Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata

sunt pe ascuns ca daca ma vede sefu iar imi i-a mouse-ul si imi inchide fereastra. ieri am sigilat inca un sertar ca si de aici incepuse sa scoata tot.

dianocica tu cum mai stai cu scosul de tzitza ziua? ca oricat incerc sa-l pacalesc pe zmeu dupa pranz tot isi aminteste de tzitzi si-l apuca un urlat... ieri i-am dat lapte praf. a baut cam 100 ml dar tot la tzitzi se gandea. si ca sa fie gama completa cuvantul care-l spune este "tate".

roxanica ce scump e chelul tau.
shoshika

azi mergem si noi la baby expo. pe la 16 concuram. daca sunteti pe acolo veniti sa ne incurajati. suntem in finala 16.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mamici....supa copilului se fierba, dar pt ca nu am prea multa treaba azi (aspirat, sters, frecat, calcat) as vrea sa incerc ceva nou azi. pls....repede o idee buna, rapid de facut si gustoasa!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buna dimineata, minunatelor! wow, chiar e buna! a dormit copilu' meu "otizat" de la 12 la 3 si de la 4 la 7!!! si in patut! dupa 4 nopti numai leganat cu carutul... sunt asa fericita ca-i merge mai bine... tocmai venim de la control, continuam antibioticul dar e clar mai bine, are efect, deci 100% am scapat de injectii (tura asta, cel putin)

vad ca si laura a dormit, bravo dani!

anateo, ma bucur ca sunt mai bine copiii, sper sa se refaca seba complet, cat mai repede. nimic nu e mai frustrant decat sa-i vezi cum sufera si sa-i tot doftoricesti, bietii de ei...

dolores, eu folosesc biotics, e un praf ce se dizolva in lapte. ecoflorina se da cu lingurita, are prin ea niste chestii care infunda bibele, dadeam 1/2 flacon pe zi. dupa diaree dadeam 1 flacon/zi. asta am folosit la ianis de vreo 2 ori.
acum, cu marc, am trecut pe biotics, la fiecare tratament cu antibiotic, si, din pacate suntem la a 5-a tura in ultimele 3 luni. nu am avut probleme majore de scaun in aceasta perioada. deci ne-a fost bun. dau zilnic 1-2 pliculete, depinde si de antibiotic (cat e de tare).

yagmur, daca iti place ce ti-am trimis zi-le si la fete
am asa emotii, ce-o sa zica luca... va pupacesc tare de tot. hai mai cu masina cu colegul ala al tau. el chiar nu mai vine pe la mures?!

ktrinel, si eu primesc evaluare de 2 ori pe an. deh, numai in multinationale cred ca se practica (in ro) dar nu am detalii pe hartia aia, doar niste procente, desi procesul in sine e foarte complex si include cam tot ce fac si cum fac...

pupici, revenim, dam legatura

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

si daca va intrebati ce e cu cheful asta pe mine paiam si eu o veste buna se pare.
acum eu sunt in proces de schimbare job adica ma mut pe alta firma, implicit si functie si m-au pus sa completez un formular gen CV. bun zis si facut si aveam acolo si o rubrica cu salariul dorit si la care am plusat bine, bine, ma gandeam sa am de unde mai scadea si sa ramana bine. si am primit ieri mail ca avand in vedere experienta si asteptarile profesinale si materiale ei imi propun alt job decat cel initial care s-ar potrivi f bine. eu din asta am inteles ca e ok si cu salariul ala

la intrebarea cu umidificatorul vad ca nu stie nimeni nimic. of mai astept sa intre Dia si sa imi fi amintit bine ca ea avea asa un OZN.

si ramasesem datoare nu mai stiu cui sa impartasesc secretul adormitului, care nu e nici un secret
sora mea i-a aplicat din prima stilul ei de a o adormi si adina s-a conformat, la inceput mai greu dar sora-mea nu s-a lasat si a luat-o in brate doar cand deja se agita prea tare. eu cand am luat-o acasa mi-am impus sa nu cedez si sa fac la fel si a mers. acum deja in 5 minute adoarme.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

