Strumfi de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
valen spune:
LUNA, stai asa ca m-am razgandit. daca zici ca incepi sa te ingrasi, atunci accept ca tu esti in fotografie; incepi si fii de-a mea.
Anya20 spune:
diane...ai arina baleste f tare...nu neaaparat regurgiteaza. are mai mereu saliva pe barbita. si cand ti-e lumea mai draga si vrei s-o pupi, te alegi cu un botic umed si balos. mi-e draga de mor.
lunito, adelise m-a dat gata. esti de-a mea...si eu ma omor s-o imbrac in dresuri si rochite...am o prietena care nu i-a prea pus fetitei rochite, cica sa n-o chinuie!!! auzi tu...pai asta este rostul fetitelor, sa poarte rochite si sa fie diafane! .
eu la botezul anyei, i-am cusut pantofiorii de dres, la calcai, pt ca avea niste picioruse grasute care nu stateau in nici un pantofior, iar astia erau frumnosi foc. daca te uiti pe pozele de la botezul ei, din albumul meu, trimis pe adresa comuna, ai sa vezi ca fara pantofiori se ducea naibii frumusete de tinuta
in fine, asa cum a zis si valen, seamana rasturnica ccc cu tine, bucatica rupta.
insa, tu ai o problema , ca mai toate fetele slabe...adica ti se pare ca arati grasa si basca, simti ca te mai si ingrasi.... sau asta e intrebarea cu raspuns unic pt sot:"iubitule, m-am mai ingrasat?".
nikole, kevin e superb, ce-i drept.
eu am anuntat ca a nascut nana, dar n-am felicitat-o.... noroc ca m-a dus mintea si am scris la topicul lor.
diane_dun spune:
Luna, asa-mi trebuie daca stau cu orele pana termin de scris un mesaj... raman in urma cu evenimentele. Te-am admirat, mamica frumoasa, iar de micuta Adelise, ce pot sa mai spun: e delicioasa. Are deja ochisorii inchisi la culoare ca tine sau mi se pare mie?
Mami de Dani (1 august 2007)
alexi22 spune:
salutare si de la noi,
luna frumoasa si mamica si fetita,unde zici ca te-ai ingrasat ca zici ca nici nu ai nascut ,arati f bine.am vazut ca o porti pe adelise in scoica de masina nu sta ghemuita?as vrea sa o port si eu dar mi se pare ca nu sta ok am zis ca nu-i buna scoica mea carutl il avem la fel si deaccea te intreb cum sta.eu ies tot cu landoul.
din punctul meu de vedere ar fi ok sa stam o noapte in paris numai sa vina fetele sa nu ne trezim ca cumparam biletele si dupa aia se anuleaza tot.
mami degiulia rebeca 13.08.2007
jadi spune:
Daaaaaa, Luna si mie mi se pare ca te-ai ingrasat, esti naspa rau! Si fata matalutza normal ca seamana cu tine! Deci unde am mintit?
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Anto, ce fel de sterilet ti-ai pus? Merge si cand alaptezi din asta hormonal? Si intrebarea stupida, doare rau cand iti monteaza asa ceva?
Deni & Vlad & Tudor
ghinetz spune:
Vreau si eu raspuns la intrebarea pusa anterior de jadi.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Lia, pupici si sa ne trimiti de acum mesaje cum ca e totul bine. Si chiar sa fie
Lavinia, cam rarut pe la noi. Te tine Lorina ocupata, nu gluma. Ce mai faceti, hai...povesteste-ne mai multe. Am citit ca ai inceput sa citesti . Bravo. Eu nu reusesc si pace. Cred ca am sa dau iama intr-o librarie zilele astea si sa-mi iau ceva care sa ma atraga tareee.
gabiarama, insanatosire grabnica. Tie si iezilor. Daca mai prindem vreme buna poate iesim la un suc prin zona
Nonna, Nikole am vazut pozele noi. Sunteti niste frumosi. si baietii si mamicile.
alina.a unde esti??? Pai nu erai tu responsabila cu subictele de dezbatut? Uite, fara tine incepem sa ne contram, cam fara sens, zic eu. Ca astea cu non grata si alte alea n-au rost pe un forum unde intram de placere. Si de nevoie. Nu din obligatie.
Ashera, ma bucur sa te "mai citesc". Sper ca sunteti bine. Si cum sa renunti, mama, la lapticul de noapte si sa dai biberon, fie el si cu ceai? Dr. ciudati, bravo tie ca nu-i bagi in seama.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alexi22 spune:
ficamea azi a avut concert din cauza colicilor eu nu o pot lua in brate ca sunt racita stau izolata in dormitor sa nu ia si ea raceala asa ca sotul e pe post de dadaca am noroc ca doarme si noaptea cu ea,azi tare disperata am fost cum un pic plangea il intrebam daca nu are febra .
fetelor cat tim dureaza lohiile aste dupa nastere ca eu luni am 3 sapt si nu imi trece odata.noi avem sambata viitoare botezul si tare vreau sa merg si eu la biserica oare pot intra daca tot imi vine? a mai patit cineva asa?este normal?
mami degiulia rebeca 13.08.2007