Strumfi de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
brazuca25 spune:
Am adaugat si eu poze de la botez si de la baitza ca sa ma laud cu gogoshik mea!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
lorinaoo1 spune:
Oana (Ghinetz) pupici pt tine si baieti Pe mine ma "rapeste" Lorinuta, ca de draga ce mi-e, mi-e sa nu pierd vreun moment important (zambit, gangurit, chiuit, ragait, kakacit etc..., stii tu) Acum, ptiu, ptiu, e mai zambitoare, nu mai plange asa de mult si mi-e tare draga (nu ca inainte nu mi-ar fi fost). Si ca o obsedata ce sunt, o urmaresc sa vad daca isi descopera manutele si cum o face Deocamdata are treaba cu urechile
Valen ne-am ambitionat si noi vazand asa o comoara de fetita semiindependenta care sta in piciorute si ne tinem si noi pe piciorute, dar numai cu ajutorul lui mami. Si cum titita mea e cu "hambat" (=ambitie, in limbajul bunicii), sare peste etape, se ridica direct in picioare, nu vrea in fundulet mai intai. Pe burtica tot nu ne place si ne efortam tare si tremuram din toate incheieturile Dar mai e timp...
Acum va inteleg, mai fetelor, cand aveati ce aveati cu timpul asta care are ce are cu copiii nostri
Cumnata mea, care a nascut pe 1 sept, si-a botezat azi piticul, nascut prematur la 8 luni. Are acum 3 kg si parca-mi amintesc ca si a mea avea 3,120 kg cand am venit din maternitate... ce micuta era, si ce mult e de atunci... atat de mult incat nu tin minte sa fi tinut in brate o gaza asa de plapanda Eeeh, ce nostalgie ma apuca...
Olguta
Lunita Arati f bine, cred ca ai acasa o oglinda care te influenteaza negativ, unde vezi tu ca te-ai ingrasat? Iar iubirea ta, steluta, tare frumos mai zambeste
Brazuca simpatica buburuza ta cand gandeste
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
cristina26 spune:
Barzuca25 is inebunita dupa parul lui micuta ta. Tare reusit copil aveti.
Valen ce iti mai fac printesele?
Barbatelul meu a fost asa de dragut mi-a spups ca cel mai bun lucru pe care l-a facut in viata lui a fost ca s-a insurat cu mine, ca sunt asa de frumoasa, desteapta etc... o da, sunt o sotie ideala si o mama minunata. Asa sunt de norocoasa sa il am, ma bucur mult ca m-am casatorit cu el, desi la inceput nu am vrut sa fiu cu el.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Anto, ce fel de sterilet ti-ai pus? Merge si cand alaptezi din asta hormonal? Si intrebarea stupida, doare rau cand iti monteaza asa ceva?
Deni & Vlad & Tudor
Am pus hormonal si da, merge si cand alaptezi ca efectul lui este local, numai la nivelul mucoasei uterine; m-am sfatuit si cu ginecologul si cu dr de glanda inainte sa decid ce "model" vreau.
Nu a durut rau, e inconfortabil ca trebuie sa stai pe masa cu chestia aia care o largeste pe "dansa" ( nu mai stiu cum se cheama) si m-a durut asa ca un junghi inspre un ovar exact cand l-a fixat, dar a durat extrem de putin durerea, nici nu am apucat sa zic "au". Apoi m-a mai durut un pic o zi-doua partea de jos a abdomenului dar nu rau, mai slab decat la ciclu.
Am gasit cateva informatii www.sterilethormonal.be/html/iud/index.html" target="_blank">aici.
pupici
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Si ca tot am prins pc-ul liber...o intrebare pentru fetele catre alapteaza: dat fiind ca bb suge mai rar in unele nopti - la distanta de 6, chiar 7 ore - si atunci nu din ambii sani tztzele mele se "betoneaza". Sigur, peste zi isi revin, ca ziua mai suge si la o ora, uneori. Dar...trebuie sa-mi fac probleme? Sa le mulg noaptea? Ssau or fi ele asa destepte si se regleaza singure, adica se regleaza productia de lapte in functie de zi sau noapte? Pai daca e asa...pui, da destepte-s tare tztztele astea, manca-le-ar bb - era sa scriu mama - sa le manance. (ma rog, nu in sensul propriu)
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Oana, eu nu ma mulg peste noapte nici daca doarme 6-7 ore. M-am muls numai cand am plecat de acasa si am vrut sa-i las un pic de lapte in frigider. Deci daca sanii nu devin durerosi de plini nu te mulge ca se regleaza ei.
