praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete
Intr-adevar vom avea zile frumoase pt weekendul asta care se anunta cu multe evenimente.
Ror, deja se pare ca intri cu dreptul in noua viata, vremea tine cu tine, mama ta iti e alaturi la fel si prietenele. Imi pare nespus de rau ca nu pot si eu veni dar dupa cate sti sunt tare ocupata cu treburile la firma. Of ce va invidiez ca nu pot sa particip!!!
Iti doresc sa fi fericita si implinta alaturi de cel drag.
Lucica, poate deja esti pe drum spre Dublin da' eu tot iti doresc un weekend super si sa aveti parte de timp frumos si distractie la maxim.
Madi, dragul si scumpul meu greieras, iti doresc nastere usoara si sa aduci pe lume un copilas sanatos si frumos. Si nu trebuie sa-ti fie teama de nastere, o sa fie bine, esti pe maini bune, il ai alaturi pe George si noi suntem alaturi de tine cu gandul. Asa cum spuneai, nu esti prima dintre surate care naste, asta e menirea noastra pe lume si ca atare trebuie sa suferim un pic. Intr-adevar aceleasi simtaminte le-am trait si eu in preajma nasterii, aveam impresia ca tot ce se intampla e ireal, m-am trezit peste noapte cu o noua prezenta in casa, ma intrebam de unde a aparut mogaldeata aia, si ma minunam de miracolul petrecut. E un simtamant fantastic si numai cine nu are copii nu-l si-l poate imagina.
Fetele, va astept duminica la "Open bedrijvendag". Aveti cu toatele adresa de la firma si sper sa va vad acolo. Va asteptam cu drag
In ultima vreme am fost prinsa cu treburile acolo, mai avem inca multe lucruri de pus la punct, si numaratoarea inversa a inceput. Abia astept sa treaca ca ne-a scos peri albi.
Acu ma intorc la treburile mele ca si aici acasa am santier c-a venit instalatorul sa monteze o noua teava de apa pt noul frigider.
Va pup si va doresc la toata suflarea un weekend super de super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ror: sa n-ai emotii, promiti?
multumesc ca mi-ai reamintit ora... eu bineinteles ca am ratacit invitatia. m-astept s-o gasesc duminica... asa , ca de obicei!
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

traiasca limba romana si luminatii neamului ! http://www.evz.ro/article.php?artid=325353

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Roruts drag si dulce,

Sa dea Dumnezeu ca ziua aceasta insorita sa fie pentru voi inceputul unei vieti pline de fericire , sa va iubiti pana la adanci batraneti si sa va impliniti toate visele impreuna!Te imbratisez cu mult drag si abia astept sa ne vedem !

Ce mult mi-as dori sa fiu si eu acum cu voi, dar lasa ca mai bine de mine, o sa sarbatorim dupa ...

Multi ,multi pupici de la noi trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iata-ma din nou si iarasi, deschizator de drumuri!

nu-i bai, ca-mi place, si parca incep sa ma obisnuiesc:) asa ca am sa fac pe cronicarul zilei de ieri.

dragii nostri ror si "copilu" (apropos, sper ca nu am facut o gafa cus crisul numelui pe plic, adica sper ca e corect scris) sa ne traiti fericiti, cel putin 40 de ani de-acum inainte. conform traditiei, primii 40 sunt mai greu, apoi totul vine de la sine:) sa va bucurati unul de altul si de cei din jur, sa aveti intelepciune sa treceti peste greu si drag unul de altul ca sa pastrati in amintire momentele frumoase!

ma bucur enorm ca am fost acolo, in primul rand ca, cu toata "modestia", ror draga, ti-am adus un aer de acasa. stiu ca in momente importante din viata e important sa ai oameni "de-ai tai" alaturi de tine. mama ta e o frumoas,a si-o eleganta, o adevarata doamna (in plus inca ma gandesc la ce ambitie are cu regimul anti-colesterol), care a fost trup si suflet alaturi de mirii ei dar pe care am sustinut-o si noi in a da ceremoniei un aer "de acasa".
personal am fost foarte impresionata de primaria din anvers, de ceremonie in sine si de cat de frumosi erati! am s-o spun pana va plictisiti: ati fost niste dulci, si va potriviti foc! (oana a facut o poza - deocamdata numai pe ale oanei le-am vazut - in care straluciti efectiv!)
si fetele au fost superbe! si jos palaria celei care a avut ideea cu trandafirii pentru tunelul de flori. voi ati vazut ce fascinata era tanti aia de la primarie care a iesit sa vada ce se intampla cand am cantat La multi ani? pacat ca nu i-a facut nimeni o poza. e un momentel la care mi-au dat lacrimile de emotie! pe bunelea:)) ma credeam mai barbata, dar mai, ce e frumos si de suflet...

am apreciat in mod deosebit ca am fost multe, si frumoase! si ca altii se uitau la noi cu invidie! cine mai avea miri asa de frumosi? si cine mai avea ompanie atat de vesela si zambitoare ca mirii nostri?

s-apoi...receptia...ei, am ramas gura-casca, la propriu cand am descins in holul braseriei. trebuia sa ne fi facut cineva o poza, cu ochii in tavan, sau roata in jurul capului... eu imi doresc ca intr-o zi sa ma reintorc acolo sa mai retraiesc asa un moment in care sa ma simt "importanta":) mi-a ramas sufletul la canardul ala cu legumite... nu crez sa mai fi mancat in viata mea un ceva cu gust atat de exotic:) si care sa nu-mi bazaie glicemia:))) si praji d ela urma, manca-o-ar mama pe ea de praji, a batut recordurile de "audienta" cel putin in cazul meu, dar eu nu sunt etalon de referinta caci... eu si zaharul nah... ne iubim in tacere:)

nu gasesc minusuri, oricat le caut. pana si soarele a fost d epartea noastra! ce mai, o zi de poveste!

si un pupic special pentru fete (carmen - La multi multi ani, fericiti si impliniti alaturi de cine alegi tu sa-ti fie drag!, scumpi, ana, vio, nina - speram ca reiji n-a ramas inchis in gradi zoologica:)) - oana, despe (La multi ani lui Cristi, si pacat ca n-ati ramas si voi, aveam dublu motiv de sarbatorire)

va pumpizez acum, si pe fetele pe care nu le-am avut cu noi, si va doresc un week-end cu un final insorit.

muuuuah!

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna tuturor si .....bine ca existati!
Eu sint Mihaela si m-am mutat de doua luni cu familia in Kampenhout. Pana acum totul a fost OK caci am fost ocupati cu cautare casa, mobilare, cutare scoala, etc, dar acum ne-am linistit si incepem sa simtim dorul prietenilor de acasa. Oricum, vreau sa va felicit pentru forum si sa va spun ca este ....foarte cald si bine aici la voi. Pupici si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragele mele,

Ieri m-am simtit in al 9-lea cer si nimic mai mult. Cu emotiile de rigoare, cu stradania mea de a intelege discursul flamand al doamnei cu fata zambitoare din fata noastra, de cotul discret pe care i l-am taras lui Tusar sa zica JA, si pe care toata lumea l-a vazut, pe al meu aproape imperceptibil, probabil doar de mine, blocajul pe care l-am avut in momentul explicarii traditiei belgine legate de nod sau de inodat, ca sa nu mai vorbim de traditia romanesca cu poduletul de flori care ne-a lasat chiar si pe noi perplex.
Conversatiile le-am perceput doar pe jumatate, colegei ii vorbeam in romana, lui Oana in engleza, o adevarata invalmaseala in creierasu-mi.
Va multumesc din suflet pentru tot, incepand de la prezenta, felicitari si flori care ne-au umplut sufletul si casa!
Gandurile voastre bune au fost alaturi de noi reprezentate de vremea superba.
Mama va admirat si ea din plin si s-a tot minunat ca exista atatea persoane frumoase si vesele la un loc.
Fotografiile le-am pus pe webshots, v-am trimis link-ul ieri seara pe off-line, sper ca l-ati primit.

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor, sarbatoritilor incepand cu CRISTI, SILVIAN si CARMEN!

Iar pentru tine CARMEN, in mod special, fata frumoasa cu parul negru iti doresc sa fii fericita, sa ai noroc, sa iubesti si sa fii iubita!!!

Va doresc o saptamana frumoasa,
Ror

Mergi la inceput

La multi ani fericiti si plini de dragoste lui Silvian!

Mergi la inceput

salutare la toate dulcetzicile !

ror ma bucur foarte mult pentru voi ! am avut impresia ca datorita emotiilor dadeai din cap ,, dar nu prea intelegeai ce-ti spuneam de aceea vreau sa ma asigur ....: casa de piatra- de piatra! sa fiti frumosi , sanatosi si sa va iubiti mult, mult de tot!
( puteti sa incercati aici din nou sa spuneti pe romaneste http://www.e-dragoste.ro/casatorie-online/pasul1/ daca nu prea ati inteles despre ce este vorba.. mai apoi puteti cauta si un site de genul asta din bangladesh ,, hi hi .)

ma bucur ca am reusit sa vin sa va vad ( eram oarece stresata ) si sa particip la emotiile voastre! Doamne ce frumoooosi mai erati! si sfioooosi! si timiiizi! mi-ati placut tare mult!

am fost pentru prima oara in viata mea la o chestie la care nu am putut pricepe decat: roumenie , bangladesh si ja! mai era ceva cu niste articole cred...
ma uitam la zambetul continuu al tipei aleia si ma gandeam la voi .. ma tot intrebam daca pricepeti ce va zice?! nu ne zice cineva .. le-a dat sfaturi, le-a explicat despre.... ce le-a spus frate, ca mor de curiozitate!?

mi-a placut tipa de la primarie: statea peste balustrada si asculta .. cum am ascultat eu toata "slujba" ofiterului starii civile ! a aplaudat si se uita de parca n-a mai vazut asa ceva.. sa inteleg ca pe-aici astia nu trec pe sub pod de flori ?! ca daca da.. tare saraci in traditii si sentimente sunt!

si-n incheiere vreau sa va spun ca am fost cu sufletul alaturi de voi .. m-am gandit toata ziua ce faceti si tare rau mi-a mai parut ca n-am putut ramane!

aaa.... ror: mi-a placut mult de mama ta.. acum stiu de unde-ai mostenit frumusetea, modestia si bunul simt! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI DRAGA CARMEN! ITI DORESC DIN TOATA INIMA TOT BINELE DIN LUME! PUP DULCE CU MULT DRAG!

fug la naniiiiiiiii! somn usor tuturor!

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput