ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 11
unducthable spune:
Lucia, eu sunt la p.s. ???
pai succes la bebe la voi toate , si mie normal
stai asa ca sunt toma necredinciosul , pana nu vad burtoiul mare la mine nu cred ... , mai e .., dar am trecut de o faza , acu trec la injectii, nu spusei ???
va puuuuuuuuuuuuuuup
daca raman , cate nashe va avea copilul acesta , nu va stii el niciodata
lucialu spune:
Pai spusesi ca faci injectii,da ce?N-am voie sa-ti urez succes?
Ca poate nici nu-ti mai vine CM dupa ele.Si oricum uite Ralu a ramas imediat dupa ele
.Te-am vazut si esti frumoasa.Ioana o sa confirme.Stie ea
Asa ca-i las ei placerea sa-ti explice.E teoria ei
.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
aoleu ,
sa nu mai vina CM niciodata dupa ele, adeca sa raman in menopauza definitiv ??????
maiculitzaaaa
vezi ca io dupa operatzia asta sunt nevricoasa, da tu spune adevarul chiar daca doare 

lucialu spune:
Pffff!!!Hai mai Diana,da-o incolo de treaba!
Poti sa rami gravi si cand astepti sa-ti vina CM dupa ultima injectie.Si uite asa astepti sa vina uratii,intri in panica
,mergi la dr. si afli ca ai ramas."ntelegi?Se poate si asa
Si atunci cum sa mai vina?
PS:doare?![]()

unducthable spune:
io ti-am zis ca a umblat jos , da m-a atins sus , la cap ... si ca sunt nevricoasa
aaaaaaa, deci asa .... , pai sa ma pregatesc de pe acuma de putina gimnastica ..., stiti voi de care ...
mie tre sa imi explicati ca la tzara , pen'ca io sunt de la tzara si nu sunt proasta , dar am judecata tzaranului, spune domnne pe cuvinte neaoshe care e treaba , ca sa priceapa si tzarancutza 
unducthable spune:
am uitat sa iti multumesc pentru compliment , ca ai vazut poza cu mine ...
ce teorie frate
hai ca revin maine si sa vad si io ce teorii puneti la cale
va puuuuuuuuuuuuup, pa , pe maine
lucialu spune:
Clar esti de-a noastra!![]()
Vezi cu pregatirile de exercitii nu vreau sa te
dar la capitolul asta s-ar putea sa mai "scartzai".Chiar si la propiu
.Asa ca s-ar putea sa intre si sotul tau in "clubul"mentionat mai sus.Sa nu uiti sa iei vitamine si minerale si incearca sa ai grija cum mananci.Ca te mai ingrasi.Sa bei lichide.Pune-l in tema sa n-aveti surprize.Ca vei fi mai depresiva un pic...si nu trebuie sa te ia ca atare.Nu sta singura!Stai cu noi si cu oricine sa ai moral mai bun.Nu uita ce a spus Ralu si noi toate.Hai ca o sterg.Daca mai intrebari spune.Si iti voi raspunde.Injectia nu doare.Efectele de menopauza is mai aiurea.
KISSES
fireyes spune:
Fetelor, cristy, mada, ciol, lucia, ralu, va multumesc mult pentru sfaturi su ca ma "convingeti" inca o data ca mi-am facut programare la dr T. pacat numai ca nu l-am gasit ceva mai repede, ca vreau sa spun ca stau ca pe ace pana se face 19, ca sa ajung la el.
Ralu, nu stiu ce sa zic de laparo, am citit si ghidul si alte lucruri despre investigatie in sine si desi sunt constienta ca nu e ceva cu adevarat traumatizant, tot nu ma grabesc... nu vreau insa nici sa pierd timp aiurea insa...
Plus ca mie mi-a zis doctorita mea obisnuita ca dupa operatia de laparo nu e permisa sarcina 6 luni? e adevarat oare? ca din ce povestiti voi pe aici nu pare asa...
Daca isi mai aminteste cineva de capitolul in care s-au postat info despre homeopati, eu tot as fi interesata sau pe PM
Ma bucur tare mult cand mai vad pe aici ca fetele raman insarcinate dupa tratamente si in prima faza a fost ca o actiune terapeutica pentru mine sa vad ca se poate si uneori fara niste chinuri incomensurabile. oricum, cred ca atunci cand atingi un prag esti pregatita pt orice compromis, numai sa ai bebeul mult dorit.
aerlilian spune:
Diana,spuneau fetele cu ceva vreme in urma,ca endometrioza este boala femeilor frumoase.Vazand poze cu tine am reusit sa ma conving (daca mai era cazul!) de acest lucru.E imposibil sa gasesti pe aici o femeie care sa fi fost macar suspectata de endometrioza si sa nu fie extraordinar de frumoasa...Asadar,eu am fost doar suspectata,deci...Frumoase suntem,destepte nici nu mai incape vorba,modeste mai presus de toate,deci nu avem niciun motiv de pesimism,mergem inainte si vom aduce pe lume copii frumosi si sanatosi!

aerlilian spune:
Fireyes,nici vorba ca nu ai voie sa ramai insarcinata dupa laparo timp de 6 luni.Mie mi-a spus doctorita sa-i trag tare imediat dupa ce am iesit din spital.Cu cateva capitole in urma,ne lamentam de mama focului si eu si Monicapentru ca ne temeam de laparo.La mine se pare ca nu a dat roade,insa Monica a ramas imediat dupa.Cred ca toate fetele iti vor spune ca e bine sa faci laparo,fara teama,ba dimpotriva,sperand ca se poate intampla minunea imediat dupa!