FIV 136
Raspunsuri - Pagina 7
DORIS_71 spune:
LIANA la multi ani si de la mine si sa-ti dea Bunul Dumnezeu
mult dorit. 

kla78 stai foarte bine, 

te astept cu vesti de la eco de azi. Eu abia maine dimineata merg din nou la eco si analize de sange.
MIRELA1 iti tin pumnii ptr. maine 

ZOUZOUNAKI, LILIANA mersipt. raspunsuri, incep deja sa tremur, mi-e groaza de injectii. Progesteronul trebuie facut in fiecare zi la aceeasi ora?

toate FIV-oasele.
diana_d spune:
Carry, Marrina,
cand proful a intrebat "ce fel de Pregnyl...?"
mai mult ca sigur s-a referit la concentratie.
Exista Pregnyl de 500, 1500, 5000,
si nu o singura data farmacistele - vanzatoare
au confundat si vandut de 500 in loc de 5000.
Ai spus ca toate analizele au fost bune.
Ti-ai dozat si estradiolul
ca sa incerci sa-ti dai seama cate ovocite se matureaza?
Oricum, Carry, mult succes cu adoptia,
desi eu parca tot as avea sperante pt tine cu Fiv.
In Bucuresti am stat doar cateva zile,
insa suficient cat sa o intalnesc intamplator
pe Adriana Iliescu cu fetita in P-ta Moghioros.
Multa fericire iti doresc sa obtii,
indiferent de calea ce-o alegi!
nusy spune:
Mirelus:multa,multa bafta maine,sa ai doua ovocite frumoase din care sa obtii doi embrioni si mai frumosi!
Relya: si tie multa bafta,poate reusesti sa faci ,in final,la Gynera.Daca nu,ti-am zis,nu-ti face griji...mie la Giuly mi-a placut foarte mult.
Avalon,Marrina,Rami: extrem de informate,ca de obicei.Multumim ca,astfel,aflam si noi despre atatea chestii...
Carry: sa dea DD sa gasiti copilul dorit,care sa va insenineze viata.
Pisix: o sa ne lipsesti pana luni!
Anca: cum a fost histeroscopia? Sper ca ai rezultate bune.
Cornelus: din pacate,eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare...Stie el,Zadori,ce face...eu asa zic.
Zouzou,Liliana,Diana:
Teli: nu amana ,ca nu are sens.Si eu am avut la FIV-ul trecut estradiol 7(!!!!!) si Dracea nu a zis nimic.Iar FSH-ul era 10.28 si LH 9.85.Si uite-asa,am avut 8 foliculi din care au rezultat 5 ovocite bune...si 3 embrioni ,toti de 8 celule.
Flori: mult noroc si tie,la ET.Eu fac AMR-ul,intr-adevar...mai am 17 zile. Insa...ma scot din sarite bufeurile..nu le mai suport...tare aiurea e diphe asta de 3.75....Uffff!
Pup toate fetele si multa,multa bafta tuturor!
Nusy
Anca Wish spune:
Liana, cu toate ca mai tarziu, iti urez si eu la multi ani si impliniri!

M-am intors cu vesti. Am scapat nevatamata din experienta de azi. Am avut ceva emotii si nu numai legate de histeroscopie, cat si de prima intalnire cu M.
Am trecut prin cateva peripetii. Despre una nu pot sa scriu aici (!!!) iar alta, cea nostima, e ca in timp ce faceam nani in timpul histeroscopiei, am visat ca-mi cumparasem nu stiu ce masina luxoasa si scumpa. Dupa ce m-am dezmeticit un pic, m-au felicitat asistentele si infirmiera pentru achizitia facuta
. Ce oi fi povestit io, habar nu am.
Rezultatul: cei 2 polipi ai mei au fost extirpati si, din cauza faptului ca M. nu va fi in tara in perioada 10-16.11, sunt nevoita sa mai aman cu 1 luna FIV-ul.
M-a intrebat daca vreau sa fac cu altcineva, i-am spus ca nu, si atunci a ramas ca voi incepe tratamentul in noiembrie.
Deci, zouzou, modifica, te rog, pe listuta, noiembrie-decembrie la mine.
Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
antosit spune:
Anca ma bucur ca vi cu vesti bune si ai scapat nevatamata! Bafta in continuare!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
KITTA spune:
Moama da ce de mai scrieti!!!!
Daca tot se dezbate tema hormonalelor si daca tot a venit si D-na Profesoara Avalonca doar ce o stigai si si aparu, hai sa va vaz cum interpretati analizele mele. Si mai vaz pe aici ca se scriu diverse valori care mai de care:
- FSH - 31.68 mui/ml - mentionez ca in ultimele dati eram cu o valoare normala (valori normale dupa Giuly intre 2 - 10; pe unele site-uri am citit ca mai merge si intre 10 - 20, dar esti in zona gri, dupa 20 e deja prea de tot, iar dupa 30 poti sa faci ce crezi tu de cuviinta...)
A mai vazut cineva asa valori de FSH?
- LH - 20.09 mui/ml; valori normale 2 - 20
Din raportul celor de mai sus rezulta 1,57, deci se poate considera bun, cred ca nu! Deci, iar teoria nu se potriveste cu rezultatul analizelor
- Estradiol - 72.7 pg/ml, valori normale intre 30 - 120
- Prolactina: 4.95 mg/ml, valori normale: 2.39 - 25.15
Mentionez ca eram dupa 3 luni de AC. Oare sa sper ca sunt gresite sau ca ceva nu e in regula dupa AC?
Corneliadin Constanta: da eu fac direct stimulare, mai precis direct din Z2,adica de maine cu Gonal 150 ui/zi timp de 6 zile, dupa care vedem ce se produce.
Fetelor, m-ati facut sa plang (noroc ca sunt singura acasa) dar nu din cauza voastra, oricum asa sunt eu mai sensibiloasa in Z1. Da' m-am speriat tare de cate mai descoperirati si mai mult ca parca tot mi se pare ca am f. putine analize la catastif. Dar Mr. Big merge dupa flerul lui si nu intra asa in fineturi. Nu stiu ce sa zic.
Korasa stii ca eu dupa ce terminai cu AC ca sa nu stau asa degeaba ca face rau la pisic cand esti dependent de pastile, am inceput sa iau MACA si BU - picaturi (ca de dimineata cred ca imi luai doza cam mare si pe stomacul gol si mi se urca la cap). Sotul nu prea ma lasa sa beau cand conduc (e acolo, o bere - 2, fetele stiu ca nu pot sa ma abtin!) si acu' imi veni in gand o scuza daca ma prinde Police: Domn Comandant, sa traiti pai eu sunt sub tratament CU BU pt. BB care e cu alcool bre, ce sa fac...Asa ca o sa iau pe perioada stimularii. Despre Dexametazona, nu stiu daca m-as risca. E prea noua traba si nu s-a mai luat pe cilisa pe la noi!
rubia spune:
zouzou ma treci si pe mine cu FIV oct-nov ca la Medsana mai au in nov o etapa de fiv la sfarsitul lunii si dupa ce cunun si botez ma apuc de injectii b
ma bucur ca n-am mai pierdut luna
avalon merci de raspuns!
liana la multi ani
va pupik!
Avalon spune:
Rubia
, cu mare placere si cu speranta ca veti avea si voi rezultatele noastre, dar trebuie multa rabdare... Sa fie intr-un ceas bun inceperea fivului!
Ancuta
, ma bucur ca ai scapat de polipi, eu am fost o ciudata care a refuzat histeroscopia profului inainte de fivul trecut, ca sa o fac dupa esec din proprie initiativa si sa descopar o frumusete de sinechie cervicala care poate a fost cauza esecului... cine stie... anyway... vestea pe care ai dat-o cu plecarea profului din tara exact in perioada preconizatei mele punctii (ca doar totul e calculat in amanunt la mine) m-a facut sa aleg: voi fi colega cu Pisix la clinica noua a dr.Dracea si voi face et cu blastocist asa cum am vrut. Apropo, ce zi esti Pisix
, ca vreau sa vad cat de aproape suntem, ma tin dupa tine poate s-o lua si la mine din entuziasmul tau!
KITTA

, te stiu fata mea ce sensibiloasa esti... si mi-e ciuda rau ca nu ai facut tu fivul ala (primul, la giuli), pacat ca a fost lipsa aia crasa de comunicare... aveai sanse mari... acum cu analizele, nu fii demoralizata, fsh-ul e mare dar poate ca e influentat de ACO (raportul fsh/lh e bun), si estradiolul cred ca e influentat ca doar ACO sunt tot hormoni... lasa-le incolo de analize ca pana la urma la punctie se vede ce si cum... baga gonal si maca la greu, vitaminizeaza-te si mergi inainte!!! Proful are fler si experienta, mergi pe mana lui ca va face tot ce se poate pentru tine. Continua cu BU si daca te opreste police, zi si tu ca deputatul ala ca ai manacat un kil de mere! Ete na, sau suna-ma pe mine ca am pile!
danyalo spune:
aoleu...am scris un mesaj super lung si l-am pirdut! S-a dus in neant!
Sper sa -mi aduc aminte tot ce voiam sa spun!
Mirelush- bafta multa maine ...facem galerie de pe acum!

Relya-ceaiuri...paracetamoale...si trece! Bafta multa!mai e un pic si dam drumul la majorete!
sanatate multa!
pisix- nu se poate...ori colo...ori colo! Embrionii nu se pot plimba de colo - colo prin capitala!
Esti haioasa tare! Asa sa ramai!
kla --stai bine!
kitta-
le las pe doamnele profesoare sa te lamuresca...sincer...io nu prea mai vreau sa-mi bat capul!Nu mia vreau sa devin dependenta de chestii de-astea...ca greu scap!Daca vrei sa facem o gluma ca sa ne mai dezmortim si sa nu o luam razana...mai da cate un tzarrr!
Anca- ai bifat si histeroscopia! Gata..linie dreapta!
Multa bafta in continuare!
Adhnana- doamne cum mai zboara timpul! in ianuarie ne intalneam pe holurile vestitului Memorial Hospital Giulestean...si acum gata....i-l nasti!!
Hai..mai rabda un pic! O sa zici merci si ai sa vrei sa mai fii insarcinata....caci o sa vina peste tine lipsa somnului, colicii, dintii si multe altele mamico!!![]()
Ce n-am da sa ne mai vaitam si noi putin nu??!!!
Le-am last la urma pe doamnnele profesoare Avalon, Rami, marrina- jos palaria duamnelor...sunteti adevarate! 

carry- sa ne spui care pe care( voi o sa-l gasiti pe ingerash..sau va gaseste el???)... sa fiti sanatosi sa va bucurati unii de altii!
Ma voi gandi si eu serios la aceasta varianta dar dupa 1 ianuarie..pana atunci vreau sa maai visez / copilaresc....!![]()
diana- zambeste..maine poate fi mai bine!
E cam mare distanta Buc- Cluj...ca tare as vrea sa mai stam la o parola!! dar exista Pm-ul...etc...
hai ca m-am intins...
mamica ! Nimic nu e intamplator pe lumea asta!
dany
noapte buna!