FIV 136

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am si eu vesti mari. Pe data de 12 octombrie la 8 dimineata trebuie sa fiu la Szeged pentru analize si eco.

Plutesc. Dnsez de fericire. Deja dau vestea la toata lumea.

Deci....cine e pe la Szeged in aceeasi perioada cu mine?
Pupici pentru mamici burtici si viitoare burtici.

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Buna fetelor!

Am inceput si eu inhibarea in aceasta dimineata .
M-am gandit sa va spun si voua .
Si, bineinteles, am si o intrebare ... Ma lamuriti si pe mine cum e cu medicamentele pe perioada inhibarii? Adica nu se poate lua nimic? Nu am nici o problema, si sper ca nici nu voi avea, dar am uitat sa intreb azi, daca pe perioada inhibarii sunt sau nu contraindicate medicamentele?

Va multumesc anticipat!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Kla,tinem pumnii si de data asta o sa fie bine!
Scuzati-ma ca nu v-am mai scris, insa de duminica s-a produs o hemoragie si m-am internat de urgenta pana astazi.Inca nu s-a prit de tot mai este putin maro insa bble e bine.V-a trebui sa stau la pat la fel ca si cu Cristian.Va pupic si o sa va scriu cand ma voi simti mai bine!

7+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

DENISAai mare grija de bebe mic din burtica!!!!sper si eu sa se lase cu bebe sau bebeide data asta!

FLORI mie mi-a intarzia 4 zile cm pe perioada inhibarii,vei merge la dr si ii vei spune ca nu ti-a venit cm si iti va prelungi inhibarea,abia dupa ce vine poti incepe stimularea,nu-ti fa griji,vad ca suntem multe carora le-a intarziat,dar va veni!

FELICIAeu la celelalte fiv-uri am facut anestezie locala si m-a durut rau de tot si in timpul punctiei si si pana in ziua ety-ului,acum imi va face anestezie totala dar inca nu-ti pot spune cum e,fetele care au facut sigur te vor ajuta,pt linistea ta ar fi mai bine sa-ti iei o zi concediu!

BUBUKA mult succes si sa dea DD sai ai outze multe ca minesi mariiii si apoi bebeici de calitate care sa ramana la tine in burtik 9 luni!cat despre medicamente aici am o lista cu medicamentele care NU le pot lua,dar denumirile sunt diferite fata de romania,deci nu te prea pot ajuta!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Felicia: eu la ambele FIV-uri am facut locala. A durut putzin, dar nu insuportabil. Shi eram muuuult mai fresh dupa decat fetele care au facut totala.
Mirela am intzeles ca a facut azi punctzia, dar nu shtiu nimic mai mult. Shtie cineva numarul ei de telefon????
Pupici.

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor va multumesc la toate pentru sustinere. Am obtinut un ovocit (din cei 2 foliculi) care sper eu sa se iubeasca cu mult foc cu vitejii sotului. Azi a fost nebunie in Giulesti cu anestezista, care nu stiu din ce motive era suuper aglomerata la etajele superioare si prin urmare m-a convins dr sa fac punctia fara anestezie. M-am codit eu la inceput, dar mi-a promis ca nu ma doare tare si ca pot sa asist si la spectacol asa ca am facut-o fara nici un fel de anestezie. Si acum nu-mi pare rau, a durut putin (1 sec) cand a intepat ovarele si atat. Cu precizarea ca eu am avut cate un folicul pe fiecare ovar, si ovarele nu erau asa sensibile ca atunci cand sunt mai multi foliculi. Daca mai fac vreodata punctie cu putini foliculi nu imi mai trebuie anestezie. Insa cealalta tipa care a facut fara anestezie, avea 14 foliculi si a fost un pic marcata de eveniment. Azi de zapacita ce-am fost am luat 1/2 medrol la 6 ore in loc de 12. Ca tratament voi lua urmatoarele: 1/2 medrol la 12 ore si 1 tetraciclina la 6 ore intre punctie si ET, in fiecare zi 1 acid folic, 1 aspenter (astea le iau din timpul stimularii), 1 estrofem si 6 utrogestane si 1 pregnyl de 1000 la 4 zile.
Fraila era in elementul ei ca de obicei, marcata de multimea de pacienti/e recalcitranti de la usa. O durea capul!
Feli, sa stii ca primesti concediu medical si in ziua punctiei. In principiu ar trebui sa primesti de la Giulesti, asta daca e Fraila in toane bune, ca daca nu iti da o hartie sa te duci la medicul de familie. Ne vedem luni. Bafta multa, poate intri la punctie inainte de a ajunge eu.
Aly, bafta multa si tie maine. Azi m-am intalnit cu Raluca, nici n-am recunoscu-o de zuza ce eram, m-a tras ea de maneca, sper ca a fost OK la eco.
Rely, iti tin pumnii pentru maine, sa ai ovocite bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

mirelush fata curajoasa! Facem galerie pt. embrionash...sa cresca maaare si frumos...si sa se lipeasca de mami a lui!!
Aly- asa cum ti-am promis... scot majoretele de azi!!!
Maine sa ne anunti primele da?? Ce ti-a spus Kitta cu verigheta??? Nu de alta da asa avem si noi motiv de intalneala...asa poate o mai prindem si noi pe Sherryca...o mai admiram putin inainte de big moment!!!
bubuka- mult succes!
Denisa- daca asa trebuie stai la patuc!!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Dany, multumesc de galerie, sa fie asa cum zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mirela, vin si eu cu galeria, sa ai un embrionas frumos, rezistent si lipicios!
Fetelor, merci, pt raspunsuri, mi-am luat o zi de concediu luni, ca sa stau linistita! Dar tot mai am o intrebare (promit ca dupa ET n-o sa va mai stresez). In seara asta am facut ultimul menogon, maine seara la 10 fac pregnylul. Intrebare: maine dimineata mai fac dipherelinul?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Felicia , dupa punctie nu e bine sa te duci la serviciu, deoarece vei fi cam ametita dupa anestezie. tanti Geta nu-ti da concediu medical decat intre ET si test si atunci daca ii strecoi ceva in buzunar, doar pt o singura zi nu cred. Incearca la medicul de familie sau ia o zi de CO.
Kla bafta de dat asta sa fie cu ochisori.
Tin pumnii pt toate fetele care fac FIV in aceasta perioada.
Avalon chiar ma bucur ca ai revenit.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput