Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
alinus_25 spune:
Fetelor, nici o veste de la Moldoveanca.
Poate stie Roxana ceva de ea, si posteaza cand se intoarce de la dr. Andruzza, mie mi-e si jena sa-i mai dau atatea mesaje de incurajare. Ma gandesc cat o fi suferit draguta de ea, si chiar nu pot intelege cum poate sa dureze atat de mult o inducere. Dupa prima noapte de inducere mi-a zis ca s-ar putea sa fie ceva genetic cu colul asta asa rigid. Si sora ei a nascut mai prin primavara in Anglia, si au lasat-o aia sa se chinuie rau de tot. pt ea sa fie totul bine.
37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb
Alinus cu Iulius
amar spune:
Felicitari Nana sa-ti traiasca Bubu Andrei...!!!!!!
Carpatna ,nastere usoara si sa te refaci repede
Moldoveanaca nastere usoara
Felicitari Laurici!!!
carmen siOana Isabella 16.09.2007
urmychance spune:
Buna fetelor ,
Felicitari mamicilor, bine ati venit piticilor.
Noi suntem bine, bb a facut deja falcute , a revenit la greutatea de la nastere si a si depasit-o.
Problema e ca nu a venit nimeni sa ne vada (vreun medic pediatru de la circa). Nu era normal sa vina cineva? Ma ajutati si pe mine sa imi gasesc un pediatru bun in zona Colentina - Fundeni (daca cunoasteti pe cineva sau macar nishte informatii). M-am mutat de curand in zona si habar nu am ce spitale sunt pe aici.
Va multumesc. Ma las la mana voastra.
Poze cu bb meu
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
crishtina spune:
Nastere usoara Carpatina ! Asteptam sa iti vdem printesa
Nana uite ca in sfarsit a venit si ziua mult asteptata! ma bucur mult pt voi...astept sa ne povestesti cum a fost. felicitari muuuulte!
Crishtina & Robert
09.09.2007
betty78 spune:
Buna,
am revenit si eu dupa 2 zile...am avut de lucru cu bb Mario, care vrea numai la tzitzi...se pare ca in fiecare zi trebuie sa ii dau completare cam 90-120 ml. Probabil nu produc cat vrea el.
Am vazut ca au aparut noi mamici....felicitari, pentru bebei, refacere rapida, multa sanatate atat voua cat si bebeilor!!!!!!
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
danielle02 spune:
miaunici
urmy cat poate fi de dragut puiutul tau,off off iti vine sa il tzuci tot
danielle 40+ Ebonee
pozici
kriss79 spune:
Am venit de la medic: bebelina e ok, are 2570 gr, am recuperat si suntem mai micute acum doar cu 3 zile(fata de o sapt, de la eco de acum o luna), placenta ok, lichidul ok, colul 5 cm, bataile inimii ok.. Pana la urma vom naste prin cezariana care va fi cu 7 - max 10 zile inainte de 25 octombrie..adica imediat dupa ziua mea, cred
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 36+ cu Alessia Stefana
betty78 spune:
quote:
Carmenita, eu l-am tinut pe bb in patul pliant langa noi in primele 2 saptamani pentru ca ma miscam destul de greu din cauza operatiei. Cat timp a stat cu noi, ma trezeam de n-shpe mii de ori noaptea sa il vad ce face. Sincer iti spun, ca dupa ce l-am dus la el in camera, am dormit de o mie de ori mai bine. E drept, il mai iau dimineata sau in timpul zilei sa doarma cu mine in pat, dar nu noaptea. Asta e experienta mea in ceea ce priveste dormitul lui bb. In camera la el sunt 22 grade, iar seara cand ii fac baie folosesc caloriferul electric si aduc temperatura pe la 24 grade.
Carpatina, raportez: sarmale de la congelator lasate de mama. Pai nu aveam eu timp de rasucit sarmalutele.
Tomasa, am facut si eu, dar acum nu as fi avut cand sa le rasucesc. Da' ma pun eu pe treaba in curand (probabil de Craciun).
Mandarinutza, am fost eu harnica, dar ostilitatile s-au desfasurat astfel: in Cora a dormit bb, apoi l-am tinut cu mine la bucatarie cat am asezat sarmalutele si le-am bagat la cuptor, iar la curatenie a adormit bb de la zgomotul aspiratorului . Ce dragut din partea doamnei respective
Betty, eu il alaptez atunci cand vrea, chiar si in public. Nu cumva cand i-ai pus ser i-ai pus in ambele nari odata? Ca am comis-o si eu asa si se inecase. Pune intr-o nara, asteapta sa inghita si abia apoi pune in cealalta. Eu i-am pus aseara din nou si a functionat perfect.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
gata....l-am alaptat si eu in public. Eram in Cismigiu si a inceput mandrul meu sa tipe si urle de foame, de nu am mai stiut ce sa fac. Mi-am luat inima in dinti si m-am asezat pe o bancutza si i-am pus tzatza in gura....crezand ca scap doar cu una. Cand am ajuns la masina a inceput un alt show asa ca a trebuit sa il alaptez a doua oara in public. Deci greul a trecut.
Nu i-am pus picaturi in ambele nari odata, dar probabil i-am pus prea mult. O sa incerc sa fac cum mi-ai spus.
Oricum nu prea mai horcaie...cred ca incep sa i se duca mucozitatile.
bulinutza noastra
urmychance spune:
quote:
Originally posted by danielle02
miaunici
urmy cat poate fi de dragut puiutul tau,off off iti vine sa il tzuci tot
danielle 40+ Ebonee
pozici
multumesc, ma bucur ca iti place.
Vezi ca te-am visat azi, ma gandesc acum ca poate nasti. Sau poate mi-era dor de tine!
iubirea mea - Tudor Constantin
betty78 spune:
quote:
Trimis la: - 23/09/2007 : 00:19:46
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by betty78
Piciulika chiar dupa 6 ore de somn, pe langa faptul ca mi se infunda canalele, mi-a scazut si productia de lapte, asa ca o sa ma mulg la 3 ore, sau poate ma culc ceva mai tarziu si ma si mulg inainte.
[quote]quote:
Originally posted by Roxana_G
Piciuika, unde gasesc desenele speciale pentru copii?
- - -
in Germania si in alte tari europene intradevar gasesti, ca la noi pe aici nu prea am vazut / Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
Betty, pentru canale infundate incearca si chestia cu 1) inainte de alaptat comprese calde (ude/dush cald sau uscate (d ex saculetz cu samburi de cirese incalzit) - ajuta sa se goleasca mai bine canalele; 2) sa nu porti imbracaminte/sutiene stramta/e; 3) pune BB sa suga cu barbitza spre partea in care se infunda canalele: vacuumul creeat de partea de jos/mandibula e mai mare resp. mai eficient la golirea sanului 4) dupa alaptat 20 min. comprese reci (apa / branza de vaci /frunza d varza alba reci) 5) odihna, liniste si vitamina C
Cu desenele: eu cred ca e si un pic moft. Cred ca BB are suficientzi stimulti in jur - cat pot duce.
Chiar se spune ca incercarile disperate de a-i calma, cu jucarioare diverse-plimbari-mami-tati-buni-scoica-carutz-muzica etc. le poate crea un exces de stimuli si-i irita si plag mai abitir. Daca mai stau si cu ochii pe desene (eu) cred ca poate deveni mult...
Vezi tu ca si noi am crescut mandre, mumoase si teligente...eu nu-mi amintesc sa ma fi plictisit fara desene
Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!
Editat de - Piciulika on 23/09/2007 00:36:57
Piciulika multam' mult de sfaturi. Zilele astea am incercat sa fac dus fierbinte inainte de alaptare si parca se vede o imbunatatire...se golesc tzitzi mai mult. Sutiene nu port, decat daca ies in oras..si alea speciale de alaptat. O sa incerc si compresele reci si vitamina C. Iar de dormit nu prea am timp decat noaptea si spre dimineata.
bulinutza noastra