Casnicutze sexy ( 137)
Raspunsuri - Pagina 7
doinabita spune:
Monica maine mergem acasa, azi nu mai aveam cu ce sa plecam, incerc sa dorm dar nu pot...

Doina Bita
monica-elizabet spune:
doina,am vazut si eu reportaje despre czmerele de camin 
dar ei nu stiu ca voi puteti muta muntii din loc si ca dintr-un loc ca cel pe care vi l-au dat o sa faceti palat de clestar ...spor la treaba si nu te mai supara...somn usor 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
diadaniela spune:
eu m-am trezit de muuuuuuuuult,dar sunt obosita varza si nu pot sa respir.
bey ,cred ca masina mea de spalat noua si frumoasa se duce pe cursa. face un zgomot infernal la stors.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Salutari.Merge forumul cu cocoloase asa ca n-am putut citi decat ultima pagina.
Va
pe toate.Io-s prin casa cu spalat, mancare si dupa amiaza ma duc pe la mamanu' meu.
alexa si mami spune:
banano, georgi, cam scumpe la vedere!![]()
banano, la fel face si a mea, dar o sa-o repar si o las la mama ca si asa voiam una noua, la casa noua:)
io's la bucatarie, e zi de prajitureala.
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
miki, multam de cafelutza 
alinutza
ce prajiturele faci?
dana
si a mea face zgomot la stoarcere doar daca are prea putine rufe in ea...cateodata incepe sa sara din loc daca-s chiar putine rau ![]()
georgico, spor la treburi
si-apoi distractie placuta la tarishoara ta ![]()
noi suntem toti pe-aici pe langa casa omului, eu ma lupt cu niste pesti sa-i pun la prajit si vrem sa iesim putin dar inca nu ne-am hotarat unde
va pup pe toate si va doresc un we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
diadaniela spune:
a naibii masina !barbata-miu zice ca e proasta din cauza ca are si uscator si de aia a apucat-o strechea. cred ca tre' sa incep campania pt alta masina. ma impusca omu'. de abia mi-a luat-o pe asta.
in alta ordine de idei fii-mea e super virusata.imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
.acum doarme si fornaie saracuta......... are si febra....uf! a inceput sezonul virozelor deja?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

e pregatita.