praline belgiene (optashpe)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetele,imi pare asa de rau ca n-am putut veni aseara.N-am putut sa-l conving si pace sa mearga acum in zona aceea,mi-a tot zis ca-i prea periculos,in plus trebuia sa mearga la doctor ieri si l-a amanat pe azi dimineata.Si colac peste pupaza aseara n-am avut nici net ca sa anunt ca nu vin.Imi pare asa de rau,ca voiam sa va cunosc...Dar poate ca tot mai reusesc sa cunosc macar pe cateva dintre voi cat mai stau pe aici.
Un week-end placut tuturor.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Pralinutelor, aseara la karaoke m-am simtit foarte bine, va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa.
M-am trezit dimineata cu o mahmureala (doar dintr-o bere?) si cu o super febra musculara; cand vad scarile in casa ma ia ameteala; asta inseamna ca nu am antrenament, nu-i asa? Concluzia.....abia astept sa ne intalnim data viitoare.
Va pup si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Am uitat ceva ....asteptam pozele !!! (v-am spus eu ca sunt mahmura!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Wow a fost super ieri, va ubesc mult dragele mele
Mihaela ai fost tare ieri, nu te-ai lasat mai prejos de motatele noastre, ma bucur de cunostinta bine ai venit printre noi
Taniuca cu toate ca mie-mi place sa stam mai aproape de ring, iti dau dreptate acum ca e mai intelept sa stam un pic mai departe, in felul asta cele care stau la masa pot vorbi, cine are chef sa danseze se poate deplasa un pic. Chiar mergeam hotarata sa ocupam o masa mai in spate By the way ai fost mortala ca de obicei
Rosa pacat ca nu ai putut veni si tu, poate data viitoare...
Lucica nu stiam ca ne astepti azi la tine, pe cand plecati mi-a zis ceva si am fost surprinsa un pic, insa vom veni cu siguranta. Daca vrei iti fac si un masajel Vom ajunge la voi in jur de 3
Pacat ca ieri nu s-a strans toata gasca, poate data viitoare vom fi si mai multe

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mah ce mai seara avuram ieri!!!
La inceput am fost un pic dezamagita ca DJ-ul nostru lipsea, nu prea imi placea muzica pusa de cel nou, dar pana la urma dupa ce s-au incins spiritele am uitat de toate si ne-am simtit super.
Ne-am facut prieteni noi (de-o seara), ne-am pozat cu ei, am ras, ne-am pupat, a fost o nebunie.
Mihaela, esti o fata de nota 10. Mi-ai placut din prima clipa si ma bucur ca ne-am cunoscut in sfarsit. Sper sa reusim sa ne vedem si pe viitor.
Acu astept cu interes pozele. Parca au fost 3 aparate foto, nu?
Fetele mele motate va multumesc pt prezenta si atmosfera creata. Am atras multe priviri invidioase in jur. Iar cei 3 barbati singuri care stateau la masa din spatele nostru si ne-au facut cinste, i-a intrebat Swa de ce au facut-o la care ei au raspuns: "pt.ca ne place ca stiti sa va distrati". A fost un compliment de fapt.
Morgane, hai ca am reusit sa-l buimacim pe Mihai colegul tau. Cred ca s-a crucit de fetele noastre nebune care nu l-au lasat in pace si tot trageau de el sa danseze.
Rosa, ne-am uitat dupa tine pana tarziu si imi pare rau ca n-ai aparut. Am pus chiar si mobilul pe masa crezand ca poate vei suna si n-o sa aud de galagie. Da' se pare ca multe v-au fost impotriva ieri. Nu-i nimic, ramane pe alta data. Apropo, in Schaarbeek si in zona in general a fost liniste deplina.
Acu ma duc sa fac ordine in garaj ca mergem la container park.
Va pup pe toate pralinele si va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fetelor, sunt rupta de shele... bine ca nu m-au durut aseara decat spre plecare. io-s la placinte inainte ( vezi rapp-ul dansat aseara) si la razboi inapoi ( azi a trebuit sa fac papa multa, noroc cu ani).

aseara a fost total... m-am distrat pe cinste desi venisem deprimata...
mihaela, ma bucur si eu tare mult ca te-am cunoscut si sper ca data viitoare sa ne intalnim cu familioanele sa stam de vorba cu muzica in surdina.

gagice, ati fost care mai de care!
am inceput mesajul acum o ora...nu mai stiu ce voiam sa va zic.
fetele cu pozele, abia astept sa le vaz!

ardeiash, ne deschizi capitol nou???
miri, oana, ror, p-asta ati ratat-o dar data viitoare nu mai scapati!
mady, gongu bine??? tu???

pupe la toate si noapte buna!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Motatele mele dragi, am deschis un nou capitol aici

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput