ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara dragelor!
Ginamaria COOORECT! Noroc ca fac excese de-astea rar.V-am spus ca dulciurile coulmea! le-am rarit binisor.
Roxanaiuliana si eu sper tot asa,dar sa termin pe aici cu bifatul-verificatul analizelor,sa vad ca mai am ceva de facut.Azi am facut hormonale.Nu stiu cata relevanta au pentru ca nu sunt facute in zilele stiute de noi .Dar asa a zis nenea doctorul asa fac.Oricum de capul meu sa le fac nu prea am nu sh ce folos.Am fost pe la doua laboratoare renumite la noi si mi-a venit sa ma dau cu capul de pereti.Sunt varza toti.Spun asta pentru ca de mult timp am un semn de intrebare ca m-as fi procopsit si cu PCOS,iar ce am invatat eu de la fetele de la ac. subiect este ca insulina are un cuv greu de spus.Si trebuie sa fac o curba glicemica pe care domnii de la lab.-le unde am fost ori nu o fac deloc(sau aia de la informatii era tuta- lucru nu putin probabil )ori trebuie exclusiv cu parafa dr endocrinolog.Deci banii nu conteaza.Asa ca pe moment sunt la mana endocrinologului.In functie de cat se stie pe domeniul PCOS-lui.Si daca e cum se stie cu endometrioza,despre care mi-a spus ca nu a auzit...Cam asa.Mai au ramas de bifat ASLO(asta ma intereseaza pe mine datorita durerilor reumatice )si mai fac o radiografie umar st. care paraie de zici ca-i exponat de la Antipasi corse ca ma doare de mor.Cam asa cu mine.
Ysaazi in plin trafic a la Bucuresti intre 3 laboratoare mai ca n-am plans dupa fazele de mai sus povestite.Noroc cu sosul ca a stiut cum sa ma ia si m-a mai mangaiat.Eu zic ce nu e bine sa te lasi coplesita.Stai pe loc, respira si numara pana la cinci si usurel, pas cu pas incepi de undeva si mergi pana ajungi acolo unde vrei.N-are sens sa te enervezi ca nu rezolvi nimic. Eu inca nu am dat peste ginecologul care sa fi pronuntat cuv monitorizari aici in oras.Daca ai bafta cred ca e chiar mai bine daca faci la tine in oras,ca nu mai bati atatea drumuri pentru chestii care ar trebui sa fie banale pentru toti doctorii nu doar pentru unii. Vezi si tu.Totusi de dl dr T ar trebui sa dai pentru intrebarile ridicate de tine. De unde ai tras concluuzia ca nu ai produs nici un folicul?Hai ca nu e "dansul"atat de negru.Spune mai multe exact ca poate ne vin idei si putem sa ne luminam impreuna
Diana pai tu ai totusi vesti bune,nu?Hai nu mai fi neca.Timpul trece si in curand ne vei da VESTEA mult asteptata de toate.Pana atunci la cat mai putine bufeuri,sa nici nu simti ca faci injectiile,decat prin prisma nefolosirii "aripioarelor"
Andreyutza Roxi are dreptate:o noua luna -un nou inceput!
Pup fetele,noapte buna!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

dragelor,

va citesc de o saptamana pe toate discutiile pe care le-am gasit.
fireste ca nu am ajuns pe aici dintr-o intamplare fericita. ma pregateam sa raman insarcinata si am vrut sa-mi fac toate analizele sa vad care este situatia, mai ales ca de fel nu sunt deloc bolnavicioasa, de regula toate analizele imi ies perfect, etc. si, pentru ca acum 3 luni mi se gasise un chist ovarian in partea dr., tratat cu AC, am zis sa vad daca s-a resorbit de tot. la eco transv. a rezultat ca a crescut cam 1 cm (acum are 5 cm) si atunci s-a ridicat si suspiciunea de endometrioza. normal, mi-am facut programari la alti medici, iar acum cateva zile am fost la un alt control si dr. mi-a "confirmat" suspiciunea de endom. tot la o eco transv., spunandu-mi ca sunt de fapt 2 chisturi pe ovarul dr si un alt chistulet pe stg.
marturisesc ca imi este f teama de laparoscopie, as vrea sa raman insarcinata cat mai repede, vreau sa cred ca nu e vorba de boala asta, desi in adancul sufletului (si fara nici o baza stiintifica) recunosc niste simptome...
mi-am facut programare si la dr T si astept sa vad ce "noutati" imi mai aduce fiecare vizita la medici...
ambele dr. mi-au recomandat sa incerc sa raman vreo 3luni (nu am incercat niciodata) si dupa aceea sa fac o laparo.
As vrea insa sa tin si un tratament homeopat, insa sunt zapacita intre atatea variante sau combinatii si nici nu stiu vreun homeopat bun la care sa ma duc cu incredere... ma simt cam... debusolata:(

P.S. cred ca am postat prima oara ca cap 16, imi scapase continuarea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,m-am mai linistit putin,a trecut depresia aceea ingrozitoare si imi doresc din tot sufletul sa nu mai am parte de alta...Am inceput sa fac polidin,iau si branca ursului,poate...am noroc luna aceasta.Ce sa fac,nu pot inceta sa sper,nu?Nu ne dam batute asa usor...Zilele acestea fac un curs SMURD la Spitalul Floreasca si nu va pot spune ce vad acolo zilnic la camera de garda.Suntem chiar norocoase,suntem sanatoase (in mare parte),avem mainile,picioarele si capul intregi,asa ca putem lupta sa ne indeplinim visul.Va pup si va tin pumnii,abia astept sa aud de urmatoarea graviduta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Lucialu , te pup si va pup pe toate , si eu am momente de depresie ..., am inceput sa ma adun si de fapt realizez ca e ceva care se trateaza si va trece , in plus o sa ne si plimbam cu burtile cu bebei , tare mandre, dar numnai noi vom stii prin ce am trecut ca sa fim asa ...

Lucia, eu am spus ca am ovulat , dar e de rasu plansu , ca voi face pauza de ovulatie ca taman inceo injectiile , dragele de ele ...

mai revin, si mai veniti cu bebei , haideti

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

roxanaiuliana, lucialu va multumesc din suflet pentru incurajari!!!

sper sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by andreyutza

buna fetelor!!

raportez: mi-a venit cm vineri spre sambata cu dureri bineinteles ca altfel nu se putea. deci, a mai trecut o luna in care nu am reusit sa facem bebele. de fapt era de asteptat mai ales ca v-am spus ca mi-am facut teste de ovulatie si au iesit negative. dar, stiti cum e am sperat pana in ultima clipa ca poate, poate. asta e, poate luna asta sa fie mai norocoasa si macar sa am ovulatie ca altfel.....

de cosuri ce sa va spun? de cand am lasat AC mi-au aparut ca ciupercile dupa ploaie. mai ales pe frunte zici ca e nisip. parca as fi la pubertate.

pupici si sa auzim numai vesti bune!

roaga pe Dumnezeu sa te ajute si linisteste-te , eu stiu ca atunci cand nu sunt linistita , nu iese nimic bun, hai ca o sa fie bine , E OBLIGATORIU

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Gata am scapat de depresie, ma pregatesc de si de luat buline .
Am inceput astazi stimulare cu clostilbegyt 2/zi din a 5-a zi, 5zile, in ziua 11-a pregnil o injectie si din z16 utrogestan 2/zi, 10zile, a mai facut cineva asa ceva?
Imi este un pic cam teama sa nu fac chisturi din nou.
As fi vrut mult sa ajung la dr.T dar cam greu cu serviciu, incerc luna asta asa si daca nu se intampla minunea trebuie sa vin la Bucuresti.
Pupici la toate fetele

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ce fac fetele mele dragi?
nu am mai intrat demult, nu de alta dar in ultimele zile am cam cazut in butoi, n-au fost alanitiati cum trebuie hormonii si ca rezultat am fost stresata de mama focului cu uterul meu, ca m-a pus sa caut in we fostele mele eco si peste tot apare bicorn sau septat,la diversi medici, si nici unul dinte ei nu mi-au zis ever ca ar fi vreo problema, iar eu cand citesc ce scrie pe net ma ia cu fibrilatii. am inceput si perioada de gratie cu greturi, deocamdata fara dar nu cred ca-s departe...diseara merg la tutu care sper sa ma binedispuna cu un sunet de inimioara macar daca de vazut nu vedem nimic, ca-i cam mic bb la mom asta.
vreau sa va pup pe toate, sa fiti curajoase si luna asta sa ploua cu bbi, sa stiti ca va citesc in fiecare zi, prima data la endo intru, ca aici ma simt eu ca acasa

a venit toamna...cu un bebe!!!
6+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

diana multumesc!!
asa e, sunt super stresata si deprimata si asta nu am ajuta deloc. sper sa ma linistesc in curand pentru ca altfel nu o sa fac nimic.

multumesc tuturor fetelor pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

fireyse, stai linistita......si mie mi s-a descoperit endo tot la eco transv, si acum fac tratament cu diphereline de 3.75, 1 pe luna, si mentionez ca nu m-am operat. doctora mea a zis ca tb sa facem tratament, pt ca chistul este mic are 3cm, asa ca nu m-am operat.

in caz ca tratamentul nu da rezultate......poate o sa ma operez. eu fac acest tratament mai mult datorita durerilor insuportabile la ciclu, in fiecare luna......bebe as vrea sa fac cam peste 1 an (atunci sa raman).....dar datorita durerilor am acceptat acest tratament.
mi-e frica ca poate nu da rezultate............dar sper sa dea din tot sufletul sa nu fie nevoie de interventie chiruricala.

va pup

Mergi la inceput