praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Nina hai ca poate mi se face mila de tine si iti dau din praji mea [:-)))

Mello motanelul iubit

Sar`mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ce prajitura mbei copchii? Unde se distribuie si cine-i producatoru?
Subscriu la karaoke (ramane tot locatia aia ?)da nu stiu daca vin insotita sau solo stiu insa ca vin cu propriu-mi talent de dans (cine stie cunoaste:):))fara tigari ca nu mai se poarta , si cu pofta de glume (ca de obicei)

Azi am prestat spital, m-am dus acolo pt o chestie complicata (hystoalpingografie) ce nu are legatura cu alpinismul cum s-ar intelege din titulatura . Auzisem ca doare ma pregatisem pt lesin si poate chiar pt copitat da am fost una chica brava, si m-a ajutat si organismu care nu a simtit mai nimic!Mercic Mikule!

Sa va mai dau o veste, pana vine bebe ca sa ma tin ocupata si sa-mi exersez rolul am ajuns acu ceva vreme la ideea ca tres a imi iau catzel, am cautat pe net, am gasit catzei de sint hubertus, am fost ieri am vizitat un cuib si m-am indragostit iremedialbil de un catzel un cokeras frumos in posesia caruia intru pe 28 noiembrie(acu stau cu batzu-n ..gradina pana atunci sa nu se razgandeasca proprietareasa da mi-a promis, daca nu mi-l da fac urat !!

Va zmua zmua acus ma duc la alte trebi
see ya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, am ajuns pe pagina a doua. Pai, se poate?
Nina, iti trimit reteta de acasa, ca acum sunt la datorie.
Sa vedeti, m-a inscris jumatatea anul trecut într-o actiune culturala la care participa diferite nationalatati, cu prezenta, însa si cu preparate specifice … Buuuun. Daca as fi stiut din timp nu ar fi fost o problema, dar s-a neglijat total si am aflat ca e sambata asta (mâine, de la 19.30) si eu nu am putut anunta fetele sa isi rezerve locuri. Si abia mi-am cumparat ingredientele si mi-am programat activitatea. Si dai si dai în bucatarie, si prepara si înjura, si înjura si prepara. M-am hotarat sa pregatesc varza a lŕ Cluj. Pt cam 30 de persoane. Sunt sunata sa mai suplimentez vreo 10 pers. Nu-i nimic, unde merge mia, merge si suta, iar la români oricum pregatesti 30 de portii ca sa se înfrupte 40 de insi.
Dar, nu-i bai, ca mâine vin fetele in vizita (una cu parul lung pana la poep si una cu el mai scurt, dar cu bucle naturale de se poarta acum) si uit de toata oboseala din saptamana.
Daca nu o sa am timp de prajitura se supara vizitatorii ? Mancam mere …
Oana, sa-ti traiasca cutzu !!!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Buna, fetelor!! Nu stiu daca ma mai tineti minte(exceptand Carmita_baby si Scumpi), am activat foarte putin pe forum, desi intru si va citesc destul de des. Am o mare, mare rugaminte la voi : daca stie cineva de unde pot cumpara un draagband pentru copii, eventual in Antwerpen. Un magazin, sau un lant de magazine. Multumesc foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

danuta,
poti gasi si la colruyt
si eu scriu m rar dar le citesc regulat pe fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Multumesc mult pentru raspuns, Mathilda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, io zic asa, venim la karaoke, daca schimbamlocatia. ca pe langa c anu ne intelegem om cu persoana din cauza boxelor, suntem si noi ca si caii lu' fefeleaga: merem numa in acelasi loc chiar legate la ochi. sa mais chimbam sa mai vedem sa mai experimentam ca inca nu suntem tocmablazate si acrite. eh? ce ziceti? cine are vreo idee?

