Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
roxana ma bucur ca bebe Andrei nu are nimic serios si poate nici infectie urinara.eu cred ca e un alintici dulcic
mada felicitari iubita !!!!!!!!!! sa va fie sanatos bebelinul si sa va bucurati de el !!!!!!!!!!!!
slippers ai un flacau pe cinste,scump foc si pare tare linistit ce mult ai slabit si tu,oare eu o sa ajung vreodata la masurile mele de alta data?
urmy
danielle 40+ Ebonee
pozici
Annisia spune:
Roxule, chiar ca bebe Yannis e cumintel foc. Pot sa fac orice, ca nici nu simt ca am copil. Daca are papa asigurata si pampersii uscati, e un ingeras de bebelus. Doarme linistit oriunde il pui, suge suzeta la greu si se uita cumintel la televizor. Te astept oricand iti pohteste inimioara la imblanzit bebe Andrei. O poti lua si pe Alex, caci am o gramada de papusi si jucarii. Da un sms sau un call inainte si gata treaba!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Dany, Happy e foarte dragut. Nu da semne de gelozenie. Cand il alaptez pe bebe in camera unde are si el acces, vine si se aseaza langa noi pe fotoliu. Sta cumintel si nu schiteaza gesturi de nervozitate sau rautate. Cred ca a inteles clar ca mai e un pui in casa si il respecta. Nici macar cand plecam cu bebe afara si pe el nu il luam, nu pare indignat. Asa ca stai linistita ca totul va fi bine cu iubitica ta. Toata schema e sa ii mai acorzi si ei 5 minutele pe zi, sa nu tipi la ea sau sa o bruschezi in prezenta copilului. Asta ca sa nu prinda ciuda pe bebelusa Ebonee...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
eu una ma simt putin vinovata ca nu o sa mai am asa mult timp sa o giugiulesc si pe ea,sa o mai scot la plimbare,sa ma joc cu ea,sper sa fie un catel cumintel si sa nu faca pe nebunica.oricum o mai am pe soramea cu mine care ma mai ajuta cu ea,o mai scoate la plimbare,se mai joaca amandoua si asta face mult.nu ma mai simt eu asa prost si vinovata fata de ea.inca doarme cu mine cred ca o sa imi fie greu sa nu o mai simt langa mine cand vine bebelusha,insa sper sa nu dureze mult cu interdictia asta si sa se obisnuiasca cu bebelusha repede.
Happy e un catel cu bun simt,dar zapacita mea...lasa de dorit,de asta ma cam stresez,nu e chip sa ma atinga cineva ca sare la muscat si latrat.
danielle 40+ Ebonee
pozici
afibebe spune:
imi spuneti si mie ce temperatura aveti in camera bebelului???
sincer la 22 de grade mi-e frig si am inceput sa stranut.
oare lui bebe nu i-o fi frig?
daca fornaie de la temp asa scazuta???
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Annisia spune:
Nanaaaa in sfarsit iubita!!!!! Sa ne traiasca bebe Razvan Andrei!!!! Sa fiti fericiti si lipsiti de griji!!!! Multa sanatate si refacere rapida iti doresc!
PS - Sper ca ai facut un super gagiu, ca mi s-au lungit urechile de cand il astept...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Car-pa-ti-na tam-tam-ta-ra-ta-tam!!!! Car-pa-ti-na!!!!! Multimea aclama si Carpatina inscrieeeeee!!!! Gooooollllll!!!!!!!!! Baga mare gagici!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Carmenita spune:
Deci, am priceput cum e cu temperatura in camera lui bebe si sterilizatorul. Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. Si eu tot 22 de grade mi se pare o temperatura suportabila si vad ca sterilizatoarele de la Avent sunt preferate.
Multumesc mult Miaunici! Iti tinem pumnii pentru maine sa fie totul bine!
Felicitari Laurici si Nana! In sfarsit s-a hotarat Andrei de Nana sa isi faca aparitia. Bravo! Felicitari Mada pentru bebe Luca! Ce baiat mare! Sa fie sanatos!
Nastere usoara Moldoveanca si Carpatina!
Vad ca se precipita treaba cu nasterile la noi. Suntem pe banda rulanta. Abia atept sa terminam luna octombrie si sa facem clubul scutecelor.
Si cum puteati scapa fara alte intrebari . Prietena mea mi-a spus ca nu i-a facut fetitei vaccinul impotriva hepatitei B in spital, si se face la 24 de ore. Pana la urma cate vaccinuri se fac in spital? Eu am citit pe site ca se face cel impotriva tuberculozei si hepatitei B.
Si inca o problema, eu am nasul infundat, nu stiu daca sunt putin racita sau de la sinuzita mea mai veche, dar e vreo problema la cezariana? Eu sper sa imi treaca pana marti, dar ma gandeam ca poate ma lasa sa imi pun niste picaturi atunci ca sa pot respira mai bine pe timpul operatiei. Vecina mea sustine ca daca sunt racita nu o sa imi faca operatia. Pai de scos pe bebe trebuie sa il scoata si tot prin cezariana, si daca mi se rupe apa, ce, nu mai nasc ca sunt racita?
Tin pumnii fetelor care nasc zilele astea! Danielle tu ii calci pe urme Nanei. Hai ca punem majorete si pentru tine, poate, poate. .
Carmen 38+ Andrei
AMR 6 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Roxana_G spune:
la noi se urla. legan cu dreapta si scri cu stanga.
am abandonat ca nu e chip.
Annisia, esti o fericita cu BB cuminte, eu zau am clacat. Saracul o vrea el ceva de plange, dar ce oare. Oricum in brate nu mai pot sa il car, uite acum deja prestez de o ora, cu pauze de pus in scoica/
Afibebe, nu a zis nimic de formait, l-a ascultat si atat. Habar nu am ce temperatura e in camera.
Camenita, 2 vaccinuri se fac, Bcg si Hepatita B. Trebuie sa scrie pe carnetul de vaccinari.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Annisia, multumim de intentia buna de a ne primi pe toti, dar tre sa ma ocup sa iti rezerv loc si tie la balamuc pentru cand plecam si nu am pile acolo. Esti o dulce
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
La balamuc, ha-ha... Pai eu am reducere la intrare acolo... Mi-au zis aia ca imi dau si bani numai sa ma internez...
In fine, invitatia ramane valabila...
Bebe Yannis creste mare
Pozne