ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 12
unducthable spune:
quote:
Originally posted by aerlilian
Diana,spuneau fetele cu ceva vreme in urma,ca endometrioza este boala femeilor frumoase.Vazand poze cu tine am reusit sa ma conving (daca mai era cazul!) de acest lucru.E imposibil sa gasesti pe aici o femeie care sa fi fost macar suspectata de endometrioza si sa nu fie extraordinar de frumoasa...Asadar,eu am fost doar suspectata,deci...Frumoase suntem,destepte nici nu mai incape vorba,modeste mai presus de toate,deci nu avem niciun motiv de pesimism,mergem inainte si vom aduce pe lume copii frumosi si sanatosi!
ce sa mai zic ..., ma simt flatata ca m-ati introdus in categoria femeilor frumoase sau fff frumoase ... , sunteti niste dragutze si imi faceti numai surprize frumoase , care merg frumos la spirit , recunosc ,

mi s-a mai spus ca unii prieteni de-abia asteapta sa fac un copil , ca va iesi o combinatie frumoasa intre mine si sotzul meu
acuma ca sa o dau pe gluma ... poate ne-au deochiat unele ...

hai ca mi-a venit sa rad de-a binelea
frumoasa frumoasa, da' mi s-a pus pata , vreau BEBE si mama mea , care a auzit ca ma voi opera cu 2 zile inainte, si-a dat seama ca vorbesc serios , cand i-am spus ca nu concep sa nu am copil , ea poate a luat-o ca pe o copilarie de a mea ... , dar acuma deja m-a luat in serios, acuma stie ca nu mai mi-e frica de nimic decat vreau BEBE, acuma tace , ca a vazut ... zice " mai frate, sa vezinca fata asta a mea nu vorbeste aiurea ..."
nici bunicilor nu le-am spus de operatie decat dupa aceea
s-au convins cu totii cat de hotarata sunt
va puuuuuuuuuuup, de la voi imi iau curajul mai departe ,
revin,
Diana
unducthable spune:
sa mai adaug ceva nu prea vesel ... o verisoara "bine intentionata " si "neinvidioasa" , mi-a spus ea intr-o zi de ce nu am copii :
"pentru ca esti o femeie rea !" asa mi-a spus
se pare ca la unele prostia merge mana in mana cu ticaloshia ...
de ce era ea asa de ambalata , era suparata ca stia ca eu am bani mai multi ca ea si nu ii aduc fetitei ei cadouri scumpe , mai , de-aia eram eu femeie rea si de-aia nu aveam copii
v-am spus asta , ca poate stiti si voi, poate suntem frumoase, dar si multe "ganduri bune au unele pentru noi" ; mi-am dat seama ca mare e gradina Domnnului si eu deja ma distrez de ce imi mai aud urechile cateodata , nu ma mai mir de nimic ; eu ma simt bine asa cum sunt si pot spune ca femeile frumoase nu numai ca per total au o viata frumoasa , dar e si foarte interesanta , lumea uneori e ca o gradina zoologica si e bine sa te uiti la unii ca un turist care doar ii observi si atat , chiar daca ei iti scot limba si rad de necazul tau , pana la urma , ati vazut , Dumnezeu trimite lumina tuturor
cui ii pasa
nu mor caii cand vor cainii 
fireyes spune:
unducthable, eu am observat ca toate relele astea se lipesc de oameni care pleaca urechea si carora in final le pasa de parerea celorlalti. nu trebuie decat sa lasi toate rautatile care ti se spun sa treaca pe langa tine si n-or sa prinda radacini.
eu am si credinta asta in efectul bumerang, cand vine un timp in care rele sau bune, se intorc intr-o forma sau alta la "emitator".
asa ca nu-ti fa griji si pastreaza-ti sufletul curat
fireyes spune:
aerlilian, mai exact cat de mult seamana laparo cu o operatie clasica? pe mine m-a ferit Dzeu de prea multe probleme de sanatate in viata si afara de o operatie de apendicita, altceva nu mai am la activ.
nici nu-mi pot imagina cum ma duc sa ma operez (OK, prin laparo) si 3 zile mai tarziu sunt pe... aparate...
mada23 spune:
URA AVEM DC!!! IERI NU V-AM VAZUT SI MI-A FOST DOR DE VOI!!
Ralu.. ma bucur mult ca te-ai mai linistit si ca ai auzit inimioara puiutzului. Sanatate multa va doresc in continuare si sa creasca bebelul mare.
Ioana...sa va iubiti mult, sa va intelegeti si sa vina
cat mai repede. Iti sta foarte bine cu o fetitza in brate, esti o dulcica.
Alexia.. esti o gravidutza super draguta, radiezi de fericire. Sa ai o sarcina usoara cu sanatate multa si sa ne molipsesti si pe noi cu "virusul bebitza".
Ysa...
multe pentru tine, o sa fie bine ai sa vezi.
Lucia...
nu ne barai, ne incanti cu mesajele tale haioase.Spor la luat buline, sa-ti fie cu folos!
Diana...pe cei cu mintea odihnita trebuie sa-i lasam in pace, nu-ti amari sufletul cu niste vorbe spuse in vant, se intoarce roata la fiecare. Dupa fapta si rasplata. Ai grija cu
, eu am pus pe mine 6 kg de la dipher., nu aveam probleme inainte, slabeam cand vroiam, dar acum am 1an si nu am dat jos mai nimic din ce am acumulat.
Fireyes... dupa ce te refaci de la operatie, max 30 zile poti sa faci bebicu, daca functioneaza "instalatia".
pupicutzi la toate fetele sa aveti o zi cu mult soare!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
quote:
Originally posted by fireyes
unducthable, eu am observat ca toate relele astea se lipesc de oameni care pleaca urechea si carora in final le pasa de parerea celorlalti. nu trebuie decat sa lasi toate rautatile care ti se spun sa treaca pe langa tine si n-or sa prinda radacini.
eu am si credinta asta in efectul bumerang, cand vine un timp in care rele sau bune, se intorc intr-o forma sau alta la "emitator".
asa ca nu-ti fa griji si pastreaza-ti sufletul curat
ai dreptate, si tu Mada, si eu v-am spus acelasi lucru , adica lumea e o jungla si depinde de noi sa ne facem locul curat de mizerii si sufletul neatins de porcarii
deci am ajuns la un nivel la care RAD si MA AMUZ si observ ;
eu v-am spus de ce a zis verisoara aia, ca fapt divers, ca si cum v-as fii povestit ce am mai vazut ieri la gradina zoologica

nu vedeti ? pentru mine viata merge inainte si am atatea de facut si nu mai stiu ce sa fac ca sa apara BEBE , incat astea sunt niste nimicuri, v-am povestit ca fapt divers
Diana
unducthable spune:
quote:
Originally posted by fireyes
aerlilian, mai exact cat de mult seamana laparo cu o operatie clasica? pe mine m-a ferit Dzeu de prea multe probleme de sanatate in viata si afara de o operatie de apendicita, altceva nu mai am la activ.
nici nu-mi pot imagina cum ma duc sa ma operez (OK, prin laparo) si 3 zile mai tarziu sunt pe... aparate...
aici e laparoscopia mea facuta acum 3 saptamani
http://bucuresti.idd.ase.ro/natura/operatie.html
mai adaug ca doar in ziua cu operatia mi-a fost rau , adica vomitat , durut omoplatzii, durut capul rau, de la anestezie, si daca stateam in picioare simteam ca lesin pt ca imi scadea tensiunea , dar depinde si de la organism la organism
a doua zi dimineata m-am dat jos din pat , m-am dus am luat o cafea mica , asistenta mi-a dat un algocalmin si mi-a trecut durerea , m-am simtit rapid in forma, l-am sunta pe sot si am plecat acasa . Joi deja am fost la servici , in conecdiu medical, ca m-au chemat ca a fost nevoie.
Taieturile micute nu m-au durut deloc , nu le-am simtit.
Dr. Tutunaru poate sa vina la tine sa te vada sau poate nu. La mine nu a venit , orocum am vazut ca e super ocupat. Stiam ce mi-a gasit. Si asa aveam tot timpul sa vorbesc cu el, peste o saptamana la spital cand mi-a scos firele. Daca nu reuseam nici atunci , ma duceam la cabinet , dar nu a fost cazul.
Diana
unducthable spune:
apropo de ingrasat , eu am de la 51 la 54 kg maxim si nu am tendinte de ingrasare , dar sunt sigura ca voi avea surprize
maine ma duc sa iau fiola de la farmacie, peste o saptamana voi face injectia si mai vorbim noi despre ce sa facem ca sa nu ne ingrasam prea mult ... acuma nu stiu ... s-au strans toate in capul meu
andreyutza spune:
neata fetelor!! mi-ati inveselit ziua cu mesajele voastre pline de optimism si mai ales haioase. 
pot sa declar ca lucia
e campioana la incurajari si mesaje pline de umor.
diana, nu te necaji de ce spun altii. unii oameni sunt asa cum sunt si noi ii luam ca atare.
ralu, nu te mai gandi la prostii mai ales ca i-ai auzit si inimioara. o sa fie un bebita sanatos si frumos!!!
aerlilian, mada23, ioana, fireyes, alexia si toate celelalte fete, multi pupici si sa avem toate bucuria de a ne tine in brate ingerasii!!!

unducthable spune:
fetele mele dragi, nu cred ca m-ati inteles, nu m-am necajit , nu sunt necajita la vorbele unei persoane cu mintea odihnita , cum a spus Mada, eu DOAR , am pus ca fapt divers ce specimene exista in lumea asta , asta e tot
in rest , sunt aici , cu voi , pe capul vostru si sa vedem ce facem ca sa avem BEBEI