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, ce sa inteleg din mesajul tau "pana sa vina bebe"? Adica va veni barza si la tine? Lamureste-ma ca vreau sa vin si sa te pup pt asta. Ar fi super de super!!!
Abia astept sa-ti vad si catelushul, da' mai e de asteptat.
Morgane, multa bafta la seara culinara! Dupa cum stiu ca gatesti sigur se vor linge pe degete gustatorii de varza a la cluj!
Miri, atat eu cat si alte fete ne gandeam sa schimbam locatia de karaoke dar nu vine nimeni cu vreo propunere si pana atunci o luam pe cea actuala. Aici in Mechelen nu cunosc un local mai rasarit de karaoke. Si ce cunosc e mic si vesnic aglomerat. Nu-mi place de nici o culoare. Poate ca fetele stiu alt loc.
Ar fi bine intr-adevar sa ne mai schimbam locul ca acolo mergem de mai bine de un an, nu?
Pe de alta parte, DJ-ul ne cunoaste gusturile muzicale si ne simtim in apele noastre acolo. Suntem de-ai casei cum s-ar zice!
Danuta-bel, sigur ca ne amintim de tine dar nu inteleg de ce nu ai dat pana acum un salut. Esti suparata pe noi si nu stim?
Ce-ai mai facut intre timp? Judecand dupa intrebarea ta cu draagband pt copii sa inteleg ca intre timp ai devenit mama? Asta ar fi minunat! Sau poate e pt altcineva.
Mathilda, ce mai faci, cum e in noua tara de adoptie? Cred ca v-ati adaptat aproape complet, nu? Sa ne mai spui ce-ai mai facut.
Fetele, maine seara am un alt quiz. Este organizat de societatea SOMERO care inseamna "solidaritatea mecheleno-romana". Banii stransi vor lua calea Romaniei. Am fost invitata special de niste prieteni care sunt frecventi participanti la quiz-uri si care au tinut neaparat sa vin si eu in seara aceasta. Deci priceperea si talentul meu in ale quiz-ului sunt recunoscute. Hai ca nu prea sunt modesta, nu? O sa va tin la curent.
Acu va pup pe toate motatele si va doresc un weekend super de super mai ales ca se anunta vreme frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Nina, ti-am trimis reteta pe mail. Succes!
Danuta-bel, incearca la magazinele pt copiii.
Bepii, mah, sa fie modesta cine are de ce, vorba lui Miri. Daca e musai sa te duci, du-te, ca esti piesa importanta. Si mie imi place la quizz-uti, dar chiar daca stiu raspunsul ma inhibez si nu-mi iese nici un sunet din gura. Succes maine!
Oana, suntem in dubii. Lamureste-ne!
La karaoke aduc un baiat frumos, coleg din tara, e voie? Dar la ce adresa sa-l aduc? ca m-ati bulversat. Stiti ca mie nu-mi trebuie mult.
Carmita, sa nu uiti sa vii, ca ai promis. Si ma dau peste cap si fa si-o praji.

Pupici la toate pralinele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga ardeiash,
cu toate ca ai tinut sa-ti stergi data nasterii de pe prima pagina, si cu toate ca mintea mi-e incetoshata de nesomn si impregnata cu hormoni de sarcina - nu ca as avea o scuza - iti urez de azi o zi ca in povesti maine! si nu numai!
40-ul sa-ti dea ocazia sa privesti cu seninatatea si intelepciunea omului trecut prin multe si viitorul si trecutul. sa accepti ca oamenii sunt buni sau rai, si ca oricat ne-am dori, nu putem schimba lumea, dar o putem face nitel mai buna. sa profiti din plin de povestea ta de dragoste si sa-ti amintesti mereu cat esti de fericita ca esti iubita de doi barbati grozavi! sa te trezesti in fiecare dimineata cu sentimentul ca n-ai trait degeaba si un zambet sa-ti infloreasca in coltul buzelor cand gustand din cafea de dimineata soarele (belgian sau care o mai fi el) sa te scalde in optimismul unei noi zile de incercari.
40 nu e o criza. e o sansa care ni se ofera atnci cand trebuie, cand suntem destul de maturi, sa ne bucuram intr-adevar de viata fara a face din toate o lupta, cand contam mai mult noi - un egoism binevenit - si nu altii, cand "ce zice lumea" se transforma in "sa zica ce-o vrea".
La multi ani, pikantsel! si la cat mai multe zile aniversare alturi de cei dragi tie!

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput