ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaiuliana spune:
fetelor stiti cumva vreo crema progesteronica? Am cautat pe net dar nu am gasit mai nimic.
cristy1977 spune:
diana, aerlilian vorbeati voi de un tratament cu polidin pentru ovare, la ce anume este recomdat? eu am dureri de ovare destul de des, mai ales atunci cand urinez, ma gandesc sa nu fi vreo raceala
roxanaiuliana stiu ca alexia a folosit o crema cu progesteron cu care se masa pe burtica la ovulatie, vezi pe prima pagina la povestea ei. cred ca ea ar putea sa-ti ofere mai multe detalii
lucialu spune:
Buna seara!V-am prins!
Recunoasteti:suntem toate abandonate din cauza meciului![]()
Cristy
tot dl dr. T m-a operat si prima oara. Si mi-e asa rusine cand in loc de 2 liniute o sa merg cu vestea ca iar mi-a revenit...dar nu e vina mea.Intre timp ecograf liber cand am vrut n-am gasit,dar am mers la medicul de fam si mi-am luat trimiteri pt mai multe inclusiv hormonalele sa le fac.Asta apropo de ceea ce discutati despre crema progesteronica.Roxanaiuliana
.Pana nu vad analizele exact si ce si cum nu pot apela si eu la asa ceva.Parca am luat Medroxiprogesteron gel sau crema nu mai stiu pe vremea cand cercetam intens pe la dr-i ce am.Prescris fara analize prealabile-of corse
Pe endo solved era vorba de un progesteron natural solutie de dat pe burtica si nu numai.Se gaseste si la noi.Am cautat pe net.Si e cel mai recomandat pentru ca nu are efecte sec sau sunt minime nu mai stiu
.
Zilele astea s-a vorbit despre Maca.Maca face endometrul bun dar dauneaza la endometrioza.Cam ca mararul si alte plantute de gen.
Naranya
am vazut ca ai intrebat de trat. dr.Andritoiu.Parca Ioana l-a facut si este cam cu dus intors.Ea poate sa-ti spuna mai multe.Ideea e ca daca te uiti la naturiste nu putine au fost fetele care au constatat ca tratamentul miraculos nu era personalizat,difera ici colo preturile.Si inca ceva orice tratament naturist facut trebuie incercat si constatat pe pielea fiecareia ce are intr-adevar efect,ce e degeaba si ce dauneaza.In principiu plantutele sunt aceleasi nu au mai aparut specii noi(cum incerca unii sa ne faca sa credem ca ar avea o reteta propie secreta si miraculoasa ca sa ia bani mai multi).De aceea ori de cate ori am ocazia nu ezit sa recomand cartea de plantute a Mariei Treben(are ea mai multe)dar e una cu descrierea lor si la ce sunt bune si cum sa le preparam.Eu de acolo mi-am facut cocktailurile de ceaiuri.Dar orice carte de plante medicinale e bine venita.
Ati intrebat de Polidin.este un vaccin(daca nu bat campii
ce am inteles) care se face pt cresterea imunitatii.Adeca ne mai scapa de unele infectii de care stim sau nu ca le-am avea.Cum una din cauzele banuite la endometrioza ar fi un sistem imun defectuos eu zic ca rau n-are cum sa ne faca.In "cel mai rau "caz nu mai racim un timp
AAaa si vorbind de imunitate am citit si eu aseara(ma intereseaza prin prisma ca precis am din nou ASLO marit-luni vad ca fac analizele de sange)ca majoritatea imunostimulatoarelor naturiste au la baza echinaceea.Eu am mai luat.Asa ca cred ca voi lua din nou.Vad eu in ce formula.
Legat de dieta..ehe Panseluta
pai sa vezi
:azi am atacat niste gogosele de mai mare dragul
de-alea cu gaura pe mijloc si tolanite in sos de ciocolata.Am voie!(zic eu ca iepurasul viteaz-stii bancul?
) ca trebuie sa-mi vina rusii,indienii,scufita...cum ii mai spune?
eu ii zic beleaua si daca tot aman cateva zile hormonalele in asteptarea zilei 2 care e dupa 1,care a pierdut adresa destinatarului
hai ca bat campii la greu deja(se vede ca m-am damblagit
) asa ca imi innec frustarile in chestii mai putin ortodoxe(desi la prima vedere nu s-ar parea
)adeca gogosi si alte chestii numai bune de dat cu firma-n cap
.
Ginamaria,Hera,Aerlilian...tuturor Noaptii Buna!Ma duc sa fac baie si sa ma culc ca vad ca vorbesc prostii si mazgalesc forumul cu delirari la greu.
Va pup dragelor!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ginamaria spune:
LUCIALU daca erau cu gaura pe mijloc.........si mai si tolanite in ciocolata............era neaparat sa manaci.er pacat de ele si de papilele tale![]()
unducthable spune:
va pup
am mancat la peste zilele astea ...
am inceput sa iau omega 3 acizi grasi
o sa iau si echinaceea pentru ca am mai luat , si se ia una dimineata , una seara, creste imunitatea ; cand am luat , o perioada buna de timp nu am mai racit , am incercat=o
deci echinaceea pentru sistem imunitar e fffff bun ; si mai iau SHECURE sireop dulce indian naturist, creste imunitatea la nivelul aparatului genital
http://www.naturaplant.ro/produse/184/Shecure
se poate da si pe google la cautare
revin, succes
Diana
p.s. din pacate tot am mai scapat la cafea zilele astea :((((((((((, tre neaparat sa renunt definitiv :(((((((((
sandaa spune:
Multumesc fetelor pentru ca mi-ati scris, o sa ma documentez mai bine. Sper sa nu fie nimic grav, de regim am mai citit numai ca eu sunt slabita si nu prea pot sa tin regim. Va doresc succes si multa sanatate! Va pup.
andreyutza spune:
buna fetelor!! 

raportez: mi-a venit cm
vineri spre sambata cu dureri bineinteles ca altfel nu se putea. deci, a mai trecut o luna in care nu am reusit sa facem bebele. de fapt era de asteptat mai ales ca v-am spus ca mi-am facut teste de ovulatie si au iesit negative. dar, stiti cum e am sperat pana in ultima clipa ca poate, poate. asta e, poate luna asta sa fie mai norocoasa si macar sa am ovulatie ca altfel.....

de cosuri ce sa va spun? de cand am lasat AC mi-au aparut ca ciupercile dupa ploaie. mai ales pe frunte zici ca e nisip. parca as fi la pubertate.

pupici si sa auzim numai vesti bune!

unducthable spune:
buna ,
eu, desi acum 2 saptamani eram cu laparoscopia, stiti voi ..., si toate m-ati incurajat si nu voi uita ce ati facut pentru mine , deci endometrioza, dar trompele bune si na ca am avut si ovulatie , cum am avut tot timpul, in fiecare luna, vad ca nu se lasa si am chiar si dupa laparoscopie , draga ei de ovulatzie ca imi vine sa rad
alea bune , alea bune , bine ca am endometrioza ... 

sa imi cumpar si fiola aia de diphereline ca pe 13 octombrie cam pe atunci , fac prima injectie ...
Diana
roxanaiuliana spune:
salutare fetelor!
cristy polidinul este bun penru genul de probleme de care vorbesti tu, mie la ultimul control mi l-a recomandat pentru eliminarea de aderente ramase in urma operatie, luna asta nu am mai apucat sa-l fac dar il voi face luna viitoare.
lucialumergi cu incredere si fa-ti operatia ca am o presimtire ca va fi bine dupa ea. si eu voi merge la o dr endocrinolog sa vedem ce mai zice si dansa.
andreyuta
o noua luna, un nou inceput...
unducthable sa ai o perioada fara esfecte secundare!
va pup fetelor!luna octombrie sa vina cu multi
!
ysa26 spune:
Buna fetelor!!! De 2 luni incerc sa-l prind pe dr pt monitorizari, dar nu am noroc. Asa k m-am decis azi sa ma duc la mine in oras la eco sa vad cum stau k doar sunt z11 si se pare k sunt o ghinionista fara pereche.Pe langa faptul k am endo, n-am nici macar un folicul cat de mic.

Tratamentul homeopat pe care-l urmez include remedii si pt ovulatie.
Stimulari in caz de endo nu prea e recomandat, nu?
Nu inteleg inainte de laparo era ok si acum ce s-a intamplat?
Dak au trecut 3 luni de la laparo, mai pot face dipherilin?Sau sa ma apuc de FIV? Nu stiu ce sa fac, in ce parte s-o apuc.In mintea mea, totul e varza.