praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 20
morgane spune:
Da, Bepii vine si Jan si mai aduc chiar si un coleg de la firma din tara.
O, ce rau imi pare de pisicutz. Stiu câta grija îi purtai ei, ca de altfel si celorlalte doua surate. Dar ce s-a intâmplat cu Sammeke? Ca de el nu zici nimic. Ce-l mai pomeneste Bianca.
Pupici, 

prettysunshine spune:
Buna ziua tuturor,abia acum am reusit sa mai intru sa citesc ce-ati mai scris,in tara va citesc zilnic,dar aici n-am mai reusit.
miri-mik,multumesc pentru urare.
Bepii,multumesc pentru invitatie,abia acum am vazut-o,o sa-l intreb cand lucreaza maine si daca vrea sa mergem.Insa am vazut ca voi nu prea veniti,pana la urma vor fi si barbati,ca sa aiba cu cine vorbi?Si daca se poate sa-mi spuneti la ce ora si unde e.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Bepii spune:
Morgane,
Cred ca am uitat sa-ti spun despre Sammeke. A disparut cam de vreo 3 luni. N-a mai venit acasa si cred ca daca n-a venit pana acum nici nu va mai veni. Era o pisica deosebita; frumoasa foc, blanda, iubareata si f generoasa. De cand ne-a pasarit n-am mai gasit soricei sau pasari la usa dormitorului dimineata. Atunci ma suparam pe ea si o certam dar ea saracuta voia doar sa-si arate dragostea si recunostinta fata de noi.
In alta ordine de idei ma bucur nespus ca vi insotita de 2 barbati, asa o sa poata fi conversatia mai interesanta intre barbati.
Rosa, deci vezi, deja 3 barbati vor fi prezenti. M-as bucura daca poti veni si tu vineri. Stai linistita ca vom fi destule fete. Numai ca sunt ele prea comode ca sa mai scrie. Si o sa le dau cu slapul la fund vorba lu' Miri. O sa-ti dau detalii pe PM.
Acu fug ca-mi vine sotul la masa.
Pupici xxx
danuta-bel spune:
Salutare din nou!! Eu sunt in Romania, am revenit definitiv in tara, si luna trecuta, pe 15 septembrie m-am casatorit. Draagband-ul e pentru nasica mea, poate pe la anul
o sa am si eu nevoie... De ce nu am mai dat nici un semn....m-am simtit outsider la un moment dat si am crezut ca e mai bine sa stau deoparte.Dar de citit , va citesc in mod regulat si uneori mai visez la belgica...desi nu m-as mai intoarce inapoi. Va salut pe toate
.
mathilda spune:
quote:
Originally posted by danuta-bel
Salutare din nou!! Eu sunt in Romania, am revenit definitiv in tara, si luna trecuta, pe 15 septembrie m-am casatorit. Draagband-ul e pentru nasica mea, poate pe la anulo sa am si eu nevoie... De ce nu am mai dat nici un semn....m-am simtit outsider la un moment dat si am crezut ca e mai bine sa stau deoparte.Dar de citit , va citesc in mod regulat si uneori mai visez la belgica...desi nu m-as mai intoarce inapoi. Va salut pe toate
.
danuta,
nici nu stii ce mult te invidiez. bravo tie. si mie mi-e dor tare de familie si de locuri.iti doresc sa-ti fie bine si casa de piatra cum se spune. pup
prettysunshine spune:
Fetele,imi spuneti si mie la ce ora e karaoke diseara?Si inca ceva,al meu a vazut aseara la stiri ca in zona aia au fost incendiate masini,nu-i periculos acum acolo?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Bepii spune:
Am vazut si eu la stiri despre incidentele petrecute si ma gandam la acelasi lucru dar dupa ultimele vesti se pare ca s-au linistit spiritele pt ca s-au comasat trupe masive de politisti in zona ca sa tina totul sub control. Pana la urma, daca vedem ca e ceva in neregula, plecam acasa. Nici mie nu-mi convine sa ne distruga masina.
Ora de intalnire este 21 - 21.30
Va pup si va doresc la toata suflarea un weekend super!
danuta-bel spune:
Mathilda, multumesc mult pentru urari
. Inainte sa ma reintorc in ro, imi era frica ca n-o sa ma reintegrez prea usor(dupa aproape 4 ani de trait in Belgia), mai ales ca m-am mutat intr-un oras nou(eu sunt din Piatra-Neamt, iar acum stau in Suceava), unde nu cunosteam pe nimeni. Dar m-am adaptat perfect inca din prima zi, imi place orasul, deja mi-am facut noi cunostinte,iar pentru noi(eu si sotul meu) e mult mai bine aici, acasa. Uneori mai visez...sa merg si eu cu voi la karaoke...
Imi lipsesc cateva lucruri de acolo, mai ales in alimentatie, dar..ma adaptez!!
carmita_baby spune:
Taniuca imi pare atat de rau pentru Rozeka
te inteleg perfect pentru ca si eu il iubesc tare mult pe Mello... 
Danuta ma bucur ca esti bine si ca te-ai reintegrat in Romania
am vazut cateva poze cu tine nasica si mi-a placut tare mult cum aratai, tine-o tot asa. Se vede ca iti prieste acolo 
Fetele Nina nu a mai avut net de o saptamana, m-a sunat pe mine sa imi zica ca vine. Ne ducem noi sa o luam de acasa
Va pupicesc si pe diseara
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mello motanelul iubit