Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mai tai un crac (am o boala pe pantalonii de la zara si pe perdelele de la ikea...ca le fac de 3 m ), mai ascult o melodie, mai mestec in mazare...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
da dom'le, astea da probleme.. nu ca altii care trag cate doua sapt de cracii de la pantaloni, mai descos nitel si din tiv, mai dau si cu fieru' de calcat, poate-poate s-o mai lunji de 'f-un shantimetru... mda...
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13
mamaana
quote:
minus b plus sau minus radical din delta supra doi a; ei ce zici am trecut clasa??
cine d....era delta? ca incerc sa imi aduc aminte de vreo ora
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ei si tu acuma... delta dunarii, evident :)))))
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Ktrinel spune:
sa stii ca ma gandeam la tine si la Dia ieri, eram intr-un magazin si erau 2 standuri (10 pe 3) cu pantofi marimea 10.
...
cu un ochi la tine si unul la mazare...sper sa nu fi scurtat de 2 ori acelasi crac ...
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Ktrinel
mai tai un crac (am o boala pe pantalonii de la zara si pe perdelele de la ikea...ca le fac de 3 m ), mai ascult o melodie, mai mestec in mazare...
da dom'le, astea da probleme.. nu ca altii care trag cate doua sapt de cracii de la pantaloni, mai descos nitel si din tiv, mai dau si cu fieru' de calcat, poate-poate s-o mai lunji de 'f-un shantimetru... mda...
Deea, mami deEric (15.12.2006)
doradora spune:
azi m-am surprins. neplacut. am aflat de un post platit cu 60 (sasezeci)de milioane si m-am gandit serios la el. da, e pe bune,e real, dar se adreseaza persoanelor dintr-un sistem din care eu nu prea fac parte; plus ca, acceptand ar trebui ca intr-un viitor destul de apropiat sa am de ales daca sa raman sau nu in detrimentul unei rude, pt ca acolo nu vor mai da voie persoanelor din aceeasi familie. cert e ca am lasat deoparte orice sentiment fata de alexandra si m-am gandit cum ar fi daca as accepta. stiu ca nu e deloc o suma de neglijat, dar ma simt de parca as trada-o pe alex.
si dincolo de asta, unde e destul de clar, ce fac eu cand trebuie sa ma intorc la serviciu? de ce nu ma plateste statul, cu amaratele astea de 6 milioane, sa cresc copilul cat vreau eu?!? cred ca raspunsul e totusi destul de simplu la intrebarea ce fac eu - fac al 2lea copil si gata, aman plecatul cat se mai poate.
ps: ar cam trebui sa-mi vin in fire si sa ma trezesc la realitate. in definitiv si la urma urmei, nu vor fi nici 6, nici 60. wake up, man!
pps: 60 de milioane-voi va dati seama?!?!?!?!?!?
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by mamaanaquote:
Originally posted by chris80
daca tot vorbiti de scoala, hai sa va zic ce mai stiu io: (omulet care turuie pe nerasuflate): un-corp-scufundat-intr-un-lichid-este-impins-de-jos-in-sus-cu-o-forta-
egala-cu-cantitatea-de-lichid-dezlocuit.(omuletul isi trage rasuflarea)
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Arhimede ??
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
oui
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
a_deju spune:
auzi chinico... sa fie domul din koeln..??? zic si io asa.. la plezneala... si daca e asa.. mor di shiuda... anu' trecut ma plimbam de mana cu mihaiul pi-acolo-sha, anul acesta, s-a plimbat mister singurel, ca io cresteam copchil... da' poate nu e, ca nush dac-o fi dansul, domul - si anume, cel mai inalt din oiropa :))
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
pai ktrinelu'.. ce sa zic.. fa si tu niscaiva poze pe-acolo, ca daca se nemereste ceva pe gustu' lu' subsemnata, te faci shefa de-o retea de distributie constanta-canada via ... (scurt moment de reculegere, ca habar nu mai am de prin ce colt al tarii e dia.. rusine mie!!) .. timisoara??.. hai ca timisoara e :)
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
lizzy spune:
chris draga,
nu te supara, dar ce pana mea de job e cu 60 mil??? in mana???
parlamentar, asasin, super mare director de nu stiu ce companie?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
chinico spune:
quote:
Originally posted by a_deju
auzi chinico... sa fie domul din koeln..??? zic si io asa.. la plezneala... si daca e asa.. mor di shiuda... anu' trecut ma plimbam de mana cu mihaiul pi-acolo-sha, anul acesta, s-a plimbat mister singurel, ca io cresteam copchil... da' poate nu e, ca nush dac-o fi dansul, domul - si anume, cel mai inalt din oiropa :))
Deea, mami deEric (15.12.2006)
hi,hi,ha,ha...niet.
nu estem domum köln. nu estem. nu estem.
60 de milioane sunt cati €?..3000??? sau le socotesc io la siret..
pi shini sa kilaresc primul?
ma duc ca incep doc house pe orf.
nu cunosc prison break si mooor de rusine..
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
Ktrinel spune:
cat inseamna 60mil in euro/usd?
chris, da de ce pui boii inaintea carutzei...te-au acceptat si nu stii ce decizie sa iei? sau te gandesti doar asa...ca poate nici nu te accepta...

lui