FIV 136

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

aurel_cris Eu studiez de mult doar ca n-am rezultate.

Am vorbit cu luck. E bine, n-are nici un simptom, asteapta sa treaca timpul si sa afle rezultatul pozitiv .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari la toata gasca!

va spun repede ce-am facut ieri la eco,ca am treaba prin casa:deci dupa inca o zi de stimulare ziua 6 mi s-au mai format inca 4 foliculi,in ziua 5 aveam 7 si endo de 5 iar in ziua 6 adica ieri aveam 11 foliculi iar endometrul a crescut la 9 mm,deci stau super super bine,punctia cred ca va fi mai repede cam pe marti,dumineca mai merg la eco si imi va spune exact cand e punctia.e prima data cand raspund asa bine la trat,si cred ca poate fi efectul tigarilor reduse la max 5 pe zi si lichide 3 l/zi,cafea fara cofeina,numai de emotii nu m-am putut lasa

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Super Kla! Ti-am zis eu ca ma vei ajunge! Eu fac punctia luni, tu marti, probabil! Pana si cu mumarul de foliculi stam la fel!
lore76, raportul e ok dupa parerea mea, ai valori bune, eu zic sa stai linistita! Nici eu nu beau multa apa de obicei, am incercat sa beau mai multa in perioada asta, dar n-am reusit sa ajung la 2 l..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

am uitat sa va spun ca e primul dr care mi-a dat sa fac spalaturi vaginale inainte de punctie cu rosalgin pronto,nu am probleme dar se pare ca dr asta da la toate femeile care fac fiv cu el acest rosalgin,iar sotului i-a dat un plic cu ceva praf(vinzam)un antibiotic,care trebuie sa-l bea inainte de punctie(inca nu mi-a spus cu cate ore inainte)am vazut ca e bun pt mai multe infectii,sotul nu are nimic dar acesta este criteriul dr-ului.sper sa va fie de folos!

pupici!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mirela,bafta azi la punctie!

Aly,sa dea Domnul ca maine sa vii cu vestea cea mare!Bravo sotului pentru optimism!

Felicita,Kla,mai aveti putin si voi...Tinem pumnii sa fie bine pana la capat!

Luck,cred ca stai cumintica in pat.Cand trebuie sa faci testul?

Relya,Nusy,Aurel_cris

Fetelor,care ma lamureste si pe mine la faza cu lichidele?De ce e important sa se bea 2l apa/zi?

Pupici si bafta tuturor!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragelor va vad care mai de care mai pline de folicul babani care, sper ca se vor transforma in bb/i mult-visati...Va tin pumnii stransi-stransi .
Luni vin si eu la Big M. pentru ca termin inhibarea si cred ca imi va da stimularea .Vroiam sa va intreb, daca nu sunt din Buc. ,sunt de la vreo 300/400 km , va trebui sa stau in Buc. pe perioada stimularii?La cate zile ma cheama la eco?

Mergi la inceput

Lorelai,nu stiu cum procedeaza medicii din Romania,dar aici,pe mine m-au chemat de 3 ori la eco in 9 zile de stimulare.Cred ca ti-ar fi tare greu sa faci atata drum o data la 3 zile...
Bafta multa in continuare.

Fetelor,mie nu stiu ce naiba,dar vad ca nu vrea sa-mi vina CM Acum,cand il astept,se incapataneaza....Oare ce o sa se intample daca pana miercuri cand ma duc la dr tot nu vine???Mai pot continua tratamentul??Sau tb sa vina neaparat CM?

Flori

------------------------

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

lorelai, inteleg ca faci protocolul lung... pe mine m-a chemat de 2 ori la eco: in z 9 de stimulare si in z 12 de stimulare, cand m-a programat si pt punctie.
Flori76 eu stiu ca nu incepi stimularea pana nu iti vine ciclul.. Kla a patit la fel si a inceput stimularea cu cateva zile mai tarziu.
Fetelor, ma sfatuiti si pe mine ce sa fac luni, la punctie? Imi iau o zi de concediu? Sau imi va da concediu medical(sper sa-mi dea d-na Getuta) care va include si ziua de luni? Sper sa primesc un raspuns, ca nu stiu daca sa-mi fac cerere de concediu sau nu...

poze

Mergi la inceput

Felicia ,eu nu stiu daca o sa te poti duce la servici dupa punctie(in aceeasi zi).Mie mi-a facut doar anestezie locala(m-a durut ca dracu punctia) si cand am ajuns acasa....mi-a fost super rau,am vomat de vreo 3 ori...naspa tare...Asa ca eu zic sa-ti iei liber daca poti...
Referitor la tratamentul meu:eu nu mai fac stimulare,fac doar ET cu embrioni congelati.Insa mi-a dat tratament cu suprefact 2 sapt si mi-a zis ca in timpul asta o sa-mi vina si CM...care...vad ca nu vrea sa vina....

Flori

------------------------

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Felicia,
Sigur ti se va da concediu medical daca ceri,
vorbeste intai cu medicul , nu cu d-na Geta.
Eu mi-as fi putut lua de la Giulesti
insa am preferat din Cluj.
Succes si bebe sanatos!!

Mergi la inceput