praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetele ne-am razgandit si nu ne mai ducem la Mady, deoarece e rupta de oboseala saracuta. Pana la urma cred ca Tania cu intelepciunea-i specifica a avut dreptate. Nu vreau sa o deranjam, cu toata ca stiu ca s-ar bucura tare sa ne prezinte mica minune. Cel mai corect e sa ii dam timp sa se dezmeticeasca, pentru ca saracuta cred ca nici ea nu stie ce vrea in momentele astea.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Doamne ce de emotii....Bine ai venit pe lume micuta Dominique!!!Sa fi sanatoasa,mancacioasa si cumintica ...ca frumoasa sigur esti!
Madi si George,sa va traiasca minunea,sa va bucure fiecare clipa si sa fiti aceeasi familie frumoasa,dar mai bogata...
Asa....acum sa va spun cum am sa fac eu...imi doresc enorm sa merg la spital sa vad fetele...dar,stiu cit este de obositor pt madi si ca urmare am sa astept ...dupa cum bine spune Tania,avem tot timpul sa le vedem dupa ce ajung acasa.Am niste emotii de-mi vine sa pling...asa patesc mereu cind cineva drag aduce pe lume un bebic...
Acum va las,va pup dulce si multumiri celor care ne tin la curent cu evenimentele...
Numai bine!

Mergi la inceput

Frumos spus Nina

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

De acord

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Madi si George felicitari pentru minunea mica si sa va bucurati de ea. Mady, sunt convinsa ca acum toate eforturile sunt deja uitate cand iti tii in brate minunea cea mica.

Marie-Dominique, bine ai venit si sa ai parte de sanatate si noroc.

Va pupic pe toti.

daniela

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

P.S. Multumiri fetelor care ne-ati tinut la curent cu evenimentele.

Pupici

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

am vazut-o!

bucatica rupta din taica-sau, cu ceva contributii nesemnificative ale mamei:))) e o scumpaaaaaa, si-o frumoasaaaaaaaaaaa, sssssssssssssssssst, ca abia m-am aptsinut sa nu plang ca toanta cand am pus mana pe ea:) are un paruts des si negru negru, ca de n-as sti mai bine, as spune ca e ruda cu carmencita:) noi n-am avut aparat, dar cred ca orbea madi lentila cu stralucirea ei. e alta persoana, cam cum imi doream eu sa devina dupa nastere, obosita, dar sclipitoare! n-am facut poze, ca nah, n-am aparat, oana il uitase acasa, dar carmen a promis ca revine din expeditie cu imagini!

ardeiash, madi iti multumeste din suflet pentru flori. au ajuns deodata cu noi la spital. de fapt inaintea noastra, ca pe noi ne-a tinut medicul la usa o vreme, dar florile au intrat. s-a bucurat mult si de felicitare care i-a placut in mod deosebit.

acu va las, ma duc sa ma uit la dvd cu copilu de la parterul burtii mele. i-am facut azi eco 4D dar nu e asa de grozava imaginea ca la bruno, pt ca se misca intr-una.

pusici

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Madisor dragule si George, parinti tineri si dragi noua, 1000 de FELICITARI pentru comoara voastra mica si frumoasa. Sa creasca mare si sa va bucure in fiecare zi cu dragalasenia specifica copiilor.
Suntem alaturi de voi cu tot sufletul, astemptam sa va linistiti, sa va intrati in ritmul de parinti tineri, ca apoi sa primim unda verde sa va putem vizita si noi acasa.

Miri, Ana, multumim pentru informatiile calde si permanent actualizate, am simtit pulsul ca si cum am fi fost in miezul problemei.

Fetele care o vor vizita la spital zilele astea, va rog sa-i transmiteti lui Madi & Gerge ca si noi suntem cu gandul si cu tot sufletul alaturi de ei, va rog!

Miri, cum e la scoala?

Mama a plecat azi, a ajuns cu bine acasa si l-a recuperat pe pretiosul Terry :)

Ror

Mergi la inceput

Fetelor a fost o neintelegere cu pozele. Eu nu am nici o poza, pozele le va pune Mady cand v-a ajunge acasa.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Bai mor de draci, n-am televizor adica am aparat da nu prezinta viatza in imagini miscate si colorate, ci imi arata de aseara doar milioane de purecei pixelari enervanti!Cred ca ins eara asta iese show cu vecinul johnny daca se dovedeste ca a facut lucru manual la cablurile noastre.

Revenind la lucuri frumoase, am vazut si eu bebelusul lui Mady, o scumpete mica si cu o fatzuca foarte expresiva , cu o pielicica fina , cu ochisori frumusei si negri si cu mult pufisor negru pe caputz, o fetitza perfecta si dulce care merita tot binele din lume ca si mamica ei curajoasa!!!Am vazut si taticul mi-a ramas imagine lui intiparita pe retina, o fatza cat un zambet si numai un zambet, fericit pana in al noualea cer!. Am stat putin si am fost cuminti si am vorbit incet cum se cuvine sa nu socam fetitza si apoi am plecat vorbind intr-una pe drum de cat de scumpa e Dominique!!!!
Mikule si Maddy, merci!
Allez, acu plec sa imi fac nervi mai departe cu televizorul, vecinul si cine stie ce mai intrevine;)
bye bye everybody!

Mergi la inceput