Strumfi de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

pardon de exprimare voiam sa zic ca am 7 sapt de cand tot in vin lohiile alea si nu le mai suport

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mai, tot citesc pe la voi de tatici care stau noaptea cu copilasii. Unde i-ati gasit frate?! Ca eu nu beneficiez de asa ceva. Si nu stiu ce am dar mi-e teribil de ciuda cand il vad la pranz ca merge sa se culce. Of! El e inca in vacanta, asa ca oboseala nu se justifica. Adica eu rezist eroic cu nopti in care dorm cate 5-6 ore, dar nelegate, cu , cu, cu, cu. Poate merge oboseala mea la el, mai stii?! Azi chiar m-am suparat, asa ca ma descarc si eu aici la voi ca....

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Si ca tot am prins pc-ul liber...o intrebare pentru fetele catre alapteaza: dat fiind ca bb suge mai rar in unele nopti - la distanta de 6, chiar 7 ore - si atunci nu din ambii sani tztzele mele se "betoneaza". Sigur, peste zi isi revin, ca ziua mai suge si la o ora, uneori. Dar...trebuie sa-mi fac probleme? Sa le mulg noaptea? Ssau or fi ele asa destepte si se regleaza singure, adica se regleaza productia de lapte in functie de zi sau noapte? Pai daca e asa...pui, da destepte-s tare tztztele astea, manca-le-ar bb - era sa scriu mama - sa le manance. (ma rog, nu in sensul propriu)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

alexis, eu am intrat in biserica la ambele botezuri; mi-a citit preotul inainte si a fost ok (si la sarah inca mai aveam lohii); mi se pare absurd sa pierd un moment atat de frumos din viata copilului meu, doar pt. ca pe vremuri se spunea ca femeia e spurcata; am o prietena care a nascut aici in Montreal si care nu a vrut neam sa intre in biserica la botez pt. ca maica-sa ii spusese ca e mare pacat si ca "e de rau"; atat am insistat si atat am rugat-o incat in final a acceptat sa vb cu preotul; acesta evident ca i-a spus ca are voie insa ea o tinea una si buna ca face un mare pacat; ulterior si-a dat seama ca ar fi fost intradevar un mare pacat sa rateze botezul baietelului ei.din nefericire, inca mai confundam religia cu traditiile populare.

Mergi la inceput

valen mersi mult m-am linistit acum ma stresam ca eu nu pot intra in biserica la botezul lui fiiemea,asa gandeam si eu ca e pacat dar toate astea mi-au fost bagate in cap de batrani desi eu nu am idei preconcepute si nu cred in babisme tre sa recunosc ca asta ma pus pe ganduri,dar acu m-am linistit ca nu singura care intra in biserica in conditiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna seara!

De dimineata am fost la babyexpo. O multime de bebei pe metru patrat. Erau cam aceleasi magazine si produse ca cel din primavara. Ne-am mai cumparat un paturi , saci de dormit (sper sa le placa in ele) , marsupii (miine iesim cu ele), treninguri, combinezoane de iarna si sampon de la Mustela pentru scoame (ne-a fost recomandat de dermatolog).Am tras de toate prin metrou (eu stau in militari pentru cine stie bucutestiul), prin parc ca sotul si tata erau iondisponibili cu masinile. Dar a meritat.Oricum am inteles ca mai este unul in decembrie.
Dupa amiaza a venit medicul de familie ne-a consultat si ne-a vaccinat. 10 secunde de plins la amindoi si gata . Sper sa nu ceva reactii in nopatea asta. Tocmai ne plingeam ca nu facem kk in fiecare zi si Petru ne-a contrazis ...toata camera mirosea :)). M-am bucurat tare :) Oricum l-am intrebat cum sa facem sa nu-i mai ajutam si mi-a spus ca putem sa incepem sa-i dam cite o jumatate de lingurita de suc de portocale. Normal ca i-am spus ca sunt persoane care in jur de 4-6 luni vor sa diversifice mincarica la bebe si mi-a zis ca este cazul mamicilor care alapteaza exclusiv de la sin ... si eu cum nu intru in categoria asta. Asa ca mai astept putin si incept suculetul de portocale.

ghinetz nici pe noi nu prea ne ajuta taticul. El doarme si numai daca copiii pling tare se trezeste , daca ei se foiesc nu are treaba . asa ca eu stau si dorm iepureste. Ma trezesc si cind nu e cazul si ma uit pe caietel.Noi ne notam cind am mincat si cit, daca am facut kk chestii de-astea ca nu tin minte pentru amindoi. O singura nopate a stat dar nu s-a culcat , i-a pazit efectiv. Seara urmatoare a cazut ca soldatul la datorie . asa ca am preluat tot eu haturile.Seara cind vine sta cu copiii si ma ajuta sa-i adorm.

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

first carmen incearca cu ceai de musetel la mine a functionat nu facea decat cu supozitor si f tare plangea saracuta dar i-am gasit remediu acu face de 3-4 ori pe zi si moale inainte facea o data pe zi si tare tare.poate functioneaza si la voi,bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

carmen, vad ca esti putin nelamurita cu diversificarea.bebelusii alimentati artificial pot fi diversificati dupa minim 4 luni (in general spre 5). iar citricele, in speta portocalele, sunt alergene si nu sunt admise decat dupa 8 luni. ca si bananele.
apropo, si ceaiul de musetel este alergen, asa ca aveti grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana de la Iasi. Nici sotul meu nu aude ragetele copiilor, dar eu sint foarte grijulie si il trezesc sa se duca sa-i schimbe.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Credeam ca numai al meu sot e surd cand se trezeste fiica-sa noaptea. Nu aude nimic nu simte nimic doarme beton. Bine, ca nici pitik nu plange ci mai mult face galagie cat sa ma atentioneze sa o hranesc. Numai azi noapte a uitat sa se trezeasca sa pape si a dormit aproape 8 ore si s-a trezit urland asa tare ca am sarit si eu si tati din pat ca am zis ca cine stie ce a patit fata...si ea era moarta de foame. Ne lingea ca un catelush!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput