praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 4

miri_mik spune:
mbaaaaaaaaaaai ce poze frate! si ce artisti... io stiam ca fiu-meu a re o pasiune, da si-a mai descoperit una, pe reina! este ca fac pereche frumoasa? nina... poate te trezesti cu petitori:))))
morgane... imi esti datoare cu ceva! si apropos de friptura de vita... io ma omor dupa ea, asa in sange, dar in faza asta de bulina carcasa de colocatar, nu am voie, e chestie de toxoplasmoza. si swa s-a uitat ciudat la mine ca am mancat la ei gratarush a la romania, dar daca ati sti voi cu ce regret... si muscatura de gratar de cal...doamne ce delir... cat despre pufnitsa... am sa mai incerc una, care sa semene cu adevarat. ala parca e un coala:))
carmencita, felicitari pt test. lung drumul pana la scoala ta... dar meriti felicitai inca o data ca te tii de ea:)
oana, astept semne de viata.
ror, poze, ceva? pe mail? pliiiiz.
tania, tot poze, pe mail? sau pe yahooo? sau udne vreti voi?
muuuah!
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

ninaM spune:
Mey,io n-am nimic impotriva petitorilor,dar problema e ca tre sa-l intrebi pe Alex....ca el declara sus si tare ca el se insoara cu Reina...deci,se face treaba in familie
Maducule,esti bine?Mai e putin si se apropie termenul...fruntea sus si o nastere usoara,usoara iti doresc!
Anuta,te astept sapt viitoare!
Gata fete,va las ca fi-mea alearga despuiata prin casa si tipa baieee....baieee....
Numai bine!

ardeiash spune:
morgane: ma.. io inca astept sa-mi trimiti contul tau ca sa-ti dau banii...
s-auzim numai de bine! si

ardeiash spune:
va place ? http://voadek.de-pe.net/2007/10/01/what-hands-can-do/
dar linkul cu filme romanesti v-a placut? ca de multe ori am 'presia ca vorbesc singura!

miri_mik spune:
hihihi nina, nu-i bai! las sa fie poligami cata vreme se inteleg, toate-s bune:))) s-apoi in curand reina o sa vrea sa se casatoreasca cu taica-sau:)) dar bruno al meu e un constant incapatsanat si rabdator cand stie ca ar eun interes:)))
pikantsel, nu vb singura, sau poate ca da, dar nue sti singura. toate trecem prin faza asta de "ignoranta"; e ocupata lumea, ce sa-i faci. io m-am uitat la linku cu filmele da nu trezeste in mine nik, nici curiozitate macar. da nu-i bai, bine ca se stie de el.
tania cum merg pregatirile? se pare ca duminica pica beleaua pe noi? stii tu de ce... ca doar e zi aniversara si nu pot scapa de ea...
morgane receptionat mesaj. deseara, cand revine silvian face transfer ca si-a lasat calculatoruld e banca acasa.
ror, si madi, v-au mai ramas 4-5 zile pana la momentul M, cum stati cu nervishorii?
pupam gashca si ma las pocnita de creativitati:))
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

carmita_baby spune:
Salutare dragutele mele, haideti ca eu iar am tras chiulu` la scris dar voi ma iertati ca stiti ca prefer sa vorbesc la telefon decat sa imi tocesc pretioasele degetele pe tastatura, nu de alta dar pe urma daca imi va fi afectata cariera in manichiura si pedichiura hehehehe
Nu am apucat sa va spun cat de bine m-am simtit la barbeque cu voi, de data asta nu am mai fost eu fotograful de serviciu nu stiu ce se intampla cu mine, dar in ultimul timp tot timpul uit aparatul acasa. Deasemenea nu v-am spus cat de dragi imi sunteti, fiecare in felul ei deosebita, imi vine sa va strang asa la piept si sa nu va mai dau drumul :-) ma simt tare norocoasa ca v-am cunoscut si va promit ca atunci cand voi fi si eu la casa mea cu gradina va voi invita pe toate la barbeque :-)
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma sustineti cu scoala, cu toata ca uneori imi este foarte greu si ma gandesc ca nu sunt in stare si cand cad asa mai tare, voi ma ajutati sa imi revin. Daca vreodata va trebui sa ma mut din Belgia imi va fi foarte greu si asta numai datorita voua...
Va pupicesc si o sa incerc sa scriu mai des
Mello motanelul iubit

carmita_baby spune:
aaaa by the way Mikule, duminica l-am intrebat pe Alex si eu ca daca fac o fetita se insoara cu ea? Si mi-a raspuns foarte serios omu` ca nu, pentru ca el se insoara cu Reina
Mello motanelul iubit

ardeiash spune:
neatza!
ploua-n bruxelles. insa acum nu ma mai deprima( parca!) doar ma deranjeaza ca-i ud pe jos mereu, da-mi pare bine ca-mi uda florile din gradina! am niste mushcate frumoooooase, mancale-ar mama! si ma bucur ca rezista si la iarna..
sunt dezamagita! m-a pus aia de engleza sa fac un blog.. da,, cauta loc gratis... agita-te.. si cand i-am aratat cum se editeaza a zis ca-i afoana... si s-o las balta.. ea cred ca n-a priceput ca mi-a luat cateva ore bune sa lucrez la el ca habar n-aveam cum functioneaza..
si mi-a pus intrebarea (dupa ce l-am creat): si ce putem face cu el?! m-a lasat in fund , drept sa zic!
miri: ce momos e sasha! ce fotogenic e!!
nina: explica-i ma copkilului cum e treaba cu insuratoarea.. ca tu nu te-ai maritat cu frac-tu, nu de alta , da sa nu aiba vreo mare dezamagire mai incolo.... arata-i tu "neveste" pe strada
morgane " zi shi mie cum e cu actritzele.. ca io iar n-am inteles !!!!

ardeiash spune:
ii pusesem si video ... http://helloenglish.wordpress.com/vocabulary/
numa pan' le-am cautat pe-astea!
e nemaritata si batrana pe deasupra!

MadyG spune:
Dragi fete dragi,
suntem pe baricade, pregatiti sufleteste si trupeste,cu valizele facute, avem trei valize ,fiecare cu a lui,ca vine si tati cu noi,normal,acu' ramane sa vedem cand se decide printesica sa ne cunoasca.
Pe mine ma incearca oaresce frici si probleme existentiale de cateva zile...cand mi se pare ireal ce se intampla, ma uit la patut si la lucrusoarele ei ,si ma gandesc ca peste cateva zile o sa fie ea acolo,o sa fim trei ,si ma ia cu lacrami ; dupa care ma gandesc ,da,dar pana sa o avem acolo, prin ce trebuie sa trec?prin patul ala in care simti momente de intensa neplacere ,ca sa spunem doar atat... as opposed to momentul conceptiei .
Bun, sa fiu totusi barbata, cum au nascut toate suratele mele ,oi naste si eu, sa imi tineti pumnii sa fie totul bine si abia astept sa ne vedem , sa va prezint comoruta noastra !
Doctorul meu pleaca la un congres pt trei zile, deci daca nu nasc azi, as ruga-o pe bibita sa mai stea pana pe 7;sper sa fie intelegatoare, iubita lu' mama.
Va multumesc frumos pt gandurile bune, va pup dulce si va tin la curent pe masura ce evolueaza evenimentele.