Casnicutze sexy ( 137)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
mihaaa, pliiiz nu te mai plinge de mincare, ordine... io tre' sa ma apuc de strins toata mobila si toate toalele
miha, ai citit www.cordbloodcenter.com/ro/" target="_blank">asta ?
Offf Alinuta...si eu le-as strange si-as pleca...daca as avea unde...
Cat despre prelevare...am citit...am mai intrebat in stanga si-n dreapta si nu vom opta pentru asta.
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
pan' la urma ati dat sau nu cafea? ![]()
stefania, miha
burticile cu fetite cu tot si multam de cafeluta
miha, pai daca-i fain afara mai bine va plimbati
si mancati ce apucati
mai ales ca tu tot n-ai pofta de nimik...eu acu' am vazut la dory(din rahova)niste capia si am poftaaaa
luasem ieri niste vinete sa mi le coaca sotul pe gratar afara(ca sa nu fac fum) si daca tot le face pe-alea am sa cumpar(daca gasesc) si niste ardei gras roshu(ca n-am vazut capia)...sa-mi fac pofta ![]()
in rest...azi nu fac nimik, am fost puturoasa si dupa ce a plecat alex la gradi m-am pus in pat si am adormit la loc pana la 10...noroc ca a fost sotul acasa si a stat ruxi cu el...si ma simt si cam aiurea, am avut o durere cam tampita azi noapte si vreau sa merg la un control la gineco(sper sa gasesc un dr disponibil sa nu astept 100 de ani cu programarea)
miki, alina 
Doina, ati ajuns acasa? 
va pup pe toate deja a inceput we...
si sa va distrati fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by alexa si mami
mihaaa, pliiiz nu te mai plinge de mincare, ordine... io tre' sa ma apuc de strins toata mobila si toate toalele
miha, ai citit www.cordbloodcenter.com/ro/" target="_blank">asta ?
Offf Alinuta...si eu le-as strange si-as pleca...daca as avea unde...Da' vad eu cum o scot la capat pana la urma,ca doar "nu mor caii cand vor cainii",nu?
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
lasa miha, ca o sa rasara soarele si pe strada voastra
si pe noi ne apucase disperarea, dupa care renuntasem la orice gind de a ne muta si nu ne mai interesa decit sa fim sanatosi si impreuna...si intr-o zi zice socrela, alina trebuie sa schimbati apartamentul
si iata-ne
mariussimiuc spune:
Da Alina...Si ai mei au spus "Mihaela,tre sa schimbati apartamentul,da' cu chirie" 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
miha
esti criminala
off...bine ca faci haz de necaz...ce sa mai zic...am inteles ca bucatarisesti numai bunatati...sa pui o pozica sa vad si eu guguluful
ca-s 
eu am hranit puiutii si mai stau nitelush si plec la
sper sa am noroc sa-l gasesc sa nu merg degeaba pana acolo
va pup pe toate
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
diadaniela spune:
'na seara!
yo am apucat sa citesc ca Alina se muta.
bravo ,fato!
felicitari!
mai vad si ca Miha e trista tot din cauza de mutat. trebuie sa ma intorc inapoi pe firul capitolelor sa vad ce si cum. pana atunci va pup pe toate
si bine v-am gasit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Monica,io n-am guguluf.
Da' sper sa iasa in forma de tort. ![]()
Banana,is trista ca tre sa ma mut,dar imi trece pana cand m-oi face mare...![]()
Miha
si Robert 
doinabita spune:
Buna, fetelor!Sunt plina de nervi...abia azi i-au dat camera lui Dana.Arata infect...miros de mucegai..chiar nu pot sa imi imaginez cum o sa o facem cat de cat locuibila...nu ai cu cine sa te certi, caci daca era dupa medie...si erau corecti...ea a intrat a doua pe facultate si nici o treaba...ma abtin sa spun ce gandesc...
Liana felicitari pentru examene!!!!!!!!!!!!
Incerc sa ma linistesc si sa pot sa dorm...caut solutii...am spalat peretii caci erau ...si maine vine fratele sa o faca.
Va puppppppppppppppppppppp!
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Va servesc cu un chec insiropat cu portocale si ma duc la culcare,ca tare m-is ostenita. 
L-am pozat inceput,pentru ca fii-miu n-a vrut sa mearga la culcare pana n-a papat " o bucasica de pajitula buna buna" ![]()
Va pup si va urez o noapte magica! 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
mama miha ce bestialitate 
pai arata super bine...mai misto a iesit poza cu el asa inceput...stia robert ce stia
baiatul pofticios...ca are cu cine semana
si pe mama lui ![]()
eu am stat la dr cateva ore bune, dupa un control gineco...dr-ul m-a trimis sa-mi fac tot felul de analize, urina,sange, eco vaginala...nu am mare lucru, uterul a zis ca este rigid si contractat dar nu este nimik dubios pe-acolo...mi-a dat niste pastilute si sa vedem cum ma simt dupa ele.
nu va spun cum facea ruxi cand intram eu in cabinete si ea ramanea cu tati pe-afara 
si inainte sa plec mi-a zis prietena mea sa o las la ea...dar am zis ca ne descurcam...
va pup pe toate
somnn usor
monica
si ruxi(16 dec 2004)