Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Acum sa va zic de noi. Vesti bune si vesti proaste. BB pare sanatos, nu e prea explicabil de ce e asa agitat. Nu par sa fie colici. S-a discutat posibilitatea unei intolerante la lapte, insa e doar o posibilitate. In prima faza facem o urocultura, daca e ok si o copro, si daca in 4-5 zile nu vad o linistire (cu mese cel devreme la 2 ore jumate si in ce cantitate vrea el, plus espumisan 7-8 pic de 3 ori pe zi) trecem la analize sange mai detaliate. In principiu nu pare sa aiba o suferinta evidenta, nu il doare nimic la apasat sau la eforturi, avea doar un usor rosu in gat despre care dr a zis ca e pe trecute.
In fine, cert este ca poate plange si de foame, eu il cam tineam la regim. Pentru greutatea lui acum 130 ml este normal, or eu eram fericita cand manca mai putin, ca ma gandeam ca la 130 e abuz si de aceea il durea burta. Dr a zis sa nu care cumva sa il tin nemancat, sa ii dau mult, mai mult, oricat vrea, insa sa pastrez distanta intre mese. In plus nici espumisan nu ii dadeam corespunzator greutatii lui.
Aaa, uitam. BB e imens! Si Dr credea ca are peste 2 luni. Va tineti bine? Are 5380 gr si 58 cm. Dr zice ca asta e curba lui de crestere, se va mai potoli pe la 6 luni dupa diversificare, si dupa un an cand merge si face efort va reveni la medie. Eu m-am cam ingrijorat insa, desi ea mi-a aratat grafice cum ca e normal, doar peste medie, si inca nu e pe curba maxima. Cred ca zis tanti ca sunt nebuna, ca nu ma bucur ca imi creste copilul.
Vestea proasta era, in afara de gatul rosu, ca la secretia din buricel recoltata acum 10 zile i-a iesit Klebsiella. Asta inseamna ca o avea din maternitate. Sigur acum nu mai este nimic, totul e curat si inchis, noroc ca l-au cauterizat. Insa e posibil sa aiba si infectie urinara, Klesiella e recunoscuta pentru asa ceva. Din pacate si nepotul meu tot cu asta a iesit din maternitate si i-au dat antibiotic la o luna jumatate. Sper sa nu fie cazul. Insa zau urasc Municpalul si regret clipa in care am decis sa nasc acolo si sa nu ma duc la o clinica privata. Deja nu mai cred ca e o chestie de fite...am fost o fraiera.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Mesaj de la Carpatina. Este inca la dilatare 2 cm, abia la 3 cm ii fac oxitocina. Zice ca mi-o face cadou pe Ioana de ziua mea! Dar eu sper sa nu se chinuie atata draga de ea.
Rox ,
Poze
slippers76 spune:
Rox, ma bucur ca bebe Andrei e bine. Poate totusi n-o avea infectie urinara. Tinem pumnii. Cum ti s-a parut Oros? Ce ti-a zis de reflux?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
rodicamaries spune:
Buna fetelor... am zis ca revin cu amanunte dar nu s-a putut...
am venit sambata din spital, dar am o durere de cap care ma tintuieste la pat, alaptez, il schimb pe bebe si inapoi in pat, daca ma ridic simt ca-mi explodeaza capul, fruntea si ceafa... se pare ca sunt efectele negative ale epiduralei... desi doctorii zic ca trebuia sa-mi apara durerea imediat dupa nastere, insa mie mi-a aparut la 2 zile...
Nu trece durerea orice iau... A zis doctorul sa iau chiar si Aulin care e destul de tare, dar tot nu mi-a trecut...
Mai sunteti careva in cazul meu''???
Ati auzit alte cazuri asemanatoare??? M-ar ajuta sa stiu daca trece, si cum...
Va pup...
Rodica
Rodica Darius Filip
slippers76 spune:
A, si era sa uit Rox: Andrei e un dulce! Eu abia acum am vazut pozelele lui. Aveti si voi un ciufulici, ca si noi. Mie mi se pare ca seamana cu tati. Insa Alexandra e toata a ta!
Sabina, vazut si bebe Gheo. E un finut. Si un ganditor. Si ce carucior smecher aveti! Si Sofia cred ca e topita dupa el.
Am pus si eu pooze cu familionul outdoor:
http://community.webshots.com/album/560562012JIzzAr?start=12
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Roxana_G spune:
Ana, ciufulicii astia sunt si colicosi? Mi-a placut dr Oros mult. A zis ca nu are reflux, adica toti sugarii au reflux, insa nu il are pe cel ca o boala. M-a intrebat diverse, de o ora ma chinui sa imi amintesc exact ce (tot tie voiam sa iti spun) si cica nu are niciunul din semnele tipice de reflux cu probleme.
Rodica, nu stiu dc durerea e de la anestezie, poate ai racit. Eu am avut pb la un moment dat pentru ca nu ma oxigenam cum trebuie.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Mesaj de la Mada28:
"S-a nascut BB Luca, 4120 gr, apgar 9, cezariana"
Felicitari Mada, sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!
Rox ,
Poze
Annisia spune:
Bunaaa searaaa!!!! Mama ce bine e cu fotbalul asta!!! Au venit baietii la B si Yannis sta cu ei la taclale... Asa mai pup si eu laptop. In rest imi e jena sa stau sa huzuresc pe net si al meu sa schimbe pampersi si sa agite biberoane... Macar ma fac si eu ca sunt utila prin familia asta...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
afibebe spune:
of mai Roxana nu ti-a spus nimic de fornait???mama ce grasun e bebe Andrei......
noua ne-a dat eurespal sirop insa se ineaca si mi-e frica sa-i mai dau.
Rodica nu e nici un efect al epiduralei.asa zic eu.
eu inca mai am astfel de dureri si in mod deosebit dimineata- atunci sunt mai puternice.simt ca-mi plesneste capul.
ei bine mi-a dat sa iau fier sirop si e mult mult mai bine.dupa 3 zile de fier e mult mai bine.
hai sa citesc si eu din urma.sa vad daca pot.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Annisia spune:
Dany, Happy e foarte dragut. Nu da semne de gelozenie. Cand il alaptez pe bebe in camera unde are si el acces, vine si se aseaza langa noi pe fotoliu. Sta cumintel si nu schiteaza gesturi de nervozitate sau rautate. Cred ca a inteles clar ca mai e un pui in casa si il respecta. Nici macar cand plecam cu bebe afara si pe el nu il luam, nu pare indignat. Asa ca stai linistita ca totul va fi bine cu iubitica ta. Toata schema e sa ii mai acorzi si ei 5 minutele pe zi, sa nu tipi la ea sau sa o bruschezi in prezenta copilului. Asta ca sa nu prinda ciuda pe bebelusa Ebonee...
Bebe Yannis creste mare
Pozne