praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 9
anamana123 spune:
acum 5 minute am vorbit cu madi. era de parca nici n-ar fi nascut azi, "stransese" prin salon, pusese copchilu' la nani si se bagau si ei, parintii, la somnic, ca erau obositi rau!! asaaaaaaaaaa... madi a nascut-o pe dominique, aka alba ca zapada, frumoasa tare, cu par lung si negru ca abanosu' si ochi mari negri. a avut la nastere 3460gr.
gata, mai multe va spune ea!
pupe,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
miri_mik spune:
deci, fetelor, tocmai s-au culcat tot familionul! oooooooof, ce fericire si emotie pe capul meu toata ziua:) abia ce-am icneput si eu sa ma decompensez. am haituit spitalul cu telefoane. i-am gasit cu "interpolu'" la cateva minute dupa ce-au aterizat in salon. cum zicea si ana, toate sunt bune si frumoase, si madi e transformata total. dupa atata greu, da doamne sa treaca toate si sa ramana numai zambetul goangei in sufletul ei:)
administrativ:
fetelor, eu maine la 2 m-am inteles cu ea ca merg in vizita. ca sa evitam o eventuala aglomerare la spital, poate ar fi mai bine sa ne intelegem cum mergem in vizita, ca sunt convinsa ca ne vom buluci s-o vedem de "ubita" dominique. am sa stau cam o jumate d eora, ca sa nu epuizam nici fata nici mama. si probabil ca joi, direct de la anvers, iau trenul spre ea.
pt detalii de "locatie", ne vedem pe offline:))
iupiiiiiiii, in sfarsit mergem in vizita:)))
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
ardeiash spune:
tot administrativ: propun sa mergem cate 2 ,, daca nu cate 3.. e mai usor pentru madi sa ne primeasca.. si scapa mai repede de noi>! hi hi
s-auzim numai de bine! si 

miri_mik spune:
ardeiule, 3 e deja infernal de mult. cate doua e mai mult decat suficient. madi n-o sa zica nu, din bun simt, din prea mult bun simt, si nu ne-ar putea scoate afara, dar nuc red ca e cazul sa abuzam de ea. maine e vizita administrativa pt mine. sper sa-l vad si pe medic, ca e comun. pt felicitari si cadouri si alea alea, astept sa ajunga acasa, sa se instaleze, sa-si gaseasca ritmul, sa treaca de spaimele alaptatului, sa isi castige increderea d emama. si abia pe urma sa dam buluc la ea, cand e pregatita.
miri_mik 

Bepii spune:
Yuppiiiii, Madi si George au devenit parintii unei superbe fetite
Va felicit din toata inima, sa va traiasca fata, sa creasca mare, frumoasa si desteapta si sa va bucure inima si sufletul cu prezenta ei 

.
Da' ce-mi fu dat sa citesc aci pe forum? Vizite organizate de cate doua fete? Sau 3? Pai ce-i acolo la maternitate, vreo procesiune religioasa unde se inghesuie tot poporul? Mah fetelor (cele care vor cu tot dinadinsul sa mearga la spital) lasati mamica sa-si revina, dati-i aer si spatiu si intimitatea necesara sa fie cu pruncul si sotul ei. Lasati-o pe ea sa hotarasca o zi de vizita acasa dupa o anumita perioada si atunci vom merge fara nici o jena ca deranjam ca doar suntem invitate. Stiu ca gandirea generala este ca "asa se cuvine" sa mergem la spital dar acest obicei e deja depasit. Acum se stabileste din start o zi de vizita la domiciliu, de regula dupa cateva saptamani cand fiecare vine cu cadoul si cu felicitarile de rigoare si cand poate vedea copilul. Si eu abia astept sa vad minunea de fetita dar daca am asteptat 9 luni sa apara cred ca pot sa mai astept putin.
Stiu ca unele dintre voi o sa ma acuze pt ce-am scris aici dar am facut-o la sugestia catorva praline si sunt intru totul de acord cu ele.
Dar hai sa nu umbresc bucuria acestei zile cu aciditatea-mi specifica. Asa ca ma opresc aici si las totul la aprecierea si bunul simt al fiecaruia.
Pupici 

carmita_baby spune:
Fetelor eu am vorbit cu Mady in seara asta pe la 8 si i-am zis ca imi doresc sa le vad cat mai curand posibil, insa i-am specificat in acelasi timp ca daca nu are chef de vizite sa imi zica pe sleau si eu ii dau atata timp cat are nevoie. Insa ea a spus ca se bucura tare ca am sunat-o si ca vrea sa ma duc. Nu voi sta mult, Mady stie ca imi poate spune tot ce ii trece prin cap fara sa ma supar, de aceea cu scuzele de rigoare eu imi voi face programul in functie de dorintele ei :-) Faza cu administrativul sugerata de Miku mi se pare corecta, daca tu te duci pe la 2, noi (eu cu Daniela) o vom vizita la 3, nu de alta da`mai tre sa ma gandesc si la file.
Mello motanelul iubit
scumpi spune:
IUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Ma bucur enorm de mult pt. voi dragi Mady si George, multa fericire alaturi de mica minune, Marie-Dominique!!! Sa fie sanatoasa si mancacioasa, ca frumoasa sunt sigura ca e
Pupici multi
si de-abia astept sa va vad.
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
morgane spune:
A aparut inca o bombonica-praliné mica, dragalasa, sfioasa, roz si papacioasa, care raspunde la numele de Marie-Dominique.
Madi si George, sa va bucurati pe deplin de minunea voastra si sa vi se indeplineasca toate dorintele legate de viitorul ei si al vostru.
Acum tot programul vostru e in functie de bebita, si orice sacrificiu pare o placere daca e cerut de ea.
Pupici, 

miri_mik spune:
raportul de dimineata:
mama si copilul se simt bine. sunt doar epuizate dupa o noapte deloc usoara. noroc ca a stat george cu ele si au facut cu schimbul la tinut in brate.
avand in vedere ca e efectiv extenuata, vom scurta vizita (probabil vine oana cu mine daca tot iese de la scoala) cat s-o pupam si s-o felicitam.
dar ca sa fim intelese, si sa nu ne bosumflam una pe alta, eu nu sunt jandarm nici pe forum, nici in viata fetei. nu decid eu cine cand sa mearga. pana la urma este o problema d eintelegere, de bun simt si de respect. asa ca, fiecare va face cum simte. va sfatuiesc doar sa o sunati inainte si s-o anuntati de eventualele intentii.
va pumpizez si revin cu amanunte dupa ce vad cu ochii mei ca e bine.
miri_mik