Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Shoshika!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza..

spuneti-mie si mie va rog..cum se foloseste ecoflorina..pe prospect nu scrie cum se administreaza....am inceput sa-i dau antibiotic..si nu stiu cum e cu ecoflorina..cat, cand si cate zile..

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Dolores, imi pare rau, nu stiu nimic despre medicamentul asta...Multa, multa sanatate lui David!! Si eu, in locul tau, as fi trecut ope antibiotic, e mai sigur asa, mai ales ca nu s-a insanatosit puiul.
Donia, o MINUNE Roxana ta, sincer, pe mine, desi ma chema tot Roxana , nu m-ar fi dus capul sa fac asa ceva, as fi varat urgent in sacu' ala vreun obiect insipid si fuga la joacaaaaaaaaaaa!! Si acum as face asa, d-apoi in clasa I, he, he..

Natiuneeeeee, Natiuneeeeeee!!! Am pus poze noi de aici incolo si, si, siiiiiiiiiiii muuuuuuuulte poze cu bicla !
dac-aveti vreme bagati un ochi!

David al meu

Mergi la inceput

Dandusule, nu dai si tu pe post reteta aia de supa de perisoare, da' asa ca pentru prosti, vorba Laurei

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza!! Ce buna e cafeaua..... yummy!!!
Donia, mie mi-a placut muzica de mor, dar bineinteles ca nu ma lasa serverul sa ascult ; once again m-a impresionat Roxana... chiar e fenomenala
Ktrinel, la noi se face annual review.... chiar trebuie sa il pregatesc si sa cer marire
Alexandra, eu ma ratat pozele... vreau sa le vad si eu
Auras, bine ai revenit; sint atat de haioase fetitzele tale (parca, parca as vrea si eu o fetitza)
Bambo, pupici dulci fetelor frumoase..... De la Luca pentru Anto
Diana, va pup cu drag; inca ma gandesc cum sa mai ajung la voi..... as vrea sa mai vin macar o data in acest an
Laura, cate face Dani.... frumosul de el
Teutz, cred ca probleme de spate avem cu toatele... sa iti treaca repede
Chinico, deci Danita era ; mai vreau poze cu Bea.... ai inteles????
Chris, 60 milione net??? Vin eu
Se ia curentul... Revin

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca primele poze sunt de prin vara, acum vreo 2 luni, si sortandu-le am constatat si io ce mult s-a schimbat puiu...A crescut ...
Chiar voiam sa va zic ca se vede ca au mai crescut puii nostri, suntem si noi mult mai degajate, ne arde de culturalizare, de electroni, axiome, teoreme, am dobandit o oarecare experienta, nu ne mai panicam atat de repede, stim cum sa reactionam in situatii de urgenta... zic io ca ne sta mai bine acum, profesia de mama stapana pe situatie ne prinde tare bine. Plus ca ne ajuta mult copiii,sunt mai receptivi, intelg mult mai multe lucruri, asa sa tot stai in c.i.c, fara colici, fara nopti nedormite, fara mancare pe pereti. BOIERIE!!! e drept ca acum e perioada mersului si tot timpul trebuie sa fii in spatele lor, acum doar shalilii se ne tina!

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!
La multi ani, Shoshika!
dolores eu stiu ca medicamentele pt refacerea florei intestinale nu au un mod anume de admistrare-dupa masa,inainte,etc- se dau insa cate zile administrezi antibioticul chiar si cateva dupa.pupici si sa va faceti bine repede!
acum sa dau vestea cea mare....fimea are 48h fara febra,aproape ca imi vine sa dau petrecere.la analize i-a iesit si infectie urinara,asa ca o sa continuam tratamentul inca vreo 5-6 zile,dar oricum suntem pe drumul ce bun
vestea mai putin buna ar fi ca fimiu are incontinuare muci la greu cu care se cam ineaca,tuseste,dar sincer asta acum mi se pare un fleac si uite asta experientele super nasoale te fac sa vezi lucrurile "negre" roz
am fost la targ ieri si am cheltuit...dar am luat scaun nou pt teo,ca ea nu mai incapea in cel vechi,pe care il cedeaza lui seba,si haine multe,nu-s mai ieftine dar macar sunt intr-un loc mai multi ca eu nu prea am timp de alergat.
dianocica eu folosesc apa de mare de la Humex,e cea mai mare ca si cantitate-150ml- si e 25 lei
revin daca ma lasa piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chinico.. dupa adanci sapaturi impreuna cu pretenarii lasati in urma sa shtudieze la dortmundu' vesel, ne-a iesit la socoteala ca beserica ar fi ulmer muenster, in ulm, undeva mai pi la sud di muenchen... acu' daca n-o fi asta, ma dau batuta, ca daca nici ei de la mama lor de-acolo nu stie... si daca am nemerit-o, sa zici la fata daca a castigat sejur de lux, cu masa, casa si companie placuta incluse la pachet (...adicatelea...nici nu sunt foarte pretentioasa.. :)))) ).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici! o singura trezire la 5.30 pt laptic si apoi somn pana la 8!!! hmmm, ce bine e!
apropo de ce zicea roxanica, ca puiutii sunt mai receptivi, sa va zic ce a facut dani a seara..... il vad ca mai are numai o soseta in picioare si il intreb, reotric evident: dani unde e soseta? la care el, intinde picioarul pe care mai avea soseta, o da jos si mi-o intinde! va dati seama ce mare e? si ca pricepe ce vreau sa ii zic? si ca il iubesc?!!!!!!
roxanica pozeleasta si asta sunt absolut dementiale.....smecher de smecher....se vede de pe acum. ai dreptate....ce au mai crescut!
anateo felicitari pt vestile bune si multa sanatate in continuare lui Seba

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata,

sa incepem cu revista presei fulguletilor:

Porumbita bravo mama, ai un 10 la mate deja. tine-o tot asa.

