praline belgiene (optashpe)
Raspunsuri - Pagina 14
ninaM spune:
Mihaela,nu 19...26 e data de karaoke.Adica vinerea viitoare.Banuiesc ca tot cam pe la 9-9:30 ne vom vedea...nu fetele???
Pupici la toata adunarea!
morgane spune:
Mah, ori sunt eu chioara ori nu ma uit unde trebuie. Nu vad baby ... e pe webshots-ul lui Bepii? Sunt 15 albume mari si late si nici urma de Marie-Dominique.
Subscriu si eu la karaoke pe 26 okt. Nici jumatatea mea inca nu stie, dar presimt ca se va conforma dorintelor unanime.
Mihaela, da' adresa o stii?
Pupici, 

carmita_baby spune:
Of of of draguta de ea, Morgane trebuie sa te loghezi ca sa vezi pozele
pentru ca sunt pe private. Hai ca iti mai trimit inca odata pe mail usernameul si parola ![]()
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Adica numai Carmita si-a facut mila de mine? M-ati lasat sa fierb in suc propriu, ai? Las' ca numai ei îi o sa-i dau prajitura.
Mah, va jur ca erau numai 15 albume si ca abia dupa refresh a aparut si Marie-Dominique. Si ce baby perfect si asemanator cu papa al ei! Bucatica rupta George. E o scumpa si o dulce si mor ca nu pot s-o ciupesc putin de plici.
Madi si George, ati facut treaba foarte buna, acum ramane sa va demonstrati abilitatile de educatori, formatori si instructori. Si camera, mmmm, demna de o printesa. Ca rege si regina, cred ca sunteti satisfacuti.
Pupici, la toate pralinele active si inactive, 

morgane spune:
Adica numai Carmita si-a facut mila de mine? M-ati lasat sa fierb in suc propriu, ai? Las' ca numai ei îi o sa-i dau prajitura.
Mah, va jur ca erau numai 15 albume si ca abia dupa refresh a aparut si Marie-Dominique. Si ce baby perfect si asemanator cu papa al ei! Bucatica rupta George. E o scumpa si o dulce si mor ca nu pot s-o ciupesc putin de plici.
Madi si George, ati facut treaba foarte buna, acum ramane sa va demonstrati abilitatile de educatori, formatori si instructori. Si camera, mmmm, demna de o printesa. Ca rege si regina, cred ca sunteti satisfacuti.
Pupici, la toate pralinele active si inactive, 

ninaM spune:
Morganeeee,nuuuuuuuuuu..............iti spuneam si eu care e baiul cu pozicile dar eu abia acum am vazut ca esti in impas....imi dai si mie prajitura???pentru intentie....se pune???
Carmita,daca nu rezolv cu Morgane cu praji,am sa vin la tine...poate ma lipesc si eu de-o bucatica...ca stiu eu ce prajituri face ea...(mai ti minte ca la bbq nu ne mai dezlipeam de tava??
prajitura aia e belea!)
Va pup pe toate si ma duc sa visez la praji...
morgane spune:
Nina, se pune si pt intentie, ca-mi amintesc ca la bbq nici nu a mai fost nevoie sa spal tava ... Pt informatie, sambata pregatesc una. Cine vrea?
Pupici, 

ninaM spune:
Luci,

Mah,nu-mi dai si mie reteta?ca ma bate un gind...nu le am eu cine stie ce cu prajiturile,dar as incerca...ca de ajuns pina la tine...e cale lunga !
Pupici la bombonici mari si mici!
carmita_baby spune:
Nina hai ca poate mi se face mila de tine si iti dau din praji mea 
Da, ma si eu ma gandeam tot asa, sa ne intalnim pe la 9 - 9 jumate.
Mello motanelul iubit