praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 16
morgane spune:
Despe, sa fii fericita si iubita, sa ai parte de soare si cer senin toata viata. Fericirea este un noroc pe care īl putem influenta mai mult sau mai putin, dar depinde īn primul rānd de noi insine si īn al doilea rānd de cei din jur.
La multi ani plini de tot ceea ce-ti doresti !!!
(da' de ce ti-ai sters data nasterii de pe prima pagina si nu mai treci pe la noi, pralinele?)
Pupici, 

morgane spune:
Fete, am uplodat pozele din Dublin, pe site-ul lui Bepii.
Comentariul vad ca e in partea de jos stanga. Eu tot pe dos.
Pupici, 

oanademunck spune:
Despe 'La Multi Ani!!!!!!!!Sa fii fericita si iubita mult mult mult!uite o florisica si un pupic
Referitor la karaoke, eu votez pentru !!!!Pentru schimbare adica, in toata belgia asta s-o gasi altceva care sa multumeasca gusturile tuturor sau a cator mai multi. Ne putem intalni toate la un teatru, la un restaurant (unde pot veni si fetele ce au copii de ex), desigur cine vrea la karaoke se poate duce, eu vorbesc de reuniunile grupului cu sotii cu familion cu neam.
Tania si Lucica, nu e fetele babei nimicutz de lamurit, catzelul are o medie de varsta de 12-15 ani , deci timp gramada de asteptare (cu alte cuvinte gandesc pe termen lung)
Va zmuah zmauh acus ma duc la trebi
see ya!
carmita_baby spune:
La multi ani Ardeiash ! La cat mai multi ani fericiti alaturi de familia ta, sa fii sanatoasa si iubita

In legatura cu karaokele, eu una m-am distrat pe cinste de fiecare data acolo, este o locatie care le avantajeaza pe multe fete
Sincer nu inteleg de ce vreti sa schimbati, pentru ca daca este vorba de boxe, putem sta mai la distanta de ele. In orice caz oriunde ne-am duce, ma refer la un loc de genul asta, va fi galagie. Si fetele care au copiii cred ca vor varia si ele din cand in cand, pentru ca la restaurant merg des, iar copiii nu au stare sa urmareasca ei o piesa de teatru.
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Ardeiash,
In aceasta zi insorita de octombrie iti doresc sa fi sanatoasa, viata sa-ti fie senina, sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI 

