Cum scot vopseaua de par de pe unghii?!

Fetelor tocmai m-am vopsit si mi s-a spart manusa asa ca mi-am colorat o unghie tare de tot...nu stiu cum ce sa o curat. Am incercat cu spirt si acetona dar degeaba....
Raspunsuri

rhoneea spune:
Cu clor ai incercat?Din cate stiu vopseaua nu se mai i-a de pe unghii decat la foarte multe spalari...Da-te si tu cu o oja mai inchisa sau pune un plasture pe deget daca e chiar atat de urat!
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de Angelinne
Fetelor tocmai m-am vopsit si mi s-a spart manusa asa ca mi-am colorat o unghie tare de tot...nu stiu cum ce sa o curat. Am incercat cu spirt si acetona dar degeaba....
Angelinne
Tai unghia

Incearca sa te faci cu oja.
Criss si Alex

mini_me spune:
Incearca cu pasta de dinti. Ultima data cand am fost la coafor sa ma vopsesc am avut o mica pata dupa ureche. Mi-a spus coafeza ca se ia cu pasta de dinti si s-a luat cand am ajuns acasa.

alintaroma spune:
Taie felii de lamiie destul de groase si freaca unghiile cu partea cu pulpa. La mine functioneaza metoda.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

rhoneea spune:
Fetelor...
off topic!!!
Cand va vopsiti puneti-va gel de par pe urechi,in spatele lor,in fata la marginea dintre par si piele,la ceafa jos...gelul se usuca iar vopseaua numai atinge pielea.Asta o stiu de la stylistu' cu care lucreaza cumnata mea in parteneriat.
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Tisina spune:
Tot nitel off topic, metoda verificata: inainte de aplicarea vopselei pe par, ma dau cu crema ( eu folosesc Nivea, de corp) pe toate zonele cu risc mare de patare (gat, urechi, umeri - eu am parul lung..., chiar si pe frunte, pe marginea parului, avand breton). Si NICIODATA nu mi-au ramas pete de vopsea. La spalat ies toate, si ma refer la primul spalt, ala cand dai vopseaua jos din par.

mamii spune:
offtopic doamneeeeeeeeeeeee cum sa te dai cu gel de par pe fatza :))))))))LOOOOOOLLLL!!!
exista in coafor GEL SPECIAL care se foloseste ca sa nu te patezi!dar se mai poate folosi deasemenea si crema mai uleioasa! de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07

dulcetica spune:
Ha ,ha, ha...si eu am avut neinspirata idee sa ma vopsesc acasa pe par destul de lung cu negru.A iesit prapad in baie,prosop ,pe fata,git ,umeri si unghii.Nu recomand nici la dusmani!M-am frecat si pe fata inclusiv cu acetona...
Voi sinteti o mina de aur!De unde sa fi stiut eu de pasta de dinti?
Mi-am notat desi nu intentionez sa reeditez.