Nasol ca nu te ajuta sotul, da miltaria jos din pod ca nu se poate asa ceva, sunt copiii si casa voastra nu doar ale tale.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
somn usor, fumoaselor!
cristina26 spune:
eu folosesc pampers si se pare ca de cate ori face fata kk murdareste tot ca iese prin scutec, iese doar pe sus. Stiti ce pot sa fac sa nu mai am aceasta problema?
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
valen spune:
cristina, exact aceeasi problema aveam si noi atunci cand Ines facea caca zilnic; intr-o zi i-am dat sa suga in masina si...ne-a umplut de noroc de nu ne mai descurcam; vezi ca trebuie sa gasesti un tip de pampers (nu stiu cum se cheama dar ma uit si-ti zic) care are in interior un fel de plasa prin care trece murdaria- pe noi modelul asta ne-a salvat desi Ines apucase sa murdareasca mai toate bodyurile.pt. ca m-ai intrebat de fete, mi-am amintit ca nu v-am povestit ceva frumos: acum 2 saptamani am fost la ziua unei vecine care a facut 2 ani (membra dc si ea); copiii au avut confeti si s-au distrat de minune doar ca fiecare vroia sa stranga cat mai multe si sa le ia acasa. Evident ca au inceput sa se racaie pe fiecare fir din ala lucios, ca fiecare vroia sa aiba mai multe pt. el; sarah se uita la copiii mai mari cu isi imparteau ultimele bucati, apoi, vazand ca se termina, s-a repezit si ea, a luat unul si... i l-a adus lui Ines; i-a spus "ia bebe", a mangaiat-o pe frunte, i-a zambait, apoi s-a intors la copiii care aveau mainile pline de confeti. Nimic pe lumea asta nu cred ca poate sa fie mai pur si mai sincer de cat un astfel de gest. Parca imi vine si acum sa plang de dragul lor.jadi, la multi ani pt. vlad; sa fie sanatos si sa creasca fericit alaturi de familia lui frumoasa!!
july_g spune:
Neata mamicute! Sunteti tare harnicute la scris. Abia reusesc sa citesc de scris nu mai am timp!
Pot sa dau eu cafeaua, Simo? E tot de moldoveanca, merge?
Pentru noi azi e zi mare, devenim crestini! Cred ca de asta nu doarme mami la ora asta. Are emotii. Petrecerea o facem acasa, in familie.
Am admirat o multime de bebei frumosi, nici nu stiu pe care sa-l laud mai intai. A descarcat Doamne-Doamne sacul cu frumuseti la noi.
Cristina, poate i-a ramas pampers-ul mic. Noi am trecut la nr. 3 din acelasi motiv si parca nu mai avem probleme.
Nu mai stiu ce mai voiam sa spun, neuronul meu dupa ce ca e singur, singurel mai e si plecat in vacanta.
Liana nu doarme aproape de loc ziua si daca o las singurica nitel incepe sa tipe. Sa nu ziceti ca sunt nebuna, dar uneori o mai las sa tipe doar de dragul de a o auzi printre tipete"aa-ma-ma". Stiu ca nu ma striga, dar ma topesc toata cand o aud! Noaptea doarme binisor. Se trezeste numai sa pape si adoarme la loc.
Am pus si eu poze pentru cine vrea sa ne admire!
Va pup si numai bine!
Edit: am gasit ceva haios! Sper sa va placa! http://video.rol.ro/video/c02f9902576ec55ebbe7/De_ce_mamicile_nu_pot_face_Yoga.htm
http://community.webshots.com/album/560758859IVVwPS
Simo78 spune:
Bladutz
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.