Mah fete, aveti dreptate cu toatele. Adica si eu as fi vrut sa schimb locatia de karaoke pt cateva motive dar pe de alta parte asa cum zicea si Carmen, chiar ne simtitm bine acolo. Sunt nehotarata. Dar desigur ca voi merge acolo unde vreti voi pt ca important este sa fim impreuna. Dar pana nu incercam si in alta parte nu putem sa stim. Asa ca hai ca mergem in alt loc, dar unde? Cred ca tot in jurul Brussel-ului ar mai nimerit.
Eu azi sunt pe baricade la servici ca in acest weekend avem "portile deschise" la firma asa ca printre picaturi ma voi uita pe net poate gasesc ceva pe gustul nostru.
In alta ordine de idei, ieri am fost la quiz-ul de care pomeneam deunazi. A fost cam saracutz adica au fost cam 20 echipe dar tematica a fost f grea. Totusi ne-am clasat pe locul 2. Am fost dezamagita ca n-au fost intrebari despre Romania desi quiz-ul a fost organizat de o organizatie de prietenie mecheleno-romana. Dar organizatorii s-au scuzat zicand ca anul trecut au fost intrebari despre Romania iar anul acesta despre Mechelen. Pe de alta parte au si ei dreptate pt ca toti participantii erau din Mechelen sau din jurul lui. Si eu care ma bateam cu caramida in piept ca-i dau gata pe toti cu cunostintele mele despre Ro. Dar a fost frumos, ne-am distrat, s-a servit chiar si tuica curat romaneasca (care a fost f buna), ospatarii aveau sortzulete cu tricolorul romanesc, ambianta super.
Hai ca va pup si va doresc o duminica frumoasa. 
scumpi spune:
Ardeiash LA MULTI ANI! Fie ca viata sa-ti fie presarata cu petale de flori! Multa sanatate si o zi frumoasa iti doresc!
Fetele de-abia astept sa va vad la karaoke, mie imi place acolo, ne simtim bine impreuna, suntem de-ai casei. Eu zic sa pastram locul si extra sa organizam si altundeva, de ex. intr-un restaurant, veniti cu sugestii. Noi mergem la karaoke sa ne zbantuim si sa fim impreuna, daca vrem sa vb. ne intalnim intr-un loc fara muzica tare.
Va pupicesc si va doresc o duminica frumoasa!
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
oanademunck spune:
Eu nu am scris sa luam copiii micuti la o piesa de teatru ci la restaurant (urma o paranteza dupa)si asta tot in spiritul variatiei pt ca la restaurant cu toata gasca nu am mers niciodata... Nu va suparati pe mine dar la karaokele acela nu ma trage atza, cu al meu nu pot veni pt ca mi-a zis ca dupa ce vb toata ziua franceza sa nu il duc seara unde se lalaie tot in franceza, sunt boxele alea fix in ceafa, si chiar daca ne cunoaste dj-ul o schimbare nu strica, ramane karaoke, zbantuiala dar haideti sa incercam si altceva, pt ca va zic eu nu neaparat locul ne face sa ne simtim bine ci faptul ca suntem impreuna toata gasca.
zmuah
carmita_baby spune:
Desigur Oana faci cum vrei, ca doar noi nu te putem obliga sa vii daca nu iti place
Daca veti gasi ceva asemanator la care sa ne simtim la fel de bine, nu zic nu. Insa sincer, eu nu renunt la zbantuiala, pentru ca asa cum stii iubesc sa dansez, ca si alte fete de fapt.
Lucica pozele sunt din Dublin sunt super, am apucat sa le vad abia azi. Se vede ca te-ai simtit bine acolo ![]()
Ai fost o gazda dulce ca de obicei si iti multumesc pentru prajitura yummy si pentru merele delicioase din ograda proprie
Taniuca chiar ma gandeam la tine zilele astea. Felicitari pentru clasament, nu e rau deloc. Locul 2 din 20 de echipe, nu e rau deloc.
Cand dam o raita prin magazinele din Mechelen?
Fetelor am uitat sa va spun ce nazbatie am facut alaltaieri cu Daniela, era cam 3 dupa amiaza cand ne-am urcat in masina si am tulit-o spre Luxemburg
vreo 500 km de condus, dar a fost suuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeerb
Am ajuns cam tarzior, deci nu am avut timp sa vedem prea multe, insa ne vom mai duce odata si data urmatoare vom pleca dis de dimineata ![]()
Mello motanelul iubit
ror spune:
Ardeiasule drag, LA MULTI ANI fericiti!!!! Sa-ti fie viata ca o floare- mereu frumoasa, inflorita si parfumata. Sa petreci clipe de neuitat alaturi de cei dragi tie si si sa continui tot asa pana la adanci batraneti.
Onicel, ma bucur ptr noua ta achizitie si daca doamna respectiva ti l-a promis, pai al tau e.
Madi fetita, bine ai venit acasa. Mai scrie-ne din cand in cand si povesteste-ne despre papusica cea mica.
Bepii, importanta e calificarea si daca ati iesit pe locul doi nu e rau deloc, ba chiar e f. bine.
Carmen, Daniela, cum a fost praji', ca n-am auzit nimic? Tot asa de buna ca si prima sau iar ati mancat merele de gem?
Va pup pe toate de la A la Z si sa aveti o saptamana frumoasa,
Ror
ror spune:
Carmen, cred ca scriam in acelasi timp cu tine ![]()
Si eu sunt de acord cu schimbarea locatiei ptr viitor. Poate ca nu este suficient timp ptr vinerea asta si cel putin aici stie fiecare cum sa ajunga.
Cred ca sunt multe alte locuri dragute unde atmosfera, conversatia si dansul pot fi imbinate armonios. De ex. daca va place jazz-ul dar ce-i drept nu se poate dansa.
La o simpla cautare pe net am gasit cateva locatii care la prima vedere ar parea interesante. Iar daca ne straduim, sunt convinsa ca o sa gasim mult mai multe, iar una dintre ele poate fi pe gustul tuturor.
www.cafebizon.com
www.mercurycafe.com
www.barcode.dj
www.archiduc.net
Adresele nu imi spun prea mult ptr ca nu cunosc zonele din capitala ![]()
Pupici,
Ror