FIV 136
Raspunsuri - Pagina 8
KITTA spune:
Fetelornu am apucat sa scriu la toate, cel putin celor pe care le cunosc, dar va citesc pe fuga si sunt cu gandul la toate. Vad ca multe dintre voi, mai noi mai vechi, v-ati luat lectiile in serios!
cristal1995 spune:
Mirela: bafta multa, multa maine. Pupici.
KITTA: shi mie mi-a crescut FSH-ul dupa o luna de AC. Inainte il aveam 8,... shi dupa 1 luna de Marvelon era o frumusetze de 12,54. Sigur este de la astea. Mult succes shi sa fie bine de data asta.
Danyalo: ma bucur sa te "vad" mai optimista.
Pisix: eshti o figura
. Ma molipseshti shi pe mine cu optimismul tau... Imi aduci un pic aminte de mine, inainte de primul FIV.
Fetelor, eu deja fac 13-14
prin casa, nu mai am rabdare pana sambata la test, deshi zilele trecute ma incercau nishte dureri de shale shi burtzi, cam ca la CM, dar sotzul meu tot zice ca era ziua 7 de la ET shi bebeii se agatzau cu gherutzele de mami
. Sper sa aiba dreptate.
Bafta multa la toate shi sa ne ajute DD sa avem o toamna plina de boboci. Pupici 
![]()

![]()

![]()
Aly
Adhnana spune:
Mirela_1 multa bafta azi la punctie! Te asteptam cu vesti bune!
cristal1995 sper ca maine sa fie una din cele mai fericite zile din viata ta. Iti tinem pumnii sa vii cu un test cu 2 liniute.
danyalo multumesc de mesaj!
. O sa vezi ca o sa reusesti ET-ul si nici nu o sa-ti dai seama cand trece timpul
.
Pup toate fetele fara exceptie
Adhnana
38 fix
Alexandru Bogdan
kry spune:
Buna dimineata, fetelor!
am inceput si eu injectarile, sunt deja in a 3-a zi de diphereline, totul decurge ok.Insa am si eu un "cui"...de mai bine de un an imi fac grafice de temperatura . Ei bine, acum, in ziua 23 tb e 37grade, ca niciodata, de 3-4 zile e ridicata, simptome de ciclu nu am, desi intotdeauna incep durerile de spate si burtica cu o saptamana inainte sa vina. Si am acum o frica: daca e sarcina , diphereline-ul afecteaza cumva? ca asta ar fi culmea culmilor
. pe prospect scrie ca nu se administreaza in timpul sarcinii. Of...voi ce parere aveti?
va pup , succes si vesti bune![]()
danyalo spune:
Aly- diseara si maine scoatem majoretele la inaintare!
Sa dea DD sa fie cea mai frumoasa zi si sa o tii asa vreo 9 lunisoare!
Tinem pumnii stransi-stransi!
Adhnana
kry-si eu am simptome inainte sa vina CM-ul dar parca atunci cand am facut diphereline-ul nu! Din cate stiu au mai fost cazuri de sarcini in timpul tratamentului cu diphereline!
Aici...ce sa zic... daca stiai ca incepi Fiv-ul ca sa nu mai stai cu griji acum ar fi trebuit sa te ptotejezi cumva...sa eviti o posibila astfel de situatie!Dar poate nu e nimic ! Bine ar fi sa-ti faci si un test de sarcina peste cateva zile...sa excluzi din start ac. posibilitate!
dany
antosit spune:
Mirela

punctie usoara si ovocite babane!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
kry spune:
Danyalo, multumesc de raspuns. Probabil nu e sarcina. Nu stiam ca incep fiv-ul acum , rezultatele analizelor din z2 trebuia sa le iau mai tarziu, intamplator am sunat la laborator si au fost gata mai repede , in z19, asa ca in z21 am inceput tratamentul. Asta este, astept verdictul.
Pupici
felicia_ spune:
Fetelor, chiar ati devenit harnicute!
Mirelus, sper ca a fost totul bine!
Anca, ma bucur ca ai scapat "nevatamata"!
Aly, mai ai putintica rabdare, nu mai e mult pana maine...
Kla, stai bine, asteptam vesti in continuare!
Kitta eu sunt mai novice, asa ca nu ma pronunt, sper totusi ca de data asta sa fie bine, in ciuda valorilot tale ciudate...
Eu n-am intrat ieri ca incepuse sa se discute despre foliculi "empty" si nu vreau sa aud despre asa ceva, cel putin nu acum, cand imi admir foliculasii...
Am fost azi, z12 de stimulare la eco, foliculii erau tot acolo, ba chiar mai aparusera vreo 3, dar dr Cocei a zis ca ne vom baza pe cei 10 despre care stiam de marti, si care acum au in jur de 18-19 mm. Pregnylul sambata seara, punctia luni dimineata!
Voiam sa va intreb: dupa punctie ati mers la serviciu? Ca nu stiu cum sa procedez: sa anunt ca intarzii, sau sa imi iau o zi de conceiu...
poze
lore76 spune:
buna ziua la toate fetele
am si eu o intrebare apropo de hormonale sau mai bine zis de acest raport FSH/LH, la mine in z 3 FSH-ul e 6.79 si LH-ul 3.11. Intrebarea mea e daca la mine raportul este ok sau nu ?
va multumesc anticipat
Lore
aurel_cris spune:
Buna mai fetelor ma buimaciti cu atata stiinta sunteti adevarate enciclopedi zau,daca Doamne fereste nu reuseam la primul Fiv cred ca intram la niste griji cu atatea dezbateri ................Va doresc multa bafta la toate si sa dea DD sa fie numai reusite in toamna asta.
MIRELA bafta astazi
AVALON iubita eu stiu ca esti foarte ocupata de unde mai ai timp si pt atat studiu nu stiu

CARRY sa dea DD sa gasiti copilasul dorit cat mai repede

MARRINA vad ca si matale ai inceput sa studiezi serios problema Fiv-ului

LIANA cam tarziu dar iti urez si eu La multi ani

ALDOLINA tu nu mai zici nimic??

DANYALO nu iti pirde speranta ca vei reusi

FLORI,RELYA,KLA,FELICIA,LUCK,IOANAP 76,ANDRADA,DORIS,NUSY,MIRELA,CRISTAL,BUBUKA,LORELEI
va tin pumii fetelor sa veniti cat mai repede la odisee.
18+