Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

quote:
Originally posted by Anya20

exact, ai zis bine. poti manca orice, dar daca ccc constati ca bb are dureri de burtica legate de consumul unui aliment, il eviti.

apropos de asta, am o intrebare pe care vreau sa ti-o pun de multa vreme si tot uit: la cat timp dupa ce am mancat eu ceva se regaseste acel "ceva" in lapte? banuiesc ca nu e stiinta exacta, dar macar sa am o idee, m-ar ajuta sa pot sa-mi dau seama la ce e sensibila domnisoara. mersic,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

in cateva ore (in medie 4-5), in functie de viteza cu care se digera ce ai mancat (de ex carnea si lipidele se digera mai greu, glucidele se digera si se absorb mult mai repede).

felicitari pt dimensiunile soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Treceti-ma si pe mine in galeria aceasta de copii, cu o fetita, Andreea Ioana, nascuta pe 11 iulie 2007, ora 15.35, 3,270 kg, 51 cm

De curand am descoperit forumul acesta, si acum aceasta sectiune. Mi-ar face placere sa mai conversam.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna fetelor!
sunt si eu o proaspata mamica, am o fetita care s-a nascut in 8 iulie, si as vrea tare mult sa ma alaturi voua, daca ma luati si pe mine.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Bine ati venit printre noi, antonisi Monica

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bun venit fetelor sa va traiasca puiutele or sa va traeca fetele in listuta!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Diana multumesc frumos ptr informatie

Prietena mea a platit ptr bebe 800$, biletul ptr ea a costaat 1600$, asta anul trecut in septembrie...
voi suna in orice caz sa ma intersez direct de la sursa, se pare ca fiecare companie cu tarifele lor.Probabil vom veni cu Lufthansa...

poze Kevinutz

Daca ii cumperi si lui bebe un scaun atunci e aproape cat biletul normal, dar daca il ai in brate e doar 50$ din cate stiu eu

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole eu am verificat la 2 companii, si indiferent de costul biletului pt mine, pt Matei e 50 de euro. Il tin in brate.

Bun venit antoni si Monica

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Eles
Nu l-a durut burtica pe bebe de la portocalele mele, dar a facut kk moale.

Denis 5.07.07

http://community.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=community&start=0

Copilul poate fi alergic la un aliment (sau mai multe), dar in afara de motivul asta nu inteleg de ce vrei tu sa faci restrictie alimentara. Daca asa te simti tu bine, e un motiv de inteles. Copiii alaptati fac kk mole tot timpul din cate stiu eu. Daca plange cand face kk nu inseamna ca e constipat insemna ca isi strange anusul in loc sa il relaxeze. Incearca sa ii ridici picioarele sus (genunchii la piept) sa vezi ce repede face kk.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Bine ati venit monicabo si antoni,sa va traiasca fetitele.

Va anunt ca am trecut cu bine de vaccinul facut ieri,a facut asta noapte putina febra, n-am masurat-o sa nu-l deranjez dar i-am pus jumatate de supozitor.Am mai trecut peste un hop.

Acum toti barbatii mei dorm linistiti in patul mare.Sunt asa de frumosi impreuna!

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Fetelor,astazi e 29 septembrie.La ora 18 alaptam impreuna?

Am vrut sa va aduc aminte daca ati uitat,la generale e subiectul lui valen.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput