ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 9
lucialu spune:
Buna ziua fetele!
Raluuuuuu
ma gandeam eu unde ai disparut...si cand colo dansa incognito pe aici
si daca tot e pe forum hai sa ne umplem capul cu prostioare numa bune de dat hrana la hormoneii tai de gravi
Pai bine mai din astea-mi faci?Ai facut laparo unde evident ca a fost vizionat si uterul.Pai te mai felicita dl.dr.T de sarcina si inainte iti spunea cum si ce ca sa ramai gravi daca era ceva aiurea?Pun pariu pe ce vrei tu ca azi o sa te linisteasca si sa nu te mai prind ca te scarpini ca-ti trimit tratament pentru limbri...fetelor voi n-ati auzit
Pana atunci mai da-ne vesti din alea cu inimioare ritmice, chestii dulci![]()
Andreyutza
nu mai multumi atata ca e loghish ca ne gandim la tine cum si tu te gandesti la noi.Deci ne tinem unele pe altele de manuta si uite asa plecam pe rand la odisee
Bine?
Mada
BRAVO!!! Ai iesit din butoias si mergi mai departe.SUCCES
!!!
Diana
stiu ca faci injectiile si ca momentan nu te incalzeste ca ovulezi.Dar e totusi bine ca se intampla nu?Numai bine le dai la ovare o vacanta de odihna asa ca premiu ca-si fac treaba si dupa...ODISEE te cheama!![]()
Fireyes Bine ai venit printre noi!!!
Si mai ales SANATATE MULTA si sa prinzi de manute cat mai repede gravidutele noastre! Te-ai orientat bine.Eu una asa zic.La dl dr T o sa gasesti raspunsul legat de endometrioza.Daca o ai cumva.Pentru ca 100% se diagnosticheaza numai prin laparoscopie.De dr homeopat f. bun din Bucuresti ori intrebi tutunicile ori iti raspund fetele de la noi care au fost.S-a mai spus,dar nu mai stiu la ce capitol a fost mentionat numele si datele de contact.
Ciol
laparoscopia e un moft aproape pe langa o operatie clasica sau injectiile cu diphe.Crede-ma.Daca o vei face nu-ti va parea rau pentru ca vei afla f multe lucruri certe despre tot ce te intereseaza.Eu iti doresc din inima sa nu trebuiasca sa o faci.Dar daca va trebui, sa nu-ti fie frica iubita.
Aerlilian
Eu la durerile care le am numa de hatza hatza nu imi arde.Azi sunt si ziua 1 si cred ca va trebui sa-i fac o poza "dansei"
ca in ritmul asta al meu nu o mai "vede" pana la o noua laparo. Nu-i nimic,recuperam la 70 de ani

KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
alexia28 spune:
Ralu, vrei bataita? Ce-ar fi sa uiti o perioada de net, de forum.... pana mai depasesti perioada asta de inceput, sa nu mai citesti una alta? Bafta multa la Tutu si o sa vezi ce te calmeaza instant, asa m-a calmat si pe mine saptamana trecuta din doua vorbe si o 'demonstratie' am plecat de acolo cu gura pana la urechi
Lucia multi multi pupici
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia
unducthable spune:
Lucia,
la mine momentele de optimism si cele de pesimism , la 3 saptamani de la operatie, sunt ca bufeurile ... ma ia si ma lasa , ba mai imi vine si sa plang ...
cuvintele tale de incurajare ma mangaie , imi aduc lumina in suflet
va multumesc tuturor, mai ales ca noi aici nu ne amagim , stiu ca ma incurajati pe bune si pe experienta voastra
va pup pe toate
ralu_t spune:
lucia nu da
, sunt hormonii de vina, eu sunt cumintica
....
alexia
asa sper sa plec de acolo razand...
m-am gandit si eu sa fac o pauza de forum, mai ales ca la odisee vreo 5-6 fete au anuntat numai in ultimele 2 zile ca au pierdut sarcinile, s-au oprit, sau mai stiu eu...trist rau. problema e ca ma mananca....
, nu pot sta deoparte, macar la citit daca nu la scris
a venit toamna...cu un bebe!!!
6+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
lilianaFi spune:
Lucia iubita mea,ma bucur ca esti activa pe aici
...
...
Monica scumpa cum esti? astept vesti de la echo 
Adelamaria Ylari ce mai ziceti fetelor? 
Ysa am citit ce ai scris cu privire la ovulatie post laparo...vreau sa zic ca si eu am patit aceeasi chestie dupa laparoscopie(ianuarie ac.an) prima ovulatie naturala a fost abia acum in august cind am si ramas gravi...diphe nu am facut...eu cred ca laparoscopia poate da pe un termen si anovulatii chiar daca nu scrie nicaieri..poate nu s-a pus problema,dar si eu ovulam normal inainte de laparo...o stimulare nu e chiar indicata dar nici contraindicata,Zeno a facut deci..poti incerca si tu,numai bine 
Alexia28 
Ralu ai dreptate si eu ma simt bine aici
si lasa prostiile ... ia priveste ce iti arat....instrumentul pe care il fol.tu pe noi la nevoie...
....
...
Ioana cam absentezi...cu ce esti asa ocupata de nu mai scri asa des...nu ca eu scriu prea mult,dar am ceva motive ce ma retin...
Aerlilian stai linistita iubita nu ai mari motive de ingrijorare...bebe va veni cind te astepti mai putin...relaxeaza-te...
Numai bine tuturor...

ciol spune:
lucialu
multumesc mult pt incurajare. chiar imi doresc sa nu ajung la laparo si sa-mi treaca cu injectiile astea, a doua injectie o fac pe 8 oct si sa vedem cum ma simt dupa (sper ca nu rau, macar sa nu ma doara ceva....restul mai suport).
va doresc din inima sa faceti bebici si sa fiti sanatoase......asta sper si pentru mine....numai ca eu vreau bebe cam peste 1 an
va pup
aerlilian spune:
Liliana,izvorul meu de optimism,de-ai stii ce bine imi fac incurajarile tale...De nde ai draga mea atata forta si optimism pentru noi toate?Esti o comoara la casa omului!

Ralu,nu pot sa cred ca esti asa negativista...Bucura-te de viata din tine!O sa fie bine,vei avea un copil frumos si sanatos!Numai asa trebuie sa gandesti!Sigur ca suratele noastre care au pierdut sarcini sunt daramate si traiesc adevarate drame,dar asta nu inseamna ca ti se va intampla si tie!Ai atatea lucruri frumoase la care sa te gandesti...gandeste-te la modelul patutului,la culoarea caruciorului,la petrecerea de botez...Dumnezeu te-a binecuvantat si o sa aiba grija de tine si de bebe pana la capat!
mada23 spune:
Gravidutzelor v-ati mai adus aminte de noi
ne lipsiti, ne inseninati topicul. Vrem vesti de la voi cum va simtiti, ce fac bebelinii, sa mai uitam ca la noi rushi este prezent.
Fireyes ... bine ai venit, dar sa pleci cat mai curand, la gravidutze, bineinteles. Ai facut o alegere super cu dr.T, ai sa vezi ca o sa fie bine, endo nu se vede la eco, asa ca nu dispera mai e o speranta.
Ralu..vrei bataitza la poponezt, nu uita ca ai langa tine un doctor minunat,care stie ce face, asa ca nu mai trage tu concluzii aiurite si nu mai umbla pe topicuri care nu ti se adreseaza.
Lili, Lucia,Aerlilian,Andreyutza, Diana(sa-ti fie frig),si scuze pe cine am mai uitat pupicutzi si sa auzim de bine!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
cristy1977 spune:
fete dragi
, sunt tare tristutza
, nu mai pot sa intru pe forum de la servici, pot sa intru pe toate site-urile mai pitin al nostru
...
asa ca profit ca sunt acasa mai devreme si va scriu repejor![]()
lucia, hai usor, usor ne-om urni noi si om merge mai departe, eu o tin pe a mea, fa-ti curaj si mai fa o laparo, sau macar mergi si mai ai o discutie cu Tutu
roxana, da, pentru raceala ma bate gandu sa fac tratament cu polidin, problema este ca de la op. incoace (nu stiu daca are legatura cu op.) ma dor ovarele aproape tot timpul cand urinez, m-am gandit insa inainte sa discut cu Tutu cand merg la monitorizari luna asta
.
fireyes, eu zic sa mergi pe mana dr. T, este un adevarat profesionist
, sa nu ai nici un dubiu
ralu, eu te-as alinta cu o bataita
, ce cauti tu acum sa citesti toate prostiile pe inernet, tu iti dai seama cat de norocoasa esti, eu zic sa stai linistita si sa te bucuri din plin de momentele astea
alexia, ce mai face bebe?
liliana, da de ce fugi asa de repede? nu ne mai zici nimic despre tine? uite stam cu gurile cascate sa auzim vesti

despre mine nu mai am nici o noutate... decat ca sper la minune...
mada23 spune:
Cristy...asteptam vesti seara de la tine, daca ziua nu mai merge
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png