praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

moaaaaaaaam ce poze faineeeeeeeeeee!

da preferatele mele sunt doua: aia cu dominique pe burtica la george, prima adica dintre cele doua, si aia inainte de nastere! le ador! alea trebe facute tablou, am zis:)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

NinaM: Aachen si sushi suna bine; Legat de shoping, sunt preturi rezonabile? Eu am fost doar in Koblenz si intradevar am gasit o gramada de lucruri super la preturi si mai super;
Apropo de Germania....anul trecut am baut un super must pe valea Mosel-ului....iar acum fiind chiar perioada lui, as da orice pentru o sticla...scuze sunt proaspat mutata in Belgia iar in Romania in perioada asta aveam chiar o traditie cu mustul, pastrama si mamaliga.
MadyG: sa va traiasca bebita si multa putere acum la inceput..
Bepii: mult succes in perioada de recuperare; am inteles ca in noiembrie sunt 2 zile libere, 1 si 11, eu deja ma gandesc la ele; poate intre timp mai 'fur' cateva destinatii de trevaluit de la voi.
Somn usor tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Mmmmm...fir-ar!Am scris un mare pomelnic aici si pina sa apuc sa-l trimit mi s-a innegrit ecranul si n-a mai vrut chip sa-si revina...deci:
Madi,sa va traiasca papusa...ptiu sa nu fie de deochi ca frumoasa mai e...sanatate multa si putere iti doresc!
Mihaela,Aachen e ok...mie una imi place...preturile sunt rezonabile,plus ca gasesti lucruri ce p-aici pe la Belgica nu sunt...apropo...data trecuta am gasit turta dulce,mmmm....am halit o punga intreaga de au zis ai mei ca vine foametea...mi-am adus aminte de copilarie.
Mah,nu mai zice nimeni nik de karaoke???Eu am propus ceva da nu s-a inghesuit nimeni sa raspunda....doar Tania,care din cite am inteles vineri acum nu poate,pe 19...schimbam pentru 26????Taniuca,ce zici?Fetele...????chiar nu va e dor de o zbantuiala???Hai ca ma supar si ma duc singura!
Gata, va las ca am program de joaca cu Reina...
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

asa....cica imi adun gandurile!!! care ganduri?? sunt varza... aseara am crezut ca-mi bubuie capu' si m-a luat si cu niste stari de greata ca m-au pus pe ganduri...nu de alta, da' si alaltaieri seara am avut greturi si nici ciclone n-a venit de aproape 2 luni....

mihaela, in febra evenimentelor cu venirea lui dominique pe lume, am uitat sa-ti urez si io bun venit! cred ca stai aproape de mine, din cate am inteles, intre louvain si mechelen. o sa caut pe harta sa vad, ca poate ne vedem....

ninutzo, io vin la karaoke cand ziceti voi, cu conditia sa nu schimbati locatia...ca asta mi-e f aproape si stiu sa ajung usor.

hai, fete, organizati-va, ca mi-e dor de voi!!!

ardeiash, n-am reusit sa caut pe harta sa-ti zic unde am fot duminica. incerc maine, ca azi am multa treaba si scoala!

pupam mult,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Maducule sunt super pozele
Nina eu si Daniela subscriem deja pentru karaoke, chiar asa ii spuneam Danielei, ca de nu se mai organizeaza ceva, ne ducem noi singurele acolo Dar acum deja suntem 3 si cu Taniuca 4
haideti fetelor nu fiti sfioase cine mai se baga?
Ana tu ce zici? Sa tati cu Mariuca acasa o seara?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Hai ca am uitat sa dau refresh la pagina si am scris inainte sa iti vad postarea Ana. Deci si tu te bagi super!!!!

Mihaela iarta-ma ca nu ti-am scris pana acum nimic, uneori sunt cam aiurita. Bun venit printre noi. Hai nu vii si tu cu noi la karaoke? Acolo am cunoscut-o si pe Ana pentru prima data

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ia, stati putin ... unde vedeti voi poze cu baby? Ca pe link-ul lui Bepii nu sunt.
Sau sunt trimise preferential?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Madi,
Superba fetitza aveti Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si desteapta precum parintii ei. N-am cuvinte....este atat de frumoaaaaasa!
Morgane, mai uita-te odata pe site-ul nostru comun, Marie-Dominique se afla acolo.
Deci ramane pe 26 octombrie karaokele.
Haideti, care mai subscrieti?
Va pup dulce pe toate pralinele mari si mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

aloha!
daca e pe 26, treaca de la noi, unde merge un cola light, mai merge si o bere:))) sotul nu stie inca, e la paris. dar afla cand revine d epe drumuri. toate se platesc pe lumea asta:d

acu... fug, copilu e doar cu mama sa proprie si personala asa ca isi permite sa faca mofturi si figuri:)))

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Dragi pralinutze, sugur ca vreau si eu la karaoke....multumesc pentru invitatie. un singur 'mic' amanunt nu stiu.Cand este? 19?
Pupici !

Mergi la inceput