praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 17
anamana123 spune:
ardeiash, la multi ani si multa sanatate!!! sa te bucuri si de acum incolo de tot ce ai frumos in jurul tau!
fete, mie imi convenea locul in care ne-am intalnit si pana acum. e destul de aproape de mine si stiu sa ajung usor. dc gasiti altceva, o sa va spun dc vin sau nu, pt ca nu stiu cum ma descurc fara gps.
azi am fost la nina si reiji si am mancat buuuuuuuuuuuunnnn. japonez!!!! numai ca maria nu prea e in apele ei, e ragusita si are putina febra si din cauza asta nici io n-am fost in forma; maine ma infiintez la doftor!
dupa ce-mi da nina reteta si-mi mai spune iar denumirea papicii, va spui si voua ce-am halit.
pup si ma duc sa stau cu maria care e caraita
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
danyelana spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani,
Ardeiash-ul sa traiasca,
La multi ani

Sa ai parte de tot binele din lume si sa te bucuri de cei doi barbati din viata ta.
Daniela
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
oanademunck spune:
Asadar,
Ror -pentru alta locatie
Oana-Pentru alta locatie
Miri-alta locatie
Carmen- ramane aceeasi locatie
Scumpi-ramane aceeasi locatie
Ana-ramane acceasi locatie
Tania- nehotarata:)
Traim in democratie fiecare isi spune propria parere si vb pentru el asteptam sa vedem celelalte fete ce vor si apoi ne hotaram
zmuahhh
carmita_baby spune:
Oana tocmai ce am vorbit cu Nina si am hotarat asa, alegeti voi o alta locatie. Vom veni si noi
Insa cateva fete (printre care si eu) vor merge in continuare la karaoke acolo. Cu ocazia asta ne vom intalni de mai multe ori, cu atat mai bine ![]()
Ei ce zici? E bine asa? Am impacat si capra si varza ![]()
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
In cu totul alta ordine de ideei, ma gandeam sa organizam o seara de inatlnire si palavre la mine acasa, cu niste aperitive si bauturi , muzica dragutza si atmosfera ca lumea. Pt ca pana pe 22 noiembrie nu pot ma gandeam la sambata 25 noiembrie seara sau dupa amiaza lui 26 noiembrie
Cine poate e bine venit!
carmita_baby spune:
Of of of pe bune ca nu mi-am dat seama ca asta era ideea, ca de stiam iti dai seama ca nu mai ziceam nika contra ![]()
Suna bine invitatia ta, iti cunoastem cu ocazia asta si catelusul?
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
deci fete dragi, evident ca ne impartim in tabere. de felulmeu sunt al dreaq de traditionalista, dar uite ca de data asta as vrea sa cunosc ceva nou.putem face asa, l-am pus pe sot sa ia legatura cu cel mai bun cunoscator de karaoke din be, (l-ati vazut si voi la prima reuniune ca era intamplator acolo) si va transit sugestiile lui. daca va suna vreuna mai rasarit, putem incerca. in fond azi e doar duminica, si daca aflam in timp util, putem gasi si itinerariile cele mai potrivite pentru fetele cu masini.
pe de alta parte nu ne impiedica nimeni sa ne vedem in formatii mai mici si mai des si la aceeasi locatie cu cele care o agreeaza. eu una, desi sunt legata sentimental de karaoke ala - nu degeaba is gravida - prefer sa stau si de vorba cu fetele nu numai sa ma zbantsai. iar asta chiar nu pot face, ca din 10 cate ne adunam, nu reusesc sa ma inteleg "om cu persoana" decat cu cele care se afla direct in apropierea mea. s-apoi doar de dragul de a sta pe scaun sau sa tip vreo doua vorbe in urechea uneia dintre voi, sa raman fara voce si sa ma uit la voi cum va simtiti bine, cand bruno ramane singur acasa... deocamdata altruismul meu e nitel limitat:)) sa zicem ca vorbeste gravida din mine... dar perechea mea nu e gravida, si nici el nu e foarte incantat. el zice ca nu reuseste sa vorbeasca cu baietii peste masa, si cu greu ii si intelege.
ca mi-e la indemana locatia, asta tre sa recunosc, dar doar pentru ca m-am obisnuit ca si calul...apropos, mi-am reparat cizmele:) dar nu mai sunt in stare sa stau cocotata pe ele:))
va pumpizez. arunc nasul in flamanda mea cea preaminunata. maine iar o iau de la inceput. haaaaaaaaaaaleluiah ca vine vacanta:)))
ardeiash spune:
salutare ! salutare! am intrat usor in fuga (datorita lui carmen ce m-a "tras " putin de urechi ca n-am citit mesajele voastre )..
pupici tuturor pentru cuvintele frumoase! !
multumesc pentru telefoanele surpriza ninei, danyelanei si lui carmen ce m-a incantat cu vocea ei .. (danyela imi cer scuze ca am scurtat convorbirea noastra.. dar tot ma sunau la usa..)
o saptamana frumoasa doresc tuturor!
s-auzim numai de bine! si 

oanademunck spune:
Da Carmen il veti cunoaste pe Whiskey (care vine duminica viitoare acasa:), oitzele din gradina, familia guitz;) la mine devine o adevarata ferma, cine are chef si daca ne vedem pe lumina poate face o plimbare pana la castelul din apropiere-asadar cizme la voi care vrea;)(castelul din Putberg). Nu are sens sa ne obosim cu barbequl cred eu, va fi frig afara, niste aperitive, calde si reci, suficiente bere si sucuri o tarta doua si in rest sa ne saturam de vorba ca vad ca e nevoie;)
see ya
Eu ma gandeam sa organizam un murder mistery avond da costa mult si se fac rezervari din timp