praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da 3 frati de belea-ati vazut?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Si uite ca iara petrecuram cu gashca si ne fu asa de bine....
Vorba lu' Miri, am ramas asa cu un parfum de prietenie in nari parfum ce-l simt de fiecare data cand ne intalnim.
Morgane, gazda noastra cea buna si atenta, iti multumim din suflet pt ospitalitate . Nu numai eu m-am simtit bine ci si Swa care ieri pe drumul catre casa n-a incetat sa pomeneasca friptura preparata de Jan si parca n-a fost destul, azi a luat-o de la capat cu laudele. Vreau sa-ti spun ca tare il mai admira pe Jan pe care il considera un om deosebit. Si crede-ma ca Swa e un tip care nu se declara multumit cu una cu doua. Foarte buna organizare!!! Si daca ieri dimineata a tot plouat de ne luasem gandul de a sta afara, dupa amiaza a fost o vreme tocmai buna pt barbati sa stea afara si sa poata discuta in voie de-ale lor fara sa fie deranjati de femei. Si se pare ca s-au simtit tare bine acolo intre ei. Iar noi femeile de cealalta parte ne-am simtit excelent impreuna cu copilasii care intre timp parca s-au mai cumintit si cu un catel draglas si ca fulgul de nea care se incurca intre picioarele noastre.
Si desertul ala....mi-a ramas gandul la el ca tare bun mai fu! Da' nici micii nu fura mai prejos mai ales ca din cand in cand dadeam iama in oala in care se aflu desi simteam ca nu mai am loc in stomac.
Inca o data multumim gazdelor si participantelor care ne bucura inima de fiecare data cand ne intalnim
Miri, ma bucur ca-ti place cartea si ca te-ai indragostit de cizmulitele mele! Da' de dat nu le dau
Noi am ajuns cu bine in Mechelen desi am stat cu inima cat un purice pt ca Swa avea cam multe Duivel-uri la bord da' am ajus intregi si nu ne-am dus direct acasa ci la cafeneaua la care tragem de obicei dupa orice eveniment si care se afla in apropierea casei si unde am stat pana pe la miezul noptii. Am ajuns acasa franti da' nu de oboseala
Fetelor, vreau sa va multumesc pt urarile pt Denis si va doresc de asemenea si voua sa aveti parte de copii sanatosi si impliniti de care sa fiti mandrii.
Acum va pup pe toate si va doresc o duminic aplacuta in continuare.

PS: azi voi lucra la poze si le voi pune pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna buna!
N-am mai intrat ieri pe nici un net ca eram obo rau da scriu acum si pt ieri:)
Asadar, Morgane, saru-mana pt o romaneasca dupa-amaiza de toamna, cu gratar afara si conversatie buna in casa. Ma super super bucur ca am apucat sa mai palavragim si noi, eram atat de obosita ieri incat de asta aveam nevoie papa bun si voie buna!Multe multumiri si lui Jan pt tot si o mie de pupici si la domnisoara Bianca!!

Acus,
stimate fete, fiecare in parte si toate in grup, ati fost niste frumoase si amuzante ca de obicei!!!Nu va mai iau pe rand cu aplauzele dar asta nu inseamna ca nu le mertitati!Va pupic dulce pe toate!
zmuahhhh

Mergi la inceput

nina; iti multumesc ca locuiesti in brussels! esti o avere la casa omului!

miri: cred ca s-apropie cei 40 de ani.. asta o fi motivatiunea.
cand am plecat nici macar nu m-am uitat dupa geanta.. ca stiam c-am lasat-o in masina . nu-mi aduc aminte cand am scos-o. busculada mare a fost cand am ajuns la morgane.. atunci n-am bagat de sama.
si da, e adevarat, tare-as mai fi vrut sa raman cu voi . tocmai cand se-ncinsesera spiritele.. atunci am plecat. si-mi pare rau ca nu v-am prins sa vedem ce mari v-ati facut (tu si booboo)!

