praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 5
ardeiash spune:
mady: stai linistita! e asa de usor sa nasti! cat ai zice peste .. si-a trecut!
va tinem deci pumnii la toti 3! si dati de veste .. dac-avem voie va vizitam la spital.. daca nu.... acasa... numa tine minte ca daca ai nevoie de ajutor .. io zic da!
s-auzim numai de bine! si 

ninaM spune:
Madi,fi barbata!E normal sa ai tot felul de ginduri in perioada asta,dar nu le baga in seama....ai sa vezi ca totul vine de la sine...simplu si frumos...cind ai sa-ti ti printesa in brate pt prima data nu mai conteaza nimic...o nastere usoara si o bebita sanatoasa si mancacioasa iti doresc!
Restul gastii,pupici!
indu spune:
Salutare din nou,
Fetelor, m-am hotarat sa vin la un interviuri in Belgia si am convenit cu firma la care merg ca ei imi platesc drumul iar eu imi platesc o noapte de cazare. Imi puteti spune, va rog, cam la ce preturi sa ma astept pentru Bruxelles? Vreau ceva nu foarte scump, normal, dar sa fie decent sa nu-mi fie frica sa dorm o noapte singura acolo si sa aiba o baie curata.
Multumesc frumos,
Indu
ardeiash spune:
indu: de la 50/euro pe noapte as putea zice. pe prima pagina ai niste linkuri cu cele mai ieftine hoteluri de aici
fete: cine vrea o intalnire cu un care vrea "la romania" : http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=15199#15199 

ardeiash spune:
morgane: noi ti-am bagat banutzii-n cont. te rog sa-mi spui daca i-ai primit! pup

morgane spune:
Despe, am crezut ca am confirmat prin mail, dar se pare ca am uitat. Mii de scuze. I-am primit. Merci!
Ror, iti doresc tot binele din lume si o zi insorita sambata. Sa pasesti cu dreptul in noua familie si sa ai parte numai de fericire deplina.
Fetele prezente la ceremonie, instantaneizati grup, da?
Mady, cel rubicond, s-a petrecut evenimentul? Daca nu, sa fii tare si sa il strangi pe George de mana cat poti de fortos, ca sa traiasca si mai intens momentele unice din viata de viitor parinte. Va doresc o bebita roz si dragalasa.
Mama, ce de evenimente!
Ee plec maine peste mari, pana la Dublin. Bineinteles si acolo stiu un sushi-bar, cu meniuri de 55 min (nu de euro, ci de minute). Nina vii cu mine?
Pupici, 

carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by morgane
Fetele prezente la ceremonie, instantaneizati grup, da?
Asa vom face cu siguranta
quote:
Originally posted by morgane
Ee plec maine peste mari, pana la Dublin. Bineinteles si acolo stiu un sushi-bar, cu meniuri de 55 min (nu de euro, ci de minute). Nina vii cu mine?
Pupici,
Drum bun si distractie placuta! By the way sushi e yummy yummy, ma iei si pe mine cu tine?
Mello motanelul iubit
ror spune:
Madisor, dragule, curaj si nastere cat mai usoara. Incearca sa iti focalizezi energia la ce o sa fie dupa...o bebita mica si frumoasa numai ptr tine si George. Eu o sa ma gandesc la tine 
Fetelor dragi, multumesc pentru urari. Si sa va rugati sa nu ploua sambata, atat. Cu emotiile stau bine, adica nu am. Or sa inceapa vineri seara sau sambata
. O am pe mama la mine ptr cateva zile iar azi am batut campii prin oras cateva ore bune, nici nu am simtit cand a trecut timpul.
Va pup si va astept,
Ror
ninaM spune:
Neata la bombonici!
Luci,merg...merg...dublin....sushi...gata m-am hotarit!Vin si io cu tine...cu gindul!Drum bun si clipe frumoase si multe va doresc!
Madi...GAMBATE...cum spun japonezii...adica fii tare ,luptatoare!
Deci,pt Simbata vazui prognoza meteo si se anunta vreme de nunta...
Eu am sa vin singurica,cu trenul...cine ma pescuieste si pe mine din gara din Antwerpen ca nu stiu sa ajung de acolo...Carmen???pleaseeee.....
Azi e frumos afara,asa ca nu o sa prea stam pe-acasa...profitam de vremea asta ca nu se stie...va pupic pe toate si va doresc o zi minunata!Eu am sa ies la shopping![]()
Pupici!
anamana123 spune:
neatza, fete!
n-am mai intrat de ceva vreme pt ca ba n-a mers DC-ul, ba am avt treaba sau am dormit! na! maria a fost teroare azi-noapte da' acum parca vad ca nu degeaba, ca i s-a spart putin gingiuta si sus.
si mai sunt si ofticata ca v-ati distratara asa fain, ca vazui poze...la lucica...
ardeiash, io m-am uitat pe linkul ala cu filme si am vazut, in sfarsit, gadjo dilo, ca de cand voiam...merci mult! nu le pui degeaba.
madi, azi-noapte mi-am uitat tel in geaca, geaca pe fotoliu in salon si peste ea o perna mare, dar de dimineata l-am cautat ca disperata la gandul ca poate gasesc vreun mesaj ceva de la ine. bine ca nu e! sper sa fie cuminte marie a ta si sa te asculte sa mai stea in burtic cateva zile! desi eu abia astept s-o cunosc!!!![]()
maine e sambata si va vad; imi pare rau ca n-o sa vad insa pe toate. si miercuri mama pleaca si presimt ca dupa o s-o puneti de-o intalneala la cafea!! iar fara mine 
cu alte cuvinte, mi-e tare dor de voi
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica