Mamici de septembrie - octombrie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
danielle02 spune:
hai MOLDOVEANCA mai ai putin !!!!!!!!!!!!! fii tare !!!!!!!!!!
danielle 40+ Ebonee
pozici
sim_stoian spune:
Ufffff, cred ca are colici din cauza ca nu am mai baut eu dimineata ceai de chimen si anason ca terminasem plantele. Am luat mai devreme si bag ceai iar, sper sa se calmeze saracutul.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
Joahnna spune:
jojo_miha trebuie sa fie bine de data asta
hai curaj, nu mai e mult pana sambata Cum stai cu tensiunea?
miaunici daniela76 carpatina
alina.clau ce repede trece timpul, la cat mai multe lunisoare ptr Andra
Felicitari laurici_27 pentru Robert. Sa fiti sanatosi.
Felicitari NANA pentru bubu . Refacere rapida !
38+
Marunzika spune:
Felicitari proaspetelor mamici, refacere rapida si bbei mancaciosi si fara colici.
Nasteri usoare burticlor ce urmeaza!
carpatina tin pumnii!Ai reusit sa cumperi energizante? Eu am luat bomboane energizante si le-am avut in geanta si ii spuneam sotului ca dupa contractia sa mi le aduca, insa de teama ca nu se intoarce pana la urmatoarea contractie, am nascut fara, dar le-am mancat pe toate dupa:)
Pe noi ne tine Yannisa mereu ocupati, tzitzi, apoi muls si dat cu sticluta, apoi dat aerul afara si tot asa. Ieri nici la baie nu m-a lasat. Yannisa canatarea pe 24.09. cand a facut o lunita, 3700g, 1kg mai mult de la iesirea din spital, dar nu are inca 1kg mai mult ca la nastere.
Am fost la gineco, inca nu s-au dus firele de la taietura, nu avem voie inca la . Oare ne mai descurcam, caci din sapt 27 nimicuta :(?!
Sterilizator am de la avent pt cuptorul cu microunde, este ok.
Cu icterul nu-i tocmai de joaca, noi am stat la teraapie photo de 28.08 pana 02.09 doar cu intrerupere pt supt, in rest doar sub lampa si a scazut destul de greu. In fiecare zi i-au luat sange din calcai, iar pe 29.08 i-au pus perfuzie, caci era deshidratata - cred ca nu sugea destul. Am plans de fiecare data cand o intepau, iar cand i-au pus perfuzia am crezut ca mor de mila ei. Si acum ma apuca plansul, dar o vad ca-i bine mititica! Mi-au spus ca daca valoarea nu scade si creste peste 22, nu-i bine ca ataca nu stiu care celule (parca nervoase).
La toate cate un pup! Chitaie mogaldeata!
Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07
Foto Burtika
andrruzza spune:
Felicitari Laurici si Nana! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si norocosi!
miaunici, daniela76, carpatina
Ce petrecere mare vom avea de Sf. Andrei
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
moldoveanca
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Gabriela77 spune:
Felicitari Laurici si Nana, sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si norocosi!
Nana iubita, vezi ca s-a decis si Bubu al tau sa vina pe lume??? Sa va bucurati de el! Pupici!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
sim_stoian spune:
Cam liniste pe aici. Ma bag si eu la somn.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
Yaia spune:
Felicitari Laurici si Nana, refacere rapida si bebei sanatosi, cuminti si destepti!
Nastere usoara Moldoveanca si Carpatina!
Si bafta tuturor celorlaltor fete care vor naste maine si in zilele urmatoare.
Eu abia m-am intors din oras, am fost cu sotul sa luam pranzul la restaurantul chinezesc si acum mi-e putin greata, asa ca bag un somnic mic, sa se digere mancarea si sa treaca greata!
Irina 38+
miaunici spune:
Fetele eu m-am intors acum de la cumparaturi si simt cum intru incet incet in emotii.
M-au innebunit vanzatoarele din magazin cu intrebari de genul mai aveti mult? sunt 2, nu-i asa? Offf, trec ele si urmatoarele 24 de ore si o sa-mi pot tine si eu puiul in brate. Abia astept sa vad cine este "teroristul" care imi dadea suturi noaptea in coaste si nu ma lasa sa ma odihnesc deloc pe partea dreapta.
De ce nu putem noi face un ou? si apoi sa-l clocim si sa-l crestem. Offf trebuie sa facem bebei de nu stiu cate kg si juma de metru .
In fine, danuta, carmenita, andruzza, danielle, mandarinutza, adimercedes roxali, roxana, prisi, piciulika, dantje, joahnna si tuturor celor care m-au incurajat multi. Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, stiu ca sunteti toate niste scumpe si niste adevarate prietene, va multumesc pentru sustinere si sper sa ne auzim cat mai repede.
Carmenita tin pumnii stransi pentru cezariana aia de marti. Eu sper sa ajung acasa pana atunci si sa pot sa intru pe net si sa te mai incurajez inca o data.
Danielle, piciulika curaj sunteti pe ultima suta de metri, poate saptamana viitoare sa reusim toate trei sa postam si noi poze cu bebeii nostri.
Carpatina, nana, moldoveanca si toate care sunteti acum pe vine sau tocmai ati nascut pupici si sa aveti parte de bebei sanatosi si frumosi, care sa va umple viata.
Pupici si sper sa ne auzim cat mai curand