Casnicutze sexy ( 137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Banana multa sanatate printesei tale. Masina de spalat veche facea tare urat, avea uscatorul incorporat. Mi-au zis tipii de la service ca nu sunt bune. Asa ca mi-am luat masina de spalat si uscator separat. Spor la cautat de masina noua
Alinutza felicitari pt ap. cred c-am uitat sa te felicit. spor la gasit unul mai mare si mumos
Monica mi-ai facut pofta de peste. cred ca-mi fac o salata cu ton

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata praji, prajitura cu lamaie
banano, multa sanatate copilei!
moni, la peste prajit.
miki, senx, sper sa gasim cit mai repede, ca sunt atitea de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dana sanatate multa fetei, sa se faca bine repejor ref masina vb si tu cu moshul poate e el mai darnic
miki, alinuta va pastrez cate o bucatica ...mie nu-mi place in mod special pestele...dar stiu ca-i sanatos si mai ales ca-i prins de pescarul meu si-i proaspat si atunci il fac
alinutza, cum e prajiturica asta cu lamaie? ai o reteta ceva?

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Monica,pese prajit! ca bine zici!
Alinuta ,si eu astept reteta.
Miki,da,mai!inseamna ca are dreptate barbatul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

inseamna ca si a mea tot de-aia face asa...poate este doar coincidenta(cand pun rufe putine) ca si a mea are uscator

monica

Mergi la inceput

barbatul mi-a zis adineauri sa-mi mut gandul de la masina noua. daca am vrut cu uscator sa suport consecintele.
am reusit sa-i scad putin febra copilei.uf!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

dana da-i panadol apoi nurofen alternativ la 4 ore( asta numai daca vezi ca febra nu scade si creste mult pana se fac 8 ore la care poti sa-i administrezi din nou unul din antitermice)...daca vezi ca nu scade mai bine mergi cu ea la dr sa nu fie de la vreo infectie ceva febra si sa trebuiasca antibiotic

monica

Mergi la inceput

Monica,asa ii fac. ii dau alternativ Panadol si Nurofen. i-am pus si sosetele cu otet si acum e binisor. coloreaza.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

liana,hapi barzdei!
bafta multa,multaaa in tot ceea ce faci.tzuc cu fok si la multi ani pe olteneste

sa nu dati.nu am timp nici sa mor e colegul acasa si "trage" de mine ca de altcevaprestam activitati gospodaresti la greu.sper si-mi doresc din tot sufletul sa terminam pana spre sfarsitul lunii ca de nu ma duc

banana,sanatate multa si ai grija de printesa.tzuc.

nu v-am cititdar va tzuc cu drag.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Cami spor la treaba
Banana bine ca i-a mai scazut febra.
Alinuta praji cu lamaie. tare buna tre sa fie. arunca-ne o felie
Moni n-am mai facut nici o salata cu ton. astept o bucata de peste de la tine.
Azi m-am enervat la munca. Colega cu care trebuia sa lucrez n-a anuntat ca nu vine. Asa ca am prestat singura. Am fost plina de nervi. Maine am chef sa fac inventar. Am avut de ales intre raioanele Candy ( mii de bombonele ), branza ( mii de soiuri de branza si mi-e rau de la miros ) si....sampanie. Am ales sampania
Am adormit uitandu-ma la Tv cu catzeii. Mai devreme am fost cu ei afara...brrrrr e un frig si ploua marunt. Cred ca ma tirez la Tv, poate iar adorm

Liana ce surpriza ti-a facut grasu?
Miha ce bucataresti bun? te-ai mai intalnit cu Danutza?
Doina ai ajuns?

Moni mi-am amintit ceva. Multzam de PM. Eu sun de acasa ( de pe fix) e ieftin ( am trecut Romania la favorite).

Miki

Mergi la inceput