a fost ziua unei vecinichi de-aici, toti copilasii terminasera de mancat aperitivele si ne-asteptau pe noi sa venim ( si nu mai veneam 1dat') ca sa poata sa manance tortul! tot ii dadeau ronduri si mamica fetitei le tot spunea ca n-au venit toti copilashii.. ca sa poata sa cante toti in cor .. saracutii! erau usurati cand am venit!
va dati seama ce penibili eram.. fetita nu-ntelegea de ce nu i-am adus nimic... tot ii explicam ca avem cadoul inchis in casa.. si n-avem cheie. iar ea cu niste ochi superbi si inocenti ne-ntreba: da cand o sa va vina cheia? cred ca era cu gandul la momentul in care va primi cadoul! hi hi
cand am plecat de la ei barbati-miu-mi zice ironic: uita-te si tu peste tot sa nu-ti mai lasi ceva pe-aici.. da io deshteapta: n-am ce sa-mi mai las.. hi hi .. bineinteles ca toata lumea a ras de noi!
azi cand am mers sa dam cadoul fetitei ce credeti ca ma-ntreaba gazda: asta nu-i puloverul tau ? l-ai uitat asar' aici! ma ,, sa pleznesc nu alta! ma-ntreb cand o sa-mi revin?! poate la 100 de ani?!

a fost o zi de pomina chiar de dimineata .. maine barbati-miu tre sa-si deblocheze cardul caci am gresit codul pin.. tot ieri asta!

multumesc lui Dumnezeu ca azi n-am mai avut palpitatii!!

mi-au placut mascotele zilei: alex si reina! tare dulci mai sunt!
bianca e asa de frumoasa! are un par superb si cred c-o sa-ntoarca multe capete in 2-3 ani

pupici la toati lumile !
o sapataman frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

mama ce mishto-s pozele!
imi place alea la pian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dimineata dragelor!
Morgane,saru`mana pentru tot...ne-am simtit super bine si va multumim pentru ospitalitatea voastra.Eu personal ma declar satisfacuta din toate punctele de vedere....mancare buna a fost,o visinata cum de mult n-am mai baut a fost,atmosfera a la gasca fetelor cucuiete a fost,prajitura aia delicioasa a ta care m-a terminat a fost la mare inaltime....sa-mi dai si mie reteta ca mi-a ramas gindul la ea.Cu alte cuvinte totul a fost perfect!Pina si vremea a fost de partea noastra si nu ne-a plouat asa tare...
O zbughesc acum ca s-a trezit Reina...

Ardeiash,cu placere.

Carmen,

Fetele,dar un karaoke cind mai facem si noi?

Mergi la inceput

alo! da, prajitura unde-a fost .. ca io n-am vazut-o?! -mi ploua-n gura deja dupa ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Satutare, fete,
Placerea a fost de partea noastra. Ma bucur ca v-ati simtit bine, ceea ce nu am putut influenta a fost vremea, care ne-a jucat feste. Însa Swa, Cristi, Reiji si Jan nici nu au bagat de seama ca ploua.
Nina, sa-i multumesti lui Reiji pt lectia de romana, e tare simpatic. Fata, m-a uimit Alex cat e de mic si cu un asa simt mare al raspunderii !!! Cum ducea el vase si vasute la baietii de afara si astepta sa le primeasca si inapoi. Si Reina lipicioasa si zambareata, cunostea parca de cand lumea pe toti.
Despe, merci pt ajutorul dat in bucatarie, spatiu in care eu ma pierd ... Si Ninei-san cu mainile ei dibace la invartit mici: Domo arigato gozai shimasu! Si sa nu uit : Sayanora cin-cin! Pana aici cunostintele mele de japoneza.
Mah, ala micu,(=Scumpilica) imi pare rau de patania cu aparatul tau de foto. L-ai dus la reparat? Sper ca mai vii pe la mine.
Carmita, merci ca trasnporti fetele din A'pen, ca le duci pe cele din Bruxelles la cumparaturi de sosete (trendy, sexy, hot) si esti soarele in casa la orice petrecere.
Rortje, sa ai mult soare si prietenia de ziua ta cea mare. Voi fi cu gandul la tine, ai sa simti.
Bepii, de unde ati mai avut energie si loc in de maag om nog een opstopping te doen bij de café? Sa stii ca la alegerea berii Jan s-a bazat pe gustul lui Swa. Se pare ca cei doi zijn elkaar waard. Merci pt cuvintele de lauda, Jan umbla si mai impaunat decat era.
Oanatje, ai hranit pe cei pe care munca i-a innobilat sambata? I-a placut bieftek-ul? Ca fetele nostre se cam strambau, da' mutatu-n Belgia cere si sacrficii din-astea ... Cum i-ai gasit pe cei mici? Ai poze cu ei? Sa le pui pe net, te rog.
Miri, sper ca vluggertje a fost waard. In orice caz Bruno si-a tinut concertul la pian a quatre main, impreuna cu partenera sa, Reina, de unde avem si imagini filmate, in care ambii flirteaza met de kamera. Inca o dovada ca din artisti, artisti se nasc. Pufnita aceea oratoare e reparata si pusa la loc de cinste printre surate. Sunt tare mandra de ea si de autoare.

Ieri a fost o zi obositoare, cu repetari si cu taiatul macaroanei, in caza ca te trezeai sa fii spontan. Nu ma mai fac actrita, gata m-am hotarat.
Va povestesc alta data ce si cum.
Cica vor transmite emisiunea pe één, pe 26 aprilie. Dar va mai anunt eu pana atunci.

Pupici, la toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Draga Morgane si Jan, multumesc si eu pentru ospitalitatea voastra, ati fost la inaltime dar nici nu-mi imaginam altfel. Eu m-am lins pe degetele dupa cativa mici, carnita a fost f. gustoasa lasand acasa resentimentele romanesti :) iar prajitura super buna. Multumesc pentru urari, sa stii ca o sa ne gandim si noi la voi! Tania va doresc mult succes ptr duminica. Ati muncit mult ptr organizarea evenimentului si sper sa culegeti in timp scurt roadele. Si noi va multumim ptr tot si asteptam sa sarbatorim impreuna cu prima ocazie. Nina frumoasa, vesela si plina de energie, spune-mi si mie secretul. Reina a devenit a doua mea iubire, dupa Bruno... iar Alex e un baietel de nota 10, asa ca ai toate motivele sa fii o mamica mandra. Oana tu arati bine oricum avand parul lung, scurt, carliontat sau drept Ardeias ma simt un pic responsabila ca ti-ai uitat geanta pe la prieteni ptr ca eu ti-am mutat-o de pe scaun si am pus-o jos langa pian. Upss, dar e bine ca totul s-a terminat cu bine Miricel cel nazdravan, uneori picant, dar frumos si bun, iti sta bine in rochita aia, n-ai ce-i face. Trebuie sa-i multumesc lui Silvian ptr lectia de a face nodul la cravata. Sa stii ca am prins Iar in ce priveste vorbaria mea fara rost, secretul consta in faptul ca eu trebuia sa ma nasc filozof sau ... filozoafa. Na, ca acum imi stie toata lumea secretul. Scumpicel drag, eu pe tine chiar te-am neglijat si ma simt vinovata. Dar zilele astea sunt un pic cu capul in nori, ma scuzi, da? LA MULTI ANI draga mea, iti doresc sa fii fericita, impinita si iubita . Carmen bafta multa la test, sa ne spui cum a fost. Eu m-am declarat multumita, si cred eu ca, in scurt timp, o sa te joci cu pensula... Ana, Madi pupici si pentru voi dragelor. Ror calculatorul meu e pe duca, si de aceea am aceasta aranjare in pagina -scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Am vazut si eu pozele...foarte reusite!Superbe!Aia cu cei mai talentati pianisti in devenire e mortala.
Tania,

Mergi la inceput