praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, nu stiu ce se intampla, ca nu mai pot deschide pagina 11.

Pupici,

Mergi la inceput

Ori voi scrieti si apoi stergeti, ca sa ma bulverstati pe mine ...
Oana, nu-ti face nervi de tv, ca tot nu e nimic de vazut la el.

Pupici,

Mergi la inceput

erata: bulversati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Desi azi dimineata m-am trezit cu gandu` ca dupa scoala sa ma intorc direct acasa si sa mai trag o portie de somn ca sa imi fac plinu`, pana la urma mi-am schimbat planul si am vizitat o prietena in Olanda si abia acum ma duc sa imi pun in aplicare minunatul plan

Morgane cum fu in Dublin? Ai fost cu familia sau singurica ca nu mai stiu sigur
Mikule pe la ce ora ne intalnim marti? Nu de alta da` poate nu mai apucam sa vorbim pana atunci.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

carmencita, tre sa vad cum ma descurc cu bruno. ca-s de serviciu singura. silvian pleaca la paris si io raman closhca la domicil. da te sun in weekend sa vorbim, ok?

am vazut azi goanga de sacha la medic. e cam marisor pt varsta lui... da sa speram ca era eroare de calcul pur si simplu... ca d enu, ma dau cu capul de pereti. are 1.100...

acu ma duc la somn, cere burta. nici mie nu-mi mai ajung 24 de ore intr-o zi ca sa apuc sa si dorm:d

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Mah, fete Dublin e minunat, plin de viata si de culoare. Am avut si o vreme superba…
Jan era acolo deja de miercuri (interes de serviciu) si eu l-am urmat (ca o sotie credincioasa) vineri dimineata. Am colindat toate magazinele de pe Graftoon Street si imprejurimi, am dat navala la sushi-bar, am mers cu bus-ul in site-seeing ; am vizitat si o inchisoare-muzeu, in care in prima jumatate a sec. XIX erau inchisi si copiii de 9-11 ani, condamnati pt furtul unei bucati de paine (2 saptamani), un sac de cartofi (1 luna), pt « hanging-about » (3 saptamani)… am plecat cu un nod in gat si cu gandul la copilaria fericita a fetei meu, dar de care, bineinteles nu este pe deplin satisfacuta. Am pozat statuia lui Mlly Mallone, fata saraca, care vindea scoici si melci pe strazile medievale ale Dublinului pt a-si intretine familia, dar care sfarseste prin a se prostitua, ocupatie se pare mai banoasa. Si cred ca stiti si voi cantecelul : « Singing cockers and mussels, o lai di lai o … ».
Am mancat bine si am colindat pub-urile noaptea ca pufnitele, iar la ora 24.00 erau mai multi irlandezi pe strada decat la ora 14.00 … si sa-i vedeti ce cuminti stateau la coada sa intre in cluburi, ca-n filme. Dar acolo n-am fost, ca am oroare de cozi. Printre altele mi-am cumparat un pull-over dragalas, made in Romania … am locuit intr-un hotel de pe Harcourt Street, intr-o casa Georgiana, cu subsoluri in care locuiau servitorii irlandezi, ai aristocratiei engleze. Locuitorii de azi ii vad ca un par in ochi si-i « iubesc » tare de tot, cam cum ii iubesc eu pe americani …
Si erau multe de facut si de vazut, insa duminica seara ne-am intors in tara adoptiva.

Pupici,

Mergi la inceput

irlandezii ii "iubesc"" pe englezi si nu invers ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane, dac'ai stii tu cat imi doresc eu o vizita in dublin... pfuaaaaaaai! da mai peste vreo 20 de ani, cand n-o sa mai am grija copiilor:)))

m-ai intrebat de scoala. merge, adica nah, daca am intrat in hora, joc; ma gasesc cea mai proasta dintre ei, dar pun pe seama acomodarii lipsa de self-esteem. vine ea si vremea mea:d e obositor. dar intr-un mod atractiv. cel putin asa stiu ca nu sunt planta:)

va pumpizam, astia "casnicii" ca baietii lucratori acu s eintorc de la munci:)

miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii: Multumesc pentru urari si pentru invitatie - da, mi-ar face mare placere sa ne cunostem atat amandoua (vecine intradevar) cat si cu gasca cand mai iesiti; scuze ca nu am raspuns mai devreme dar am fost toata saptamana in Sankt Vith la un training plicticos.....cel putin vremea a fost splendida..

Multa sanatate celui mai tanar membru al pralinelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

morgane, dac'ai stii tu cat imi doresc eu o vizita in dublin... pfuaaaaaaai! da mai peste vreo 20 de ani, cand n-o sa mai am grija copiilor:)))

m-ai intrebat de scoala. merge, adica nah, daca am intrat in hora, joc; ma gasesc cea mai proasta dintre ei, dar pun pe seama acomodarii lipsa de self-esteem. vine ea si vremea mea:d e obositor. dar intr-un mod atractiv. cel putin asa stiu ca nu sunt planta:)

va pumpizam, astia "casnicii" ca baietii lucratori acu s eintorc de la munci:)

miri_mik

Hai ma Mikule, ce naiba? Tu esti ultima pe care sa mi-o pot inchipui lipsita de incredere in tine, nu are cum. Si chiar daca ar fi asa, stii foarte bine ca nu e cazul, pentru ca intr-un timp record ai reusit sa vorbesti foarte bine olandeza, doar toate fetele te-au asigurat de asta.

Morgane dulcica, m-a incantat postarea ta despre Dublin. Abia astept sa il vizitez si eu, dar pe lista mea prima este Londra :-) chiar vorbeam cu prietena mea din Olanda, ca prietena ei cea mai buna care sta in Londra, ne-a invitat pe amandoua la ea. Tipa ma cunoaste pe mine numa` din auzite :-)
Am vacanta de toamna de pe 18 pana pe 28 si ma gandeam sa trag o fuga pana la tine, ca sa mai sporovaim si noi asa ca intre fete. Ce zici cand ai timp?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput