praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 18
morgane spune:
Mei, da' active ati mai fost.
Oana, mercim pt initiativa. Ce data notam?
Eu sunt pt aceeasi locatie, nu e ea cine stie ce, ca arata ca un local de la granita cu Mexic, dar e locul in care ne-am cunoscut si placut. Nu?
Cautati altceva, na, aveti mâna libera. Dar nu ma faceti si conduc 200 in loc de 100 km. Da?
Daca vreti la teatru, în celimba doriti sa-l vizionati? V-ati gândit?
La resturant, ce buget vrem: 4 gangen menu sau spaghetti? Si nici acolo nu putem vorbi mai departe de vecinii din imediata apropiere, ca nu se cade.
Nu sunt adepta bisericutelor. Si ne dezbinam.
Carmita, acum am gasit un apel nepreluat de la tine. Arde?
Ieri au fost doua motate in vizita: Cramita si Scumpilica. Am vazut masina trecând glont, dar ele nu mai apareau. Ies si vad marul facând tangaj si ruliu, ca un vapor pe furtuna, de o sa va arat cum, la proxima întâlnire. Le-am omenit cu praji. Iar Carmitei i-am facut si gofre in par, nu cu aluat, ci cu placa (dupa copy right-ul Biancai, m-a rugat sa precizez). Seara am fugit la împartit varza la jdemii de invitati la activitatea de care va povesteam (Organizata de 11 11 11 în colaborare cu Oxfam si alte org. de caritate).
Varza mea a fost un succes si mi-a mai crescut putin ego-ul. Nu va spun ca a venit una si si-a strâmbat nasul vazând varza mea, dupa care m-am facut eu varza. M-a tinut Jan sa nu ma dau la ea, dupa 3 seri de truda si înjuraturi printre dinti. Mama ei! Daca nu e deschisa altor culturi, ce cauta acolo?
În alta ordine de idei, uite sa nu ziceti ca sunt rea, ca trimit si eu un link, cu o propunere (de fapt vine de la Jan), un Irish Pub in A'pen: http://www.celticirelandantwerp.be/
Sa nu aruncati cu pietre în mine, ca sunt sensibila în seara asta. Tocmai vin de la Maasmechelen village si mi s-a tocit cardul, dar fata mea e în al noualea cer.
Pupici, 

oanademunck spune:
Lucica eu as zice duminica 26 noiembrie adresa v-o trimet pe mail
Referitor la teatru sunt si in limba romana in Brussel din cand in cand, chiar am sa ma uit cand este urmatoarea. La restaurant daca este alegem nu la Paul Boyard ci undeva dragutz cu preturi accesibile si vedem acolo ce luam. dar astea sunt griji pentru mai tarziu
Irish Pub-ul din Antwerpen este locul meu preferat din Antwerpen, si nu departe de acolo este un karaoke bar
Referitor la bisericutze, din pacate feelingul meu este ca sunt deja formate, din diferite motive de inteles, cum ar fi unii stau mai aproape de altii, unii au timp mai mult liber si isi permit sa viziteze mai mult, altii impart aceleasi interese, hobbyuri, lucuri normale. Ca peste ceva timp se vor produce migratii si in bisericutzele astea e dupa parerea mea o certitudine. Insa bisericutza e una si dezbinare e alta. Si sper si sunt sigura ca nu se va ajunge la dezbinare
pupici acum
zmauh
Bepii spune:
Salutare la toate pralinutele
Da' ce active ati mai fost in weekendul asta! Am gasit subiect care sa incite, ha ha 
Mah fetele, sa fie clar: datorita faptului ca voi vreti un loc in care sa ne intalnim sa putem vorbi in liniste dar sa si sa dansam, aflati ca nu se poate. De ce? Pt ca orice local unde se danseaza va fi unul galagios. Dance café-urile exista dar acolo muzica va fi data tare. In café-urile obisnuite muzica va fi acceptabila (ca sound) dar no dance. La karaoke, indiferent la care ve-ti merge va fi tot asa, muuuult zgomot. Deci nu va straduiti sa gasiti un loc linistit si cu dans ca nu prea sunt sanse. Sau poate exista si nu-l stiu eu ca doar nu-s mafalda 
De aceea as propune asa:
- Aceeasi locatie (cel putin de data asta) pt ca oricum se intampla f rar, cam o data la 2 luni deci nu ne putem plange de toate alea si unde putem dansa in draci si consuma caloriile. Avantajul nostru este ca DJ ne stie gusturile si ne simtim in largul nostru
- Apoi la interval de aprox o luna de aceasta intalnire sa mai organizam una intr-o cafenea unde putem sta cuminti la mese si discuta in voie, aici as propune linkul propus de Ror care mi se pare ceva mai deosebit cu muzica "live" si anume Cafebizon. Evident aceste intlaniri nu trebuie sa fie cu zile batute in cuie, vom discuta intre noi si vom alege ziua in care majoritatea e disponibila. E bine sa alternam aceste intalniri. Cine nu vine la dance va veni la cafenea, cine vrea vine la ambele si uita asa sansele sa ne vedem intre noi sunt mai mari.
Mie imi convin ambele variante pt ca satisfac toate doleantele.
Este greu a gasi locatia ideala pt ca daca mergem in zona Antwerpen sunt multe fete in zona Brussel carora le va fi greu cu transportul. Aici sunt Nina, Ana, Danyelana, Ardeiash, Miri si Oana? Nu stiu Oanei cum ii vine mai usor. Dar corect ar fi fost sa mergem si in aceasta zona pt ca de exemplu Swa ma intreaba uneori de ce nu mergem si in alta parte ca s-a saturat sa auda toata seara sansonetele alea in franceza care ne exaspereaza si are dreptate. Si el este pt o schimbare. Si nu ma indoiesc ca si Piet e de aceeasi parere. Si eu gandesc la fel dar pe de alta parte; in zona flamanda nu cred ca vom gasi locuri in care se danseaza asa cum o facem noi. Aici se danseaza mai mult swing ceea ce nu cred ca va fi pe placul tuturor. Deci ce ne ramene de facut? Trecem la aplicarea celor doua variante propuse mai sus.
Ror, Mersi pt efortul depus de a cauta pe net o noua locatie. Si eu am cautat ieri dar n-am gasit nimic acceptabil sau n-am cautat bine.....Oricum Cafebizon mi se pare ca-i interesant. Cat priveste Mercurycafe.....as vrea eu, da-i in America.
Oana, vreau si eu la castel....da' nu pot din pacate. Ia aminte, 25 noiembrie e duminica, nu 26! Asa as fi vrut sa vin si eu dar nu pot ca 24 si 25 suntem ocupati. Apropo, ce-i "murder mistery", da-mi detalii ca suna interesant. Poate o facem intr-un cerc mai restrans.
Miri, ce mai faci, cum merge cu scoala? Asteptam parerea cunoscatorului in ale karaoke in Belgia.
Lucica, felicitari pt varza! Ce-as fi vrut si eu sa gust din ea.....
Sa sti ca si eu cu Swa de cate ori mergem in Antwerpen tragem la acel Celtic pub. Este bine de tinut minte.
Spune-mi si mie daca se merita sa merg si eu la village-ul din Maasmechelen. O prietena de-a mea de la tenis mi-a propus sa mergem acolo la cumparaturi dar inca n-am stabilit ziua. Am auzit ca e super pt freakshoppers.
Ardeiash, tu nu mai zici nimic? Se pare ca esti cam suparata sau doar ai fost prinsa cu pregatirea zilei de nastere. Cum ai petrecut de ziua ta?
Fetele as mai fi avut de scris dar sunt la birou si deja am pierdut destul timp pe pc.
Asa ca va pup si va doresc numai bine.

prettysunshine spune:
Buna seara tuturor,de pe meleaguri belgiene de data asta[:)!Revenind aici,mi-am adus aminte bineinteles cat m-ati ajutat prima oara si cat de nepoliticoasa am fost eu atunci ca nu v-am scris nimic,asa ca acum nu mai vreau sa repet greseala.Acum voi sta mai mult si poate voi avea sansa sa cunosc si pe cateva dintre voi.
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa!
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
morgane spune:
Bepii, Maasmechelen village e paradisul pe pamânt: merkkledij la preturi de outlet. Cu sigutanta merita sa te duci, dar fii înarmata cu €€€€,€€. Sa ne împatasesti apoi impresiile, da?
Rosa, bine ai revenit! Zici pt mai mult, adica definitiv?
Pupici, 

carmita_baby spune:
Salutare natiune
Tare frustrant e cand scrii un mesaj si il pierzi din cauza de lipsa de net si nu-i dai copy intai sau cand desi ii dai copy fara sa iti dai seama inchizi calculatoul fara sa il copiezi cu adevarat... toate ati simtit asta uneori cu siguranta... asa am simtit si eu azi: uite mesaju`, unde-i mesaju
da` lasa ca nu`i bai ![]()
Lucica draguta, vreau sa iti multumesc din inima pentru primirea calduroasa pe care ne-ai facut-o. Vorbele tale ma ung la inima, este o placere sa vorbesc cu tine
Abia astept sa ne intalnim din nou vineri seara la karaoke.
Eram sigura ca varzuca ta era gustoasa de cum am vazut-o(lucru confirmat de ceilalti prezenti), nu iti face probleme din cauza unei persoane lipsite de cel mai elementar bun simt. Oricum ea este cea care a pierdut. Si oricum a reusit intr-o clipita sa insulte o cultura. Sincer mi-e mila de genul asta de oameni. Trebuie ca au o parte de o viata tare trista.
Ardeiash chiar asa, ce se intampla de nu mai dai pe la noi?
Veniti si voi vineri?
Taniuca sper sa ne putem intalni miercuri, nu de alta dar imi este teama ca pe urma va trece ceva vreme pana ne vom putea intalni din nou, deoarece eu sunt destul de ocupata in ultimul timp cu scoala. Si incepe sa fie din ce in ce mai dificil. Dar oricum pentru prietene imi voi face intotdeauna timp ![]()
Nina fata cand te mai prind la o manichiura, pedichiura saptamana asta? Nu de alta da` tre sa exersez mult de asemenea si masajul corporal. Asa ca da-mi de veste daca poti si in cazul asta cand poti.
Ana parca Mariuca era racita, daca mi-aduc eu aminte bine, cum se mai simte?
Oana te rog da-ne si noua de stire precis cand e adunarea la tine, ca in felul asta sa ne putem face planuri pentru celelalte zile.
Fetelor vreau sa va anunt ca eu vineri s-ar putea sa vin cu o prietena draga de a mea, sper sa nu va deranjeze cu nimic. Este o chinezoaica dragalasa care vorbeste numai olandeza(flamanda) si un pic engleza. Dar oricum sunt sigura ca o veti indragi, pentru ca este foarte vesela si prietenoasa ![]()
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by morgane
Bepii, Maasmechelen village e paradisul pe pamânt: merkkledij la preturi de outlet. Cu sigutanta merita sa te duci, dar fii înarmata cu €€€€,€€. Sa ne împatasesti apoi impresiile, da?
Pupici,
M-am uitat pe net si am descoperit ca Maasmechelenul asta la 103 km de mine, ma asteptam la o distanta mai micuta. Ai fost multumita de cum se prezentau magazinele? Crezi ca se merita efortul de a conduce pana acolo?

Mello motanelul iubit
mathilda spune:
quote:
Originally posted by carmita_babyquote:
Originally posted by morgane
Pupici,
M-am uitat pe net si am descoperit ca Maasmechelenul asta la 103 km de mine, ma asteptam la o distanta mai micuta. Ai fost multumita de cum se prezentau magazinele? Crezi ca se merita efortul de a conduce pana acolo?
Mello motanelul iubit
eu am fost acum 1 an in jurul sarbatorilor de iarna, ca si idee e f dragut( dar tb sa recunosc ca conceptul asta l-am vazut acum 3 ani in ungaria, deci ei au fost primii) dar preturile mi s-au parut cam scumpe. sa-ti clatestii ochii si sa mananci intr-unul din rest e ok dar hainele mie nu mi s-au parut deloc la pret de outlet.
morgane spune:
Maasmechelen village e construit într-o foasta mina de carbune, un întreg satuc e transformat într-un shoppingcentrum descoperit. E o strada principala cu jedemii de magazine, de la renumiti couturieri pâna la sport brands Reebok, Puma ...
Mathilda, m-am referit ma outlet pt astfel de marci, unde pt un item platesti cel putin 100 euro, dar da, este pret de outlet. De exemplu, în Brugge am vazut un pullover la Sara Pacinni cu 175 euro, scump, dar în Maasmechelen village l-am gasit cu 70 euro. Mi s-a parut ca-i degeaba. Sunt colectii nevândute din sezoanele trecute, de aceea si preturile reduse. Insa nu va asteptati la „sales”. Fetei mele i-am gasit bluze de la Van Duch cu 40 euro, ca eu nu sunt Madonna sa-i cumpar la preturile întregi de peste 250 euro. Cam asta e ideea ...
Iar la restaurantul din dotare vând o pizza familia cât roata carului la numai 17 euro. Va spun ca e cea mai buna pizza pe care am mancat-o vreodata.
Mergeti, vedeti si spuneti-va pararea.
Uite si un link al village-ului:
http://www.maasmechelenvillage.com/maasmechelen/home.asp
Pupici, 

carmita_baby spune:
De curiozitate si tot o sa dau o fuga intr-o zi pe acolo, asa ca sa vad si eu in persoana cum se prezinta. Multumesc de informatii Lucica, deja mi s-a facut pofta de pizza aia, mi-am si imaginat-o 
Mikule cum mai merge cu sarcina? Sper ca evolueaza in conditiunile cele mai optime
Cand ziceai ca ai tu scoala? Poate o mai punem inca odata de o intalnire in Antwerpen, ca Daniela a cam ratat toate intalnirile de aici.
Acestea fiind zise, ma duc sa mai trag un pic pe dreapta ![]()
Pupici la pralinute 
Mello motanelul iubit