Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, eu pe tine vin si te bat cu batzul la poponeata.
Cum adica bebe se uita la TV?
m-ai speriat iubita.
televizorul e ingrozitor de periculos pt ochisorii lor!!!
creierul nu poate sa proceseze imaginile, asa ca se inhiba nustioucare lob din creier, ala responsabil cu imaginatia, si se dezvolta ala cu imaginile.
cu alte cuvinte, ii pregatoim pe copii nostri de un viitor stralucit de om care nu se poate concentra, copil hiperactiv etcetc.
asta la cei mai marisori.
la astia nou nascuti.....le stricam deocamdata ochisorii....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Va salutam si noi si va felicitam ptr toate reusitele, chiar daca nu va putem urmari.

Noi dupa 3 saptamani si 2 zile mai avem icter fiziologic, buricelul nu ne-a cazut si avem afte in gurita. Dar problema acuta cred ca e data de colici:

- cate picaturi de SAB SIMPLEX dati voi la copii si cum le administrati? (la fiecare masa), combinati si cu BONISAN si ce produse mai folositi pentru colici si cum le administrati?. tks

Am postat cateva poze si vrem sa ne laudam si noi ca vorba aia tare "frumos e puiul de cioara"

http://family.webshots.com/slideshow/560667435nddZJh

Multumesc si va dorim doar experiente usoare si frumoase.

AAAa am citi o intrebare despre temperatura din camera. In cartea lu' Capraru scrie ca la baie trebuie sa fie in camera copilului in jur de 24 de greade iar temperatura apei de baie 36,5 sau 37 grade.
Eu deja am pus caloriferul electric sa ridic la 25 de grade noaptea. Ne punem si caciulita subtire noaptea - nu stiu daca e bine dar deja suntem putin infundat la nasuc (mai mult mucozitati)

Succese tuturor mari si mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabina, era un fel de-a spune... Am un televizor extrem de performant, cu protectie pentru ochi. Basca, fotoliul de alaptat e la o distanta considerabila de ecran... Bebe sta si se uita aiurea pe pereti. Eu zic la misto ca se uit la tv. Iote ca si intelege gagalicea care e treaba cu televizorul. Ai uitat ca bebe Yannis nu va avea voie sa piarda timpul la tv???
Azi chiar i s-a parut lui Bogdan ca bebe e atent la reclame si l-am pus sa schimbe postul imediat. Stiu ca se creeaza dependenta. Nepotul meu sta nemiscat langa televizor cand aude ca sunt reclame...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

dupa o lunga absenta din peisaj, dar e greu sa fii mamica si sa lucrezi in acelasi timp, chiar daca lucrezi la domiciliu.

felicitari noilor mamici!...
Sa aveti bebici sanatosi frumosi si mancaciosi si necoliciosi!...

Nu stiu cum reusiti dar eu sunt epuizata. Imi este deja dor de perioada de gravidenie; nu credeam cand toata lumea imi spunea sa profit ca o sa vad eu pe urma...
Bebele este un scump, este cumintel dar durerile de burtica ne termina pe amandoi; desi ne-am dotat cu ceaiuri si picaturi de mai multe natii.
O mare problema care imi mananca mare parte din timp este ca la spital a fost invatat cu biberonul drept urmare si pentru care scumpul meu bebelus nu a mai vrut la san. Deci traiasca pompa de muls, dar cred ca totusi ma ajuta temporar pentru ca dupa cum vad cantitatea de lapte scade pe zi ce trece...sper sa-i dau macar pina la sfarsitul anului, dar nu cred ca apuc cu toate ceaiurile baute.

mirella
40+

Mergi la inceput

Offf, mie imi este dor de burtica mea mare si miscatoare. Au fost niste senzatii pe care nu mai am cum sa le traiesc. Mai vreau un bebe in burticaaaa... Oa, oa, oa, oaaaaa... (asa plange bebe al meu)

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Sabinuta, daca vrei sa imi dai na-na, ai grija sa gasesti un ditamai batatorul de covoare... La cata poponeata am, o sa faci febra musculara carand la carabe... Nu ca nu as merita...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, mare scandal, mare. Abia l-am adormit pe la 5 si ceva. Maine vin la Baby Expo daca nu ploua, dar am vazut ca prognoza e favorabila. Deci ti-a placut de dr. Oros. Al meu are 59 cm si 4600 g, o sa avem niste lungani. Si mie mi-a desenat graficele alea si e peste medie. Multumesc pt postarea de la Mada, era bb in camera la noi si dormea, acolo reusisem sa il adorm si nu l-am mai miscat.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rapid, ca la noi e super scandal. Nu mai pooooot. Si taica-sau e la nu'sh ce intalnire.

Primit sms de la Moldoveanca insa foarte sumar. Stiu doar ca a nascut, un baietel de 3,6 kg.

Felicitari Moldoveanca, sa va traiasca sa fie sanatos si norocos!

Primit mesaj de la Carpatina. Dilatare 3 cm, pus perfuzie si facut anestezie. E tare incantata de anestezie, spera sa nasca azi - deci canci cadou de ziua mea. Va multumeste tuturor pentru mesaje!

Ma duc la teroristii mei. Noapte buna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara si de a noi,

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebicilor, sa fie sanatosi, papaciosi si necoliciosi.

Nastere usoara Carpatina.

Nu prea am avut timp sa intru, bebe nu prea mai doarme ziua, iar cand doarme nu mai stiu ce sa fac mai intai, azi am mai avut si musafiri.Sunt super obosita.
Voiam sa va spun ca am reusit si noi aseara sa facem prima baita, am scapat de nenorocita de iritatie, la baita suntem cuminti, dupa plangem de foame, iar cand il pun la san adoarme instantaneu, nu apuca sa pape mai mult de 10-15 min, ceea ce e foarte putin. Am incercat sa-l tin treaz, dar cade ''blana''. Voi patiti la fel?????? va rog sugestii. Ce ma deranjeaza ca in loc sa doarma mai mult dupa baita se trezeste de foame la nici o ora , o ora jumatate.
In rest suntem cuminti, daca nu am avea colici nu as sti ca am bebe mic.

Fug sa mai apuc sa dorm si eu pana nu se trezeste bebe, noape buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput