praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane, la asa preturi sper ca cel putin pulovarul ala face sic afea dimineata:)) grapje:) pe mine ma doare sufletul sa dau bani grei pe haine pt mine, chit ca astea de gravida nu-s deloc ieftine, dar e adevarat ca pt bruno... cheltuim averi:) totusi pana la maasmechelen nu crez sa ajung de curand,a sa ca nu imi fac nici ganduri nici sange rau:))

bepii, bravo pentru quiz! drept sa-ti spun nu-mi pot imagina cum arata asa un concurs, cu atat mai putin ma pot imagina participand! da io-s mandra de tine - si-mi amintesc si emisiunea de pe flamanzi cu zidul, si ma impaunez nevoie mare:)

oana, mai ai ceva d epregatit pentru sosirea printului de whiskey? ca stim ca e mare fierbere pe la voi:) abia astept sa vaz ce reactia o sa aiba bruno la el:))

carmen, scolile mele avanseaza, si burta ma devanseaza pe zi ce trece. in afara de niste dureri mai mult sau mai putin explicabile printr-o zona x, toate se desfasoara normal. trece vreme, da trec si puterile mele, cu asta e greu sa ma obisnuiesc:) de vazut nush cand o sa apucam sa ne vedem, pentru ca de o saptamana sunt de serviciu cu bruno. si cum i-am explicat si lui ror, sunt mereu pe fuga sa apuc trenurile sa ma incadrez in grafic. poate dupa saptamana de vacanta, intr-o marti? cu tot cu scumpi si ror?

danuta_bel, nu te sfatuiesc sa iei draagband de la colruyt. cauta si tu pe la aubert, babydream, chiar premaman. precis gasesti ceva de calitate care sa-ti convina.

rosa, sedere placuta.

nora, tu nu mai zici nik? drept ca n-am dat raspuns invitatiei tale, dar daca a inceput scoala... poate in vacanta?

nina, ce-ti fac nazdravanii? te vaz online, da nu esti de fapt:) mai zi si tu doo vorbe, sau tii totul secret pana vineri?

ana? la fel, esti si tu online des da nu zici nik. chiar nik?

madi, tie nu-ti zic nik pe net, ca ne conversam in toata ziua. oricum sun deseara sa-ti iau pulsul si sa vaz ce mai face gongolina:)

ardeiash... te-i fi suparat pe mine. daca e asa, o sa-ti treaca. daca nu o sa-ti treaca, pacat. dar daca te-ai bosumflat pe mine nu isneamna ca nu mai vrem sa vedem scrise d etine pe forum. doar tu ai tinut sufletul lui in palme, acu ne lasi asa de izbeliste?

danyelana... se instraina. de ce oare?

pusi la toata gashca, ma duc sa culchez dujmanu care, suprinzator, povesteste singur in franceza....

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara, fetelor. M-am adunat si eu de pe drumuri. Vreau si eu cu voi vineri, dar trebuie sa recunosc ca nu am inteles unde (inca). Imi spuneti si mie exact unde ar trebui si la ce ora? Multam' si abia astept sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miri mik
baby dream apartine colruytului . de fapt e 1 afdelig specializat numai pt copii- asta am vrut sa spun si eu colruyt baby dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mathilda, eu la colruyt am vazut alte produse decat in babydream. cel putin in vilvoorde. de aia ziceam ca daca e de luat, e de cautat.

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele, cele care stiti adresa exacta de la karaoke trimiteti un PM Mihaelei ca eu n-o mai stiu. Acu ca ne-am invatat cu drumu acolo, mergem precum calu' vorba lui Miri.
Rosa, sedere placuta in Belgia! Hai nu veniti si voi la karaoke vineri? E cel mai potrivit moment sa cunosti o parte din noi!
Chiar asa; Danyelana s-a dat de tot la fund, ce mai faci Daniela?
Dar vad ca iar e liniste aici, pana la urma cine vine vineri? Hai fetele, pleaseeee, veniti, indrazniti, ca data viitoare schimbam locatia, asa ca hai sa ne luam frumos la revedere de la prietenii nostri de acolo.
Cred ca de sarbatori voi merge si eu la Maasmechelen ca acu am agenda f incarcata in weekenduri.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

vin la karaoke! nu stiu ora cu certitudine da' apar cat de repede pot!

vb vineri

pupe

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mah, fete, s-a gandit cineva sa dea adresa Mihaelei? ca eu n-o mai stiu exact, dar in orice caz e in Schaabeek, pe Chausse de Louvain (nu stiu ce nr.) si se cheama "Square Inn". Na, ca poate se aduna tot forumul acum ...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

i-am trimis-o eu , ca de obicei ,,
noi nu putem veni maine, sorry..
oana: multumim mult de invitatie. eu imi caut de-acum cizme . nici nu ma gandesc sa nu vizitez imprejurimile~

pup pe toata lumea

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Fetele, in concluzie nu se prea inghesuie lumea la scris si mai ales la ce va rugasem mai inainte de a spune cine vine si cine nu!
Morgane, pana la urma voi veniti sau nu? Pt ca daca tu cu Jan nu veniti nici eu nu vin cu Swa pt ca ar fi atunci singurul barbat din grup si nu cred ca s-ar simti bine daca n-are cu cine schimba o vorba. Ca noi fetele vom fi ocupate cu ale noastre
Mihaela, m-am uitat pe google si am gasit adresa. De fapt era asa de simplu....nici nu era nevoie sa apelez la "colectivitate". Ti-o trimit pe PM si totodata nr meu de mobil.
Fetele, ieri am plans eu cu Swa de n-am mai putut. Pisica noastra Rozeka a fost injectata mortal pt ca era f bolnava. A avut cancer si suferea de luni de zile si noi habar n-aveam. Ultima oara cand am chemat veterinarul ne-a zis ca-i racita si sa-i dam antibiotice. Asta a fost cam 2 sapt in urma. Dar nu s-a petrecut nici o schimbare cu ea, era din ce in ce mai rau, nu manca, se chinuia sa respire, etc. Asa ca ieri l-am chemat iar pe dr si la un consult mai atent a descopetit tumoarea din gatul ei. Singura solutie ca s-o scutim de dureri a fost injectia letala. Nu mi-am inchipuit ca voi suferi vreodata pt un animal. Dar mi s-a frant inima si am plans in hohote. Acum am ramas cu o singura pisica pe Tigertje care se simte pirdut in casa. Aseara a patrulat prin toata casa cautand-o pe Rozeka. Si acum imi curg lacrimile siroaie cand va scriu.
Hai ca ma duc la treaba ca-i zi de curatenie.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Ardeiash, vad ca am postat cam in acelasi timp.
Imi pare rau ca nu puteti veni desi ma astepatam la asta.... Se pare ca esti suparata pe noi pt ca in ultima vreme nu mai postezi aici si sa nu-mi spui ca n-ai timp. Ma rog, "it's a free world". Da' mi-as fi dorit f mult sa vii ca ultima oara la Lucica nu prea am avut timp sa stam de vorba c-ati plecat cam repejor.
Ramane pe alta data. Pupicuri lui Vladut.

Mergi la inceput