ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Lucia, Liliana multumesc mult pt vorbele voastre.Aseara eram atat de dezamagita si i-am lui Tutu mesaj sa ma primeasca saptamana asta k vreau sa vorbesc cu el sa vad ce solutii imi da sau sa incep protocolul pt FIV. Mi-a raspuns la mesaj si ma asteapta joi la cabinet. Asa k voi vedea ce solutii imi da dl.Oricum optez pt FIV, dupa parerea mea nu cred k am sanse prea mari sa raman natural dak nu s-a intamplat in 3 ani si jumatate.
Diana
Va doresc numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am fost la tutu.....si e biiiiiineeeeee adica am vazut si o inimioara, am si ascultat-o, tutu s-a uitat la uter pe toate partile ca i-am sarit in cap si io si sotu ...ma gandesc cate nebune apucate de hormoni calmeaza pe zi...a zis ca nu vede nimic rau, sa stau linistita ca e de bine.varsta ar fi de 6 sapt. si o zi, fata de cea de amenoree de 6 sapt si 2 zile, deci e bine dezv pt varsta lui. am plecat pe 6 carari de fericire de acolo si spre supararea sotului am uitat sa intreb daca avem voie si noidrept pt care imaginati-va ca m-am intors din drum, singura fiindca sotul s-a jenat, sa intreb daca e voie. si tutu care la inceput a parut ca mediteaza aspura intrebarii, se intoarce zambind si zice: neah...pana in saptamana 11-12, nimic, mai vb oricum peste 2 saptamani cand ne vedem...
fetelor, va multumesc pentru incurajari, va simt asa de aproape de mine si sincer ma gandesc ca par oarecum nerecunoscatoare ca nu fac altceva decat sa ma gandesc la ce poate fi mai rau. inainte sa raman gravi ma gandeam ca asta e singurul hop, ca o data ce am vazut 2 liniute, restul e ...nasol e ca hormonii de gravi sunt mai nenorociti decat aia de menopauza, asa ca gandurile negre...sunt la ele acasa. s-ar putea sa fac o pauza de forum de odisee, stau aici cu voi sa va fac galerie, sa se umple forumul de endometrioza de gravidutze.
alexia inteleg ca si la domnia voastra mai e loc de cate o emotie pe care s-o calmeze tutu? asta e fetelor, una peste alta , numai sot de nevasta gravida sa nu fii-p.s. vezi ca la povestea ta de pe prima pagina, sunt multe date de 2008 in loc de 2007. eu inteleg ca abia astepti sa vina anul nou sa strangi comoara in brate, dar nu deforma realitatea ca nu mai stiu fetele ce sa creada
lucia, te-ai hotarat pana la urma cand faci laparo?ai vb deja cu tutu?imi pare rau de Z1 dar sunt convinsa ca la un mom dat o sa scapi si tu de nenorocitele astea de dureri sa te bucuri impreuna cu sotul de o viata in tihna, perturbata doar de un
andreyutza,mada, aerlilian gata, m-am cumintit, nu dati intr-o femeie gravi fara aparare....imi pare rau de tristetea voastra, dar nu uitati ca moralul e totul, eu am ramas cand am fost convinsa ca-s f sanatoasa si ca nu va fi o problema sa fac bb-le meu, radeam cu sotul ca as vrea sa-l programam...nebuna, stiu, cu endo a mea cu tot....dar ideea e ca moralul trebuie sa fie bun.
ysaai facut o alegere buna sa-i scrii lui tutu, e cel mai bine sa luati o hotarare impreuna. hai curaj, cred ca mai bine FIV decat diphereline la momentul asta.
fireyesesti pe maini bune, sa-l asculti pe tutu, mai ales daca vrei un bebe, are multa experienta in boala asta si a ajutat multe fete.chisturile se pare ca sunt tipice la endo si se vad si la eco, oricum el ar trebui sa fie in stare sa-ti confirme/infirme diagnosticul pus de alti medici.eu personal am pierdut destul timp cu o gramada de alte minti luminate, si am pierdut timp si ca n-am vrut laparo cand mi-a propus tutu. tot acolo am ajuns si am fost la un pas sa nu fac injectiile cu diphe in urma carora am ramas imediat. oricum, mai intai laparo ca sa vezi cum stai, poate nu e vb de endo, poate sunt probleme la trompe sau mai stiu eu, multe se vad acolo.eu am incercat 4 luni inainte de laparo sa raman si nimic...
dianamoralul, incet dar sigur, se stabilizeaza. si vin si vremuri mai bune, o sa vezi, deocamdata trebuie sa te obisnuiesti cu vestile proaste in o sa apara si lumina de la capatul tunelului.
cristy fata suparata care n-are net. lasa ca te pui tu la curent, ca nu suntem chiar asa de scriitoare.
liliana
ylari, ioana, monica ce mai faceti? nu ne mai povestiti nimic? macar bagati si voi capul de control sa nu ne ingrijoram.
boolunga vacanta mama draga...ce viata...brava. sa te intorci cu povesti frumoase si amintiri pe masura, ultima vacanta de dinainte de bebe
am scris un capitol intreg...ce inseamna sa fii bine dispus
pup pe toata lumea, chiar daca nu am nominalizat, mai uita baba si se pare ca IQ-ul si memoria sunt varza in sarcina...deci am o scuza

