Strumfi de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
andutzy spune:
Vladut,!!!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
cristina26 spune:
valen mersi mult, poti sa te uiti sa vezi ce marca sunt scutecele alea bune te rog. Ce frumoasa intamplare cu fetle tale , da, vreau poze noi cu ele te rog (ce sar eu de la un subiect la altul). Pupici la printese.
july multumesc de raspuns. Poate ca e mic scutecul. Eu folosesc nr2.
Voi va treziti noaptea de foame? Eu iar a trebuit sa ma duc sa mananc azi (dar acum la ora 3am). Ma trezesc asa de flamanda ca ma doare burta, desi seara mananc. Acum doua seri am mancat mult de tot si m-am trezit la 4 am de foame, aseara am mancat mai putin si m-am trezit la 3am.
Ma duc sa ma culc. Intru mai tarziu
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Ashera spune:
La multi ani strumfilor ! . Simo, tare dulce strumful tau . De unde i-ai luat costumasul cu urechiuse, ca vrem si noi. . Cristina26, si noi ne umpleam de kk pana la gat, dar am trecut la pampers mai mari si nu am mai avut probleme. Oana, pune picioru'n prag si da cu pumnul in masa ! Impartiti treaba, si acasa si cu bb. Nici sotul nu prea aude noaptea cand plange bb, dar il trezesc eu si il trimit.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Cristina26, foarte dragut din partea sotului ca ti-a spus asta, majoritatea chiar daca as gandesc nu ar recunoste "cu glas tare". Pampers Baby dry cica absorb mai bine, noi folosim pampers activ fit ca-mi place mai mult cum sunt croiti.
Si asta mi-aduce aminte ca fata mea iar nu a facut kk de cateva zile, nici nu stiu exact de cate .
Da, sotul meu ii tare bun in as exprima sentimentele cu glas tare. Ii tare atent cu mine. In legatura cu scutecele, cred ca am sa cumpar un pachet mic din fiecare care imi este recomandat de voi. (nu mai iau eu 290 cum am facut data treucta, acum trebe sa le arunc)
In legatura cu kk, al meu zice ca nu ii bai daca nu face o zi, doua, trei, ca doar nici noi nu facem zilnic.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Simo78 spune:
Va multumesc de aprecieri la adresa strumfului
Ashera eu nu am nimic cumparat din Romania pt Matei...si ca sa va oftic si mai atre, nu numai ca are urechiusi, dar pe talpi are si imprimeu de labute de urs
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
mychydutza spune:
de la ce temperatura se considera ca bebe are febra?????????????
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
alexi22 spune:
mychydutza mie mi-a zis pediatra ca are febra peste 37.7.pt ca se scad 5 liniute.
cat are bbele tau febra?
mami degiulia rebeca 13.08.2007
olguttza spune:
Mihaela, io stiu ca de la 38 in sus; numa ca ai grija, daca i-o masori rectal, tre' sa scazi 0,5 grade ca sa obtii temperatura reala. cel putin, mie asa mi-a spus pediatra.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
paticut spune:
poze cu noi....sper sa fi reusit sa fac asta.
1. la multi ani pentru Vladut... cu multe bucurii !!
2. Diane-dun.. multumim ca ati intrebat de noi. suntem bine , mancam, dormim bine, program nu prea avem.. dar mancam la trei ore in timpul zile in medie 90-120 ml si noaptea obligatoriu la 3 ore - avem ceas la burtica- si neaparat 125 ml ca altfel tipam de foame. masa dureaza 15 minute cu tot cu ragaielile de la mijloc si de la sfarsit dupa care tragem un gangurit scurt si nani pentru urmatoarele trei ore.
3. jeni.. ori mie mi-a scapat ori nu prea ai povestit de la botez.... pe unde esti.. ce mai faci?
unde este AndraZ!??? nu am mai vazut-o de mult pe site.
4. in alta ordine de idei: LUna!!! arati exceptional iar rasturnica e o dulcica.. zambet cuceritor si haios..... apropo! mai primiti si romance din tara la intalnirea de la paris!? nu de alta dar si pe mine ma mananca talpa ca si pe jadi! daca primim invitatie ne alaturam si noi...dar sigur vom sta o noapte ca altfel nu se poate!
Simo! scumpete de Matei! sa va traiasca!
felicit si eu proaspata mamica NanaMotoc.. numai bine,lapte in tzoance, si nopti cu odihna.
si in ultimul rand.....ce stiti de implanturile contraceptive? unde se fac si ce costuri sunt?
pupici de la noi,
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560863143BaMCRR][/URL]
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru