praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fericire, noroc, sanatate, dragoste , bani si tot ce-ti mai doresti carmita !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bine ai venit mihaela! de cand asteptam si eu nr 14 pe lista!! hi hi
dorul de prieteni il vei simti tot timpul.. spun asta ca sa te incurajez.. hi hi
in ce parte a belgiei e oraselul tau?

cine-mi da si mie linkul de la ror.. cred ca l-a prins fi-miu!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, Carmita, scumpa si draga !!!
Sa ai parte de fericire deplina, soare in suflet si intelepciune pt a lua deciziile cele mai bune, care nu sunt mereu si cele mai usoare.
Sa petreci ziua de azi cat se poate de reconfortant.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Carmita, "La multi ani!" si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cel ales de tine.

Sa fii fericita si iubita caci meriti.

Pupici.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Carmita fetita draga, iti doresc din suflet sanatate, fericire, bucurii mici si mari in fiecare zi ,sa fii iubita si implinita si sa iti transformi toate visele in realitate!

Te pup si te imbratisez cu drag,
Mady ( tot )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Carmenut, LA MULTI ANI si multa, multa fericire! Sa ramai vesnic tanara, frumoasa si buna, asa cum ne-ai obisnuit!!!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Carmen,LA MULTI ANI!!!!!Sa fi sanatoasa ,sa ai parte de tot ce e mai bun si sa-ti fie viata plina de impliniri alaturi de alesul inimii tale...te pup dulce.

tre sa plec acum dar revin....

Mergi la inceput

Cucu....tot eu sunt...
Am pus strengarii la somn si acum sunt gramada pe computador...

Ror,ziua de sambata m-a uns la suflet...totul a fost frumos...ceremonia,(chiar daca nu am inteles o boaba)vremea(asa,dupa sufletul vostru)atmosfera calda si prietenoasa...multumesc ca mi-ati dat ocazia sa impart cu voi acea zi superba!O mare rugaminte am...mai trimite-mi odata linkul cu poze ca eu nu am primit nik...sau daca da,alex a jonglat la calculator cam mult si se poate sa-l fi sters.

Fete,voi ati fost de asemeni la inaltime...dar nici nu ma asteptam altfel....va pup pe toate in parte si ...cind punem de-un KARAOKE?????Ce spuneti de 19 octombrie???parca vinerea e...haideti mah ca ne pierdem antrenamentul...

Pupici la toata gasca si o saptamana pe placul vostru va doresc!

Mergi la inceput

Ups...am uitat de un sarbatorit...Mikule,cu intirziere urez si eu un LA MULTI ANI lui Silvian...fericire si numai bucurii alaturi de frumoasa lui familie.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

carmen, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita! si anul asta sa-ti aduca ce-ti doresti tu mai mult si mai mult!!!

miri, la multi ani lui silvian!!! scuze, dc e cu intarziere, da' n-am stiutara!!!!!

ror si tushar, de ziua de sambata nu mai zic nimic.... mi-a placut rau de tot... cred ca v-ati dat seama dupa cat m-am hlizit...ati fost frumoooooooosi! si cumiiiiiinti...

ninooo, ce faci, nene??? fii antena ca i-o aduc pe maria lui reiji si vin si io la karaoke! mai ales ca am vazut azi cat se distreaza maria si reina impreuna. deci, nu-mi pasa ca pleaca mama, io am cu cine s-o las pe maria, dc nina ne invita la cantari si dance....

madi, curaj, o sa fie o minune!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput