praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Carmen, desi te-am felicitat telefonic, vreau s-o fac si acum asa ca sa ramana scris si prin urmare, draga si scumpa mea prietena iti doresc din toata inima sa fi sanatoasa, implinita si fericita alaturi de cei dragi. LA MULTI ANI!!!
De asemenea un calduros LA MULTI ANI lui Silvian si lui Cristian, sa fie sanatosi si sa se bucure de caldura si dragostea familiei pana la adanci batraneti.
Ror, am vazut pozele si intr-ader ce-au scris fetele aici despre marele eveniment se adevereste. Sunteti amandoi niste frumosi, eleganti, radiati de fericire, fetele participante una mai frumoasa decat alta, elegante si numai zambet. O zi de neuitat.
Morgane, nu ne zici cum fu la Dublin?
Miri, ai inceput scoala la Antwerp? Sa ne spui impresiile tale. Iti multumesc inca o data pe aceasta cale pt faptul ca ati venit sa ne vizitati la firma cu ocazia OBD. Sunteti singurii care au facut-o.
In legatura cu karaoke, pe 19 oct noi nu putem dar peste o saptamana pe 26 cred ca se poate.
Mihaela, bine ai venit pe forumul pralinelor .
Mai spune-ne despre tine. Kampenhout nu-i departe de Mechelen, se afla la jumatatea distantei dintre Mechelen si Leuven asa ca poate facem in asa fel sa ne intalnim intr-una din zile. Sau daca vrei sa ne cunosti pe toate vino cu noi la karaoke. De regula ne strangem in gasca mare. Si mie mi-e dor de prietenii din tara dar de cand le-am cunoscut pe motatele de aici de pe forum, dorul e mai suportabil pt ca fetele astea sunt una si una si te ung la suflet de bune ce sunt.
Gata, ma duc la culcare ca am de recuperat. Sunt asa de obosita ca dorm pe mine.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multumesc fete pentru urari. o sa i le trasmit alui meu..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

cine are vesti de la madi? mor de curiozitate! uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Pralinute, va povestesc cum sa nu, dar nu am vreme acum. Of, of! Marti, miercuri – lectii, de-mi vad si fata foarte rar.
Va spun doar ca am schimbat ieri doua vorbe pe mess cu Rortje si ca am vazut pozele. Multumesc fete, ca ati ascultat rugamintea mea de a instantaneiza evenimentul.
Bepii, hoe was het bij de openbedijvendag? Numai nasii au fost op bezoek? Hai, ma ... si restul?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

A NASCUT MADI!

detalii deseara cand aflu si eu. stiu doar ca e bine si ea si copilul. ea are tot telefonul inchis.

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

detalii in plus, la nasterea lui madi: vio a aflat in 3 sec de la george ca marie-dominique s-a nascut la 11.15.

sa fie sanatoasa si sa aiba noroc cu caru'!!!

care mai aflati vesti, bagati si pe forum, pls!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Doamne ce ma bucur! sa fie sanatoase si sa manance mult !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Super de super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maducule si George felicitari sa fie sanatoasa si sa fie o mancacioasa si jumatate! moaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce super ca a nascut fara incidente. Doamne ajuta! Mikule si Ana va multumesc pentru ca ne tineti la curent, imi vine sa plang pe bune.... ce veste super.............

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetelor cu toate ca vedetele sunt Mady, George si Marie Dominique, manca-i-ar mama pe ei de frumosi, vreau sa va multumesc din inima pentru ziua de ieri, telefone(ca numai faceam fata), felicitari superbe (fie self made sau cumparate, dar super desenate) si pentru cadouri. Ma simt tare norocoasa ca va am!!! Si acum bagati in continurae cu Maducu si Marie Dominique

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Duoamne, s-a multiplicat pralinutza Mady!!!!!!!!!!!!Happy Birthday Marie-Dominique si felcitari Mady si George, sa va traiasca !!!!! (mi-au dat lacrimile, fericire mai mare ca asta nu cred ca exista)!!!!!!!
Hai si cu emoticoanele:)

Mergi la inceput