Laura of ce sa mai zic, ne bucuram pt Dani, iar cu job-ul nu a fost sa fie job-ul ala pt tine. vei gasi altceva mai bun.

Dolores multi pupici de la noi sa se faca Davidutzu bine.
Monica vacanta placuta si Dragos sa fie cuminte cu bunicii cat sunteti voi plecati.

Diana bravo mami, ce frumos trebuie sa fi fost. cred ca as sta si eu o zi sa ma joc pe acolo, iar de gradina zoologica... as putea sa ma mut acolo pt vreo luna. a si multa multa sanatate puiutilor

A-dejule mama ca bine zici. ce faina ar fi o superintalnire cu multe multe fete, ca de noi avem experienta paturicilor din herastrau si am dat de gust.

Dbunny asa faci ma aduci copilul doar in vacanta acasa? , pai daca tot ramai libera nu vrei sa ti-o trimit pe adina?

Marani multumesc pt informatiile de astazi. mai exista pe piata in romania de anul trecut un vaccin contra cancerului de col uterin, dar imi scapa denumirea acum.

marani ma topesc de drag de cate ori vad pozele voastre.

Ktrinel bune si cizmele decat deloc... desi la 30 de grade cate aveti e cam mult

Ruxandra multe felicitari proaspetei mamici dar si surioarei si verisorilor si multa sanatate.

Porumbita imi pare tare rau de ce ai patit tu, te cred dar nu e tot timpul asa. si sotul meu e din rep Moldova si el n-a avut nici o prob la fel sora lui si multi, multi alti prieteni de ai nostri. s-au integrat aici foarte bine si nimeni nu are nimic cu ei. in ceea ce priveste familia no comment asta este o greseala pe care o vor intelege mult prea tarziu sau niciodata din pacate pt voi si Mario.

Dayanara pupici si tie. cred ca atunci cand ai aflat ai avut un soc, draguta mica.

Donia doamne cat o iubest pe Roxana... e o scumpa. ce mai nu mai am cuvinte

Mamaana nu mai manca ciocolata pe paine ... singura. ma duc sa imi pun si eu...

Bambo nu stiu daca am inteles bine, dar daca mama este in CIC si se doreste sa intre in locul ei tatal, da mama tr sa se intoarca la serviciu sau poate sta acasa fara plata asta daca firma ii permite sau poate inceta contractul de munca si atunci esti libera sa stai acasa daca vrei. parca asa era.

CHris e f bine 6000 ron, dar fetelor nu e asa singular si uimitor, cel putin pt mine. credeti-ma ca sunt multi oameni (pe care ii stiu eu-ca sigur or fi si multi, multi altii,) normali din punctul meu de vedere, nu tu mari directori care au asa salariu, ci oameni care-si fac treaba bine intr-un domeniu profitabil.

a si mi-am amintit ceva. la un moment dat am lucrat intr-o mare firma de pe aici transnationala, unde imi lucra si barbatul si fusai eu la multe interviuri pt un post pe mk si cand colo mai pe final imi zisera aia ca m-ar vrea pe achizitii, no bun da si barbatul tot acolo era doar ca astia nu se prinsesera. eu am tacut malc si la interviul final dupa ce imi spune the big boss pt romania ca e ok pe final ca o discutie amicala ma intreaba daca sunt casatorita si eu spun da, a si sotul unde lucreaza, eu spun aici - ala holbeaza ochii si spune nu unde lucreaza, si eu spun pai chiar aici la dumneavoastra, pe achizitii - e cutare. pauza. imi spune da mai cu jumate de gura si ca in cazul asta ar trebui sa se gandeasca putin ca e mai neobisnuit la ei. eu zic ok dar daca nu imi dati un raspuns repede eu am alta oferta. plec de acolo si in 30 de minute ma suna de la resurse umane sa ma felicite ca am fost acceptata si sa ma asigure ca chiar daca este o premiera nu va fi nici o problema ca lucram amandoi ca se vede ca suntem profesionisti.

danutz imi pare tare rau ca e asa de greu. of viata viata...

dandusica multi pupici la crinut sa iasa repede repede dintisorii.

a si adina mai are unul sus iesit cat a fost la mama dar fara nici un scandal.

Roxanica frumoase poze mai, ce a mai crescut barbatelul.

Anateo ce bine ca a scapat de febra Teo, ne e asa de dor de voi...

cam asta fu revista presei bebelusilor...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput