasem sa va zic ca in revista Avantaje pe octombrie e publicata povestea Alinei si a tripletilor...daca sunteti curioase!
Si am citit ce-a scris Kokorina, cum plange pe ascuns de Craciun, si instant mi-au dat lacrimile...Lasa Kokorino, data viitoare, deschizi repede DC-ul si bagam un colind on-line in grup...si sa vezi ce bine o sa-ti fie!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Laura13 spune:
chris eu nu comentez, la situatia mea actuala cred ca stii ce ti-as spune
.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
postari asa frumoase ca ins eara asta eu nu am mai intalnit....
chris [omulet cazut pe spate] flori? flori? tu? flori? si pupici? [omulet cazut pe spate iar, doar ca si-a adus aminte]. da' pe cuvant ca-ti sta bine. ia uite
. si
. a? nu te prinde?
donia esti extraordinara 
mamana, pe ala cu 2 electroni intr-un bar il sti? ![]()
oh my god, i lost an electron
are you sure?
i'm positiv!
a? got it? hai ca i tare...
eu imi amintesc doar ca electronii astia-copii sa le zicem, graviteaza in jurul nucleului. agatati de fusta mamii, cum ar veni...numai ca aia care stau mai departe cam pierd legatura...si o cam iau pe aratura din cand in cand...ce nu mi amintesc e cum pleaca? si de ce? la alte familii mai bune? da' se mai intorc? uf, cate intrebari... acum serios vorbind, ei stau ca pe niste sfere concentrice, in jurul nucleului. si graviteaza acolo. cu cat sunt mai indepartati cu atat legatura e mai slaba. in general, se pot 'pierde' pana la 4 electroni. dar jur ca nu mi amintesc de ce nu mai multi...n-or fi? ba da..sunt cu duiumul..daca ma poti ajuta...ca m-am impotmolit...![]()
katrinela, adeju si alte fane ala din prizanbreic: bai nene, frumusel, n-am ce zice...dar..are o fata. una bucata. e suparat, vesel, sexos, trist...nu conteaza...are o fatza. o privire. azi l am vazut intr un videoclip al lui mariah...fix la fel. pana si the rock are mai multe....
bun. azi am trecut in catalog asa:
10 cu felicitari pt mamana, a raspuns prima si f corect
10 pt porumbita-s-a remarcat dorinta de mai mult ![]()
un FB pt laura, inca exista curiozitate ![]()
apropo de arhimede. mai stiti principiul vaselor comunicante? doar asa am reusit sa spal ca lumea batista bebelusului...
sigur mai erau...incerc..si revin
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
asa..am fost la baby expo azi. nu trebuie ratat: standul cu sterimar. e 20ron ala mare, eu am dat 35 pe el la sensiblu...mai au un gel gingival fara xilina, am luat sa testam. tot la etaj, un stand numai cu carti pt copii. extraordinare. nu am mai vazut carti atat de frumoase. cu texturi, desene simple, calitate f buna si preturi ok. dar f inventive..nu stiu cum sa zic...exact ce trebuie...cred ca mai fac un drum sambata...si incaltari de la fox baby. sau baby fox..alea romanesti, facute la sibiu. super. toate trei sunt una langa alta, nu le puteti rata.
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
politica stiu ca nu e voie, dar de ce se intampla in birmania putem vorbi ? :((((((
diana si david 03.12.06
Ktrinel spune:
dianocica ..una, da buna! eu ziceam ca e de vina filmul ala care i=a impus o anumita moaca...dar daca zici ca asa e el mereu...bei, nu conteaza...lasa ca am io destule in plus
...pot sa echilibrez situatia! ![]()
Ktrinel spune:
putem ...sigur,...e nasol...pacat ca suntem in secolul asta si inca ne confruntam cu violente si intolerante de genul asta.
Ktrinel spune:
demult vroiam sa te intreb , ca o arhitecturista ce te gasesti, crezi ca e posibil sa ne fi lovit fundurile prin Club A ? ![]()