Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Shoshika

Noi sintem bine...,agitate din pricina a doi dintisori care-si fac aparitia pe scena...,unu-i cam ascuns...,dar cred ca miine va scoate capul din culise...,nr. 5...si se cam vede si nr 6...,doamne ce sentiment deosebit...,cind ii vad coltul iesit din gingie..,simt ceva atit de special ...,cum sa va spun?...,de fact ce sa va mai spun...,ca stiti si voi,deja...
Azi am facut ciorba de perisoare...,bai nene...,asa pofta de mincat n-am mai vazut pina acum la ea...,a mincat super bine...si super mult...,adevaru-i ca a iesit beton...,ce sa mai vorbim...

Marani,
multumim pentru info,foarte necesare...,pozele voastre sint superbe...
Dianarus,
ma bucur ca sinteti mai bine,va puupam
Ruxandra,
sa va traiasca verisoara,sa cresaca mare
Alexandra,
am uitat sa-ti spun ca am admirat frumusete de familie...,frumusete de peisaje...,minunat...si voi trei sinteti si mai minunati...
Chris,
pai daca te angajeaza pe tine...si o da afara pe "ruda"...,nu ma angajeaza pe mine in locul ei?...,ar putea...,ca noi doua nu sintem rude...
Ktrinel,
puupam si pe Julia,ca n-am mai puupat-o de mult...

Miine in jur de ora 15 ,sintem la polivalenta ,la "cascat gura"...,pentru necunoscatori,asta inseamna ca vom cheltui si mama de cent ,ramasita de banut si ce-o mai fi prin portofel...,daca nu la noi...,la altii...(vezi cardul lui Teutz),asa ca cine doreste sa ne insoteasca este binevenit...,dupa ce ne vom ameti "cascind gura"...,ne vom intinde paturica in parculetul binecunoscut...,pentru o mica sezatoare a minunatelor...,cam asta-i programul de miine...
va asteptam cu drag...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz

Fiindca azi am luat un bonus frumusel, care, cumulat cu salariul face o suma chiar mai marisoara decat ai zis tu acolo...

mai aveti locuri pe acolo?
mi-as aduce si eu barbatul in tara...,care nici macar suma de care vb Chris nu o cistiga...si daca-i tot asa de bine pe la tine...,ma gindeam sa faci tu un pustiu de bine si sa ajuti o biata familie "separata" [omulet care te perie ]

Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

demult vroiam sa te intreb , ca o arhitecturista ce te gasesti, crezi ca e posibil sa ne fi lovit fundurile prin Club A ?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ia mai pune o data pneste poze cu matalutza.. ca pe acolo mi m facut veacul facultate....dar s ar putea sa nu mi amintesc prea multe....

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Donia, am inteles sa traiti! Poze pentru culturalizare! O sa ma gandesc la asta la fiecare poza facuta. Concediul asta va fi unul fara muzee, fara puncte turistice atinse, fara basici in talpa, fara dureri de picioare. Vreau sa savurez!

Danutz, zici tu bine ce zici. Eu una nu m-as duce inca la servici pentru nici o suma. Vai si intoarceri acasa la 21.30? Oh, nu! Bravo tie ca poti! Eu una cand faceam de-astea cadeam lata acasa. Sa mai culc si copilul?!

Laura, imi pare rau pentru dezamagirea cu serviciul. Dar da-i naibii! Daca directorul asta e prieten cu ex-directorul tau inseamna ca e se aseamana intr-un fel si poate mai bine ca nu te-ai angajat! Lasa ca va fi bine! Tu faci contabilitate, nu? Nu te-ai gandit sa lucrezi de acasa? Pe mie una ma bate gandul.

Tre' sa ma culc

Noapte buna

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Danutz,
daca mergi la Bran...,uite aici ceva,pentru care am sa te invidiez...
distractie placuta oricunde v-ati duce...,sa faceti pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mamana, pe ala cu 2 electroni intr-un bar il sti?
oh my god, i lost an electron
are you sure?
i'm positiv!

a? got it? hai ca i tare...
eu imi amintesc doar ca electronii astia-copii sa le zicem, graviteaza in jurul nucleului. agatati de fusta mamii, cum ar veni...numai ca aia care stau mai departe cam pierd legatura...si o cam iau pe aratura din cand in cand...ce nu mi amintesc e cum pleaca? si de ce? la alte familii mai bune? da' se mai intorc? uf, cate intrebari... acum serios vorbind, ei stau ca pe niste sfere concentrice, in jurul nucleului. si graviteaza acolo. cu cat sunt mai indepartati cu atat legatura e mai slaba. in general, se pot 'pierde' pana la 4 electroni. dar jur ca nu mi amintesc de ce nu mai multi...n-or fi? ba da..sunt cu duiumul..daca ma poti ajuta...ca m-am impotmolit...

diana si david 03.12.06

got it, da' din a doua cetire ...
nu mai stiu nici eu mai departe da-mi place cum incepe (pe asta-l stiai??); imi aduceam aminte din liceu chestiile astea de chimie, eu am facut mate ca acolo se dadeau 3 examene numai la mate , deci ne-am fi putut intalni prin barul din arhitectura daca ne mai plimbam si prin timp

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

na ca m ati starnit cu chimia..care nu mi a placut deloc in liceu dar nu pot sa inteleg de ce, ca e chiar fun..cred ca din cauza de profa cu abilitati pedagogice zero..care era treaba cu mendeleev? pe ce criterii erau frupate? cu ce se manca grup I, a IIa, ... ? ala eu, ala eu? porumbita?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Nu am putut sa ma duc la nani pana nu va spun Noapte Buna!
Am fost cuminte...am citit tot..dar e super tarziu sa mai raspund...!
S-ar putea ca Marius sa ma trimita sa dorm cu tastatura in brate!
Mi-a placut ce mi-a zis aseara ca noi fetele de pe DC suntem o mare familie...nu e asa fetelor????
Ktrinel...multumesc de pupic si eu te pe tine....!
Nu cred ca ma mai mut...mai ales cu noua lege...cu conditiile care le impun...mai bine imi fac o casa!Nu ma mai supara spatele decat atunci cand fac efort!
Lavinia...Mark a aparut in Mami?Si eu nu stiu?Cred ca ne confuzi!Oricum mi-ar fi placut!
Asizaaaaaaaaaaa...azi m-am gandit toata ziua la voi...ce ati facut????
Gata am fugit la nani...Noapte Buna minunatelor!!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Buna dimineata!
A trecut si ziua mea... a fost o zi frumoasa...
Tudor s-a gandit sa-mi ofere un cadou original: s-a ridicat in patut in picioare. Pentru prima oara!

N-am apucat sa citesc din urma, asa ca incerc sa recuperez!

Va pup si va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Gata, am reusit sa recuperez din urma, dar, din pacate, nu ma simt in stare sa va raspund pe rand la toate...
DAR vreau sa va multumesc pentru urari! Sunteti niste mamici deosebite si mi-ati devenit repede foarte dragi. Ma simt tare bine cand va citesc, de la fiecare am cate ceva de invatat (mai ales de cand cu ideea Doniei de "culturalizare").
Apropo de asta: Stiti care a fost unul din cadourile primite astazi? 3 carti. Pai, eu n-am mai pus mana pe-o carte... (in afara de Mama si copilul si de cartea lui Spock) de cel putin 9 luni. Acum... internetul sa traiasca!
Si sa vedeti ce carti: una scrisa de Super nanny (cea cu emisiunea de pe Prima, nu mai stiu numele)- super misto, informatii foarte folositoare in educarea copilului, una scrisa de Mihaela Radulescu (sigur ati auzit de ea ca s-a facut mare tam-tam cand a lansat-o) si o carticica pt suflet cu poezioare.
Sunt foarte incantata! Si de-abia astept sa-mi fac timp sa le citesc!
A, si mai am un cadou frumos primit de la sot. Dupa 4 ani de casatorie mi-a oferit inelul de logodna (asta pt ca-l bateam eu la cap ca nu a facut-o la timp; acelasi impact l-a avut si acum, desi suntem de 7 ani impreuna...)
Dar, nu in ultimul rand, cel mai frumos cadou de ziua mea a fost faptul ca cea mai mare parte a zilei am petrecut-o doar cu baietelul MEU. Pentru prima oara in 27 de ani. Nu-i asa ca e frumos?
Bine, stiu ca asta fac in fiecare zi, dar azi a fost ziua mea.

Minunatelor, va multumesc iar, va pup si imi dati voie sa fiu si eu o mamica minunata alaturi de voi?

Mergi la inceput