am fost si noi ieri la baby expo, si ne-am vazut si cu Ruxandra pe la pranz si cu Diana aseara ca noi am stat prin zona toata ziua, ba prin parc, ba inauntru si tot asa. achizitionat o pereche ghetute toamna, o pereche ghetute imblanite mai mari, 2 dresuri, 2 perechi sosete si 3 caciulite. am luat si masa la nestle si ce masa dom'le ca m-as duce in fiecare zi de ar manca asa: tinea gurita deschisa sa ii dau in continuare drept pt care a mancat un borcanel mazare cu pui si 2 iaurturi cu caise, ea care nu a mancat pana acum never ever iaurt in orice forma am incercat sa il dau, ca sa nu mai spun ca mai mult de 200 de grame care e portia ei nu a vrut niciodata.
maine dim mergem cu tati sa luam jucarii ca el le nimereste cel mai bine, toate jucariile alese de el sunt hituri ca sa spun asa.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Raportez trezire la 6 15 definitiva...,abia acum a adormit...,iar eu...,s-a dus somnul meu...,sint la cafea cu minunatele...
Deci...Roxanica,David este superb...,toate pozele sint superbe...,a crescut intr-adevar...si iti seamana leit...Poza asta,imi place ft tare,parca se da la o parte sa faci poza la soare...,da'...,apropo...,nu mai face poze cu soarele in fata ca strici nush' ce la aparat...,vb serios...

Reteta este simpla...,perisoarele s-au facut din carne de vacuta ,fara grasime...,cu putin orez si doar cu galbenus de ou...,s-au fiert separat singure,singurele...,apoi legumele de toate felurile fierte separat...,apoi punem periosarele in apa cu legumele si mai fierbem putin si gata...,asta-i supa/ciorba cum s-o numi...
La servit am inbunatatit cu crutoane de piine prajita care-i dau un gust special...aaaa si condimentul preferat...,multa dragoste...
Laura,
daca vrei ceva si mai rapid decit reteta de mai sus...,iti spun ce i-am facut acum doua zile si a mincat de a spart...,paste la cuptor...
deci am fiert pastele ,am scurs de apa...,am facut brinzica calcica...,am scurs brinzica(am facut brinzica din 250 de ml lapte)...pus in vas pastele ,separat amestecat brinza cu doua galbenusuri si un iaur mic...,varsat toata chestia asta in vas peste paste...,bagat la cuptor...si in max 20 de min poti servi si tu si Dani ,simplu sau cu iaurt deasupra...
daca nu te coafeaza nici asta...,la fel de simplu...
cartofi copti cu alte legume la cuptor sau fara...,apoi amesteci brinzica si smintinica ,plus crutoane de piine prajita...,mai poti pune si marar...,sa nu papi tu,tot...,da?...sa vezi ce bunatate...

mie imi plac foarte mult cartofii mariiii copti in coaja...,apoi desfac in jumatate,pun smintina,brinza si daca se poate si niste bucatele de bacon prajit...si maninc de sparg...,incercati...

Dolores,
un pupic special pentru tine...,ca n-am mai trimis de mult...
Anateo,
,super vesti,tineti-o tot asa...
Monique,
venim ,venim sa facem galerie...

cine mai serveste tirg?nimeni...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

raluca, si eu am acelasi umidificator ca si dia, vapolux lanaform. acuma nu mai stiu intrebarea ta. mi l-a trimis dia, a costat 4 mil iarna trecuta, prin ian-feb, cred...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

laura si eu as avea nevoie de ceva idei...

dianarus ma bucur ca sunteti mai bine.

dom'le ce bine e sa scrii nu numai sa citesti pe diagonala si cand ma gandesc ca vine vichendu si gata distractia asta... da de avem prog de familie cu vizite la prieteni si plimbari ...

a laura stii ce i-am dat eu adinei si i-a placut mult inghetata

asta a fost singurul mod in care a mancat iaurt, i l-am amestecat cu piersica si banana si smantana dulce si l-am batut bine bine spuma si l-am bagat la congelator. ce a mai lins adina la ea, dar i-am dat cand se dezghetase putin nu cand era bocna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

frumos foc david mihai al tau roxana si bicicleta foarte interesanta
(te cheama cumva roxana cristea? exact asa ma cheama pe mine roxana cristea )

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

raluca eu intrebam de metoda adormitului..dar sunt chiar curioasa cuma procedat sora ta.nu ti-a zis? ti-a spus doar cum sa procedezi si atat? bafta cu noual loc de munca..

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput