Strumfi de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo78 spune:
Pentru cine are placerea www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/sets/72157602181905706/" target="_blank">Matei-a doua luna
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
lorinaoo1 spune:
Simo s-a uitat si Lorinuta la poyicile cu Matei si uite asa facea Cert e ca ai o mandrete de baiat, e tare scumpel cu falcutele alea si mancandu-si pumnisorii
July fetita ta e o dulce, numai ca nu stia ea prea bine ce sarbatoreste ea acolo
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
karligutza spune:
Buna dimineata,
incep cu ceva de fun, apoi mai vedem... poze de bebita Brazuca, poze de Matei la 2 luni (flacau mare dom'le ce sa mai vorbim!) si felicitari tuturor aniversatilor zilei! Matei, Bladutz etc....
deci o sa revin in detaliu pt.fiecare!
acum...
vedeti fiecare unde lucrati deja: eu sunt la VANZARI
CUM SA ANGAJEZI OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT
Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra.
Sunt trimisi 2 - 3 candidati in camera si se inchide usa.
Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia.
Daca au numarat caramizile - Sunt buni la departamentul Contabilitate
Daca le renumara - la Audit
Daca au facut un haos total - caramizi peste tot - Inginerie
Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie - Planificare
Daca arunca unul in altul cu caramizi - Operatii
Daca dorm - Receptie
Daca au spart caramizile in bucati - Tehnologia informatiei
Daca stau de pomana - Resurse umane
Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida nu a fost mutata din loc - Vanzari
Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva - Marketing
Daca se uita pe fereastra - Planificare strategica
Si ultimii, dar nu cei din urma:
Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse - Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Simo imi place poza www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/1451355694/in/set-72157602181905706/" target="_blank">asta de numa' numa'.... cum sa nu iubesti un pui mic de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/1450498511/in/set-72157602181905706/" target="_blank">ursulet ca asta? mey SIMONAAAAAAAAAA, ai facut o frumusete de baiat si acum il cresti mare, ai di grija ce-i bagi in cap de adeluta mai arata-i-o si tu lui, nu te uita numa' tu la fii-mea
te pup
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
zic si eu ca Simo:
Bladutz
avem un www.egirl.ro/forum/files/tort_2.jpg" target="_blank">TORT pentru tine domnisorelule! de la toate fetitele gospodine care te vor
Pofta buna! si vrem si noi o feliuta
pupici de la toate fetitele si mamicile care te simpatizeaza in tacere
karligutza
sunt mamica Adelutei
Nonna76 spune:
Matei
Petru
[b[Stefan
Sper ca nu se supara celelalte mamici pe mine dar voi ati vazut ca familiile cu parinti din etnii diferite au cei mai frumosi copii?Stiam asta,dar am observat si azi cind m-am uitat la poze.De aceea Matei,Adelicioasa,Ingrid,Kevin,Kenta,Keita sunt asa frumosi.
Vladutz al lui Jadi.
Iulia,merci de cafea.Uitindu-ma pe pozele tale mi s-a parut ca te cunosc si cind am vazut ca esti galateanca am fost sigurade asta.
Noi am fost colege de facultate la Iasi(inainte de a pleca tu in Bucuresti),chiar colege de grupa.Daca te uiti pe pozele mele o sa-ti dai seama.
Oana[/b],pune-ti sotul sa stea cu copii,sunt ai vostri nu ai tai.Ce tot atita somn!Cit dormi tu atita sa doarma si el.Nu-l lasa ca-l inveti rau.
La mine,noaptea eu doar alaptez copilul,daca nu vrea sa doarma ci sa se joace,se joaca cu tati.Nu comenteaza.
Am fost ieri la prmarie dupa alocatia de nastere si bineinteles ca nu erau veniti si m-au chemat si azi.Data trecuta(la trusou)m-am dus mai tirziu si-i bagasera in banca.Asa ca azi iar ma plimb la primariedar mai intii ne ducem la vaccininsa al meu tot mai are nasul infundat cind se trezeste.
O zi buna tuturor.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Abia acum am vazut in ce fel am putut scrie,chiar si cu greseli gramaticale.Se vede ca inca mi-e somn.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
oaana spune:
NONNA,NICI NOI N-AM LUAT BANII,NICI MACAR BANII DE TRUSOU,NE AMANA IN FIECARE ZI,APOI EU TRE SA MA DUC CU COPIII DUPA MINE CA VOR EI
LA MULTI ANI SARBATORITILOR.
VIZIONAT POZE DE DENISA SI MATEI.SUPERRRRRRRRRRR
NU MAI POT SCRIE,PLANGE BEBE
AZI SUNT TARE DEPRIMATAAAAA
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Antoanela23 spune:
Neata,
Iulia, multumim de cafea, foarte buna. Ti-am admirat printesa, e dulcica foc, poza asta e mortala.
Oana, fruntea sus, arunca depresia la gunoi, vezi ca e muzica frumoasa pe protv.
Am admirat si pe Denisa cea scumpica si pe Matei cel mai petzit strumf, frumusei copii, sa va traiasca mamicilor.
Noi mergem azi la dr la controlul de 3 luni si vaccin.
Pup fetele, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Iulia, petrecere frumoasa la botez.
Karli, ptiu sa nu te deochi, ce tort bun ai facut asa de dimineata, ce harnica esti!
Valen, m-am topit eu cand am citit dar tu cand ai vazut, ce frumos.
Cristina26, foarte dragut din partea sotului ca ti-a spus asta, majoritatea chiar daca as gandesc nu ar recunoste "cu glas tare". Pampers Baby dry cica absorb mai bine, noi folosim pampers activ fit ca-mi place mai mult cum sunt croiti.
Si asta mi-aduce aminte ca fata mea iar nu a facut kk de cateva zile, nici nu stiu exact de cate .
Jadi, sa-ti traiasca Vladut, sa fiti sanatosi cu totii, petrecere frumoasa .
La multi ani strumfilor sarbatoriti azi!