a venit toamna...cu un bebe!!!
6+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Revin si eu dupa o lupta apriga cu gripa, din care bineinteles ca am iesit invingatoare. Mai rau a fost ca ziua culminanta a gripei a fost chiar atunci cand noi sarbatoream 7 ani de casnicie. Si ca tot tacamul sa fie complet a mai venit si celebra zi 1 tot atunci. E… asta e…noi sa fim sanatosi….!
Voi ce mai faceti???
Ralu_t felicitari iubita pentru inimioara care bate cu putere si o sarcina usoara in continuare I-ti doresc!
LilianaFi sunt bine acum iubita, astept vesti bune de la tine!!
LuciaLu ce ma bucur ca esti din nou activa pe aici! Te pup dulce ca ai grija de fete!
Boo pe unde mai esti??? I-mi e dor de tine!!!
Alexia28 pupici dulci la "fetite"!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ralu , imi vine sa plang de fericire pentru tine !!!!!!!!!!!!!

Ioana , sanatate multa. Mada , si pe tine te imbratisez.

va pup pe toate , pe toate, pe toate

toate femeile merita sa fie mame , dar voi , cu lupta care o dati , cu atat mai mult , va am de exemplu, si nu am vazut nicaieri , atata solidaritate, si fetele mi-au scris si mi-au trimis materiale , sunteti niste comori spirituale pentru mine, alaturi de sotul meu care ma iubeste si de familia mea

de-abia astept sa fac injectia aia, prima, sa incep o data tratamentul , desi imi tzatzaie fundu de frica ca ma doare , dar cand treci prin operatie si alte de-alea , deja nu iti mai e frica de nimeni si de nimic, numai bebe conteaza

revin, va puuuuuuuuuup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete,

Ralu ma bucur ca sunteti bine si ca ai auzit inimioara, sper ca te-ai mai linistit acum si ai lasat gandurile negre. Ai vazut ca te-a calmat Tutu? Pai la cate nebune are pe cap, a invatat saracu' sa le calmeze pe fiecare, fiecare cu cate o pasarica, altele cu mai multe...
Saru mana ca m-ai atentionat, o sa o rog pe Ioana scumpa sa modifice anul

Ioana imi pare rau ca ai fost bolnavioara si nu ai putut sarbatori cum trebuie, LA MULTI MULTI ANI DE CASNICIE , SA FITI SANATOSI SI PARINTI IN CURAND Sa-mi modifici si mie anul la povestea mea am scris ca am facut laparo in 2008

Liliana te pup si ai grija de tine si de burtica, o sa fie bine de data asta nu mai sta ingrijorata

Ysa bafta joi la cabinet, sa gasiti cea mai buna solutie

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

lucia esti o scumpa!!! m-ai facut sa zambesc !!

fetelor succes la toate, sa ne auda Doamne Doamne rugile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ralu, Alexia va pe burtica, poate in cele din urma se ia si la mine.Ma bucur k sunteti bine. Va multumesc pt tot.Si eu sunt increzatoare k voi gasi impreuna cu Tutu solutia cea mai potrivita.
pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,felicitari pentru aniversarea casniciei,multi ani fericiti inainte!Se apropie cu pasi repezi si aniversarea mea,la sfarsit de octombrie...Numai ca la mine sunt 9 ani.Poate-i fac cadou sotului meu o veste buna,cu doua liniute...
Ralu,sper sa te fi linistit,sa nu-ti mai treaca fluturasi prin creieras...Daca mai auzim lamentari,dam bataita!
Monica,Boo,internetul nu mai functioneaza peste ocean???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

vesti de ultima ora

am vorbit cu doamna doctor , cea care l-a ajutat la laparoscopie pe tutunaru , si mi-a spus

ca am fost gasita intr-o STARE INCIPIENTA , nu e grav , si nu a fost cazul sa imi puna ca am endometrioza de gradul cutare , mi-a zis ca e foarte bine acest lucru

multumesc lui Dumnezeu
multumesc sotului , familiei
va multumesc voua tuturor, ma bucur ca v-am gasit si m-ati gasit , sa avem parte numai de vesti bune si foarte bune , sunt bucuroasa

va dedic aceasta melodie
http://www.youtube.com/watch?v=lEzy7blYztw&mode=related&search=

aici e o poza cu mine
www.dianabostan.evonet.ro
http://www.dianabostan.evonet.ro/albume/enschede.swf

pe pagina sunt si albume foto cu mine si noi si VA PUUUUUP

sa credem in Dumnezeu si in sansele noastre

Diana

P.S. si acuma sa tac si sa trec la injectii cu mine, ca asa imi trebuie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua dragelor din nou!
Spun asta ca eram pe finish cu mesjul nou si s-a dus tot ca a picat serverul.Si la mine netul
Asadar sa-i dau bice.
Lilisor ma gandesc la tine si tin pumnii si ma rog sa fie bine.
Alexia uite:
Ralu hai ca am raaaaaaaaaaaas de numa.V-a linistit de tot dl dr.Cam fo 6 saptamani inca.Nu-i nimic.Il trimit si pe al meu in clubul calugarilor casatoriti.Cat despre mancarimile de care "suferi" spune numa' si trimit tratament.Multumesc mult pentru urari!Cam asa ma gandeam si eu ca ar fi nevoie pentru sufletelele noastre.Vin imediat la Bucuresti.Cum termin aici si vorbesc cu dl dr sa vedem ce spune.
Ciol
Diana daca e vreo fata de la aspirante nu doar de la noi care sa nu fi fost la butoi eu "o mananc".Nu ma risc sa zic chestia asta daca n-as stii sigur ca n-am nici o sansa de a devenii canibala.Ideea e sa ne ridicum cat putem de repede si sa mergem inainte.
Ioana FELICITARI PENTU ANIVERSARE!!! O SUTA DE ANI FERICITI IMPREUNA SI BINECUVANTATI DE DUMNEZEU CU COPII SI NEPOTI!!!Multa sanatate!
Si reluati aniversarea.Nu scrie nicaieri ca nu se poate
Andreyutza,Mada
Cristy intra aici si nu sta necajita de-o parte.K?Mai bine bocim impreuna.
Nu ma mai laudati atat ca imi cresc coarne de cerb si nu isi mai recunoaste sosul "puiul" adeca euMultumesc pentru vorbele bune.
Ysa mai vorbim noi altfel dupa ce vi de la dr.O sa vezi ca o sa fie bine!Important e ca ai reusit sa te programezi.
Eu cica am insuficienta luteala,progesteronul fff mic in faza luteala.Mi-a dat orgametril din ziua 14 pana in ziua 25. Si multe altele din care iau oricum adeca magne B6,Ca cu D3,vit.E si nu mai stiu ca are un scriiiiiiiis de dr.A si cica am spasmofielie.Dar cred ca citit gresit buletinul ca am val normala la Ca.Rezolv chestia asta zilele astea.In rest stau pe tusa ca sunt ziua 2 si e crunta.Si va barai pe voi.
Zeno,Gabita,Boo,Jubica?
Adelamaria,Monica,Ylari
O zi frumoasa!
PS Diana scriam in acelasi timp.FELICITARI!!! SUCCES LA BB!!!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput