Sezatoarea canadiana (68)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen77 spune:
Ira, ma omori zau . Daca nasc prematur tu esti de vina.
Bebitzu, uite aici linkul, site-ul e ff bine pus la punct:
http://www.lesvergerslafrance.com/main.cfm?p=01_100&l=en
Gasesti tot ce trebuie, cum ajungi acolo, etc ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Ira spune:
quote:
Originally posted by nelia
Ira... si esti sigura ca era pisica!?!
Nu, era amantu', deghizat in pisica. Sibin, care e calmitatea in persoana mi-a zis azi (de fata cu Sofia, ceeace e neobisnuit de special). "Daca mai vad pisica aia, o bag in casa in baie si-o bat pana ma satur." Asta e nerfarea lui maxima de care e capabil. Io personal cred c-o sa-i fac o baie in cada cu prajitoru' plogat.
Faleu ce frica am tras, mai era si neagra, bat-o vina. Mi-am facut si cruce, io, care ajung la biserica doar cu forta.
Ana, da, s-au inventat si la Terrebonne plasele, da' pt. cin' stie sa le foloseasca, io n-am suficient piQ pt. asta.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Ira spune:
ange, merci de urari.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
nelia spune:
Ira, aoleu, acum ca ma gindesc la ce ai povestit mi-am adus aminte de un film japonez de groaza... E groaznic! Dar ati mai vazut-o dupa aceea, pe afara, prin curte... Ca eu mi-s superstitioasa rau!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
columbiana spune:
Ange, mersi frumos. daca e cu chinuiala cred ca fiu'meu o sa-l poarte asa, pe la 18 ani cind o sa fie interesat sa-l placa fetele cu zimbet frumos ca pe atunci nu-l conving.
we placut, fetelor,
apropo de haine, i-am luat azi lui Tudor o geaca de la sport experts pentru sezonul de acum si inainte de costumul de ski, the north face cu $39, arata misto.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
mikiion spune:
IRAm-ai facut sa rad cu lacrimi. I-am povestit si sotului si ti-a transmis: «bine ca nu era un scons» ca pe la noi in Anjou exista!!!!!!)
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
oanagabriela spune:
Apropo de costume de iarna, la Winners gasiti de multe ori costume f.frumoase si mai abordabile ca pret. Ieri amd vazut unul f.frumos de baieti Osh Kosh cu $60.00 . Acum au si ghetute de iarna frumoase, eu i-am luat lui Antonia unele gen apres-ski-uri Cougar usoare si f.calduroase (a avut acelasi model si anul trecut si sint minunate, nu se uda de loc, sint inalte si nu a avut nevoie decit de o pereche de sosete toata iarna). De altfel mi-am luat si eu la fel si sint super incintata.
Ange,
Mult noroc in casa noua!.
Raspuns la intrebarea ta: nu, Antonia nu a inceput analiza de fraza. Invatatoarea a spus ceva despre identificarea partilor de vorbire, dar dupa Craciun. Deocamdata inca citesc, scriu si socotesc.
Ce face Maia? Cum este la scoala? Merge la aceeasi scoala sau ai schimbat-o? Dar Robert?
O duminica frumoasa la toata lumea.
ange spune:
neata gagici.
ce ziceti de "caldura" de afara?
Ana,parerea mea este ca ar fi bine sa mergi cu pustiul tau la un orto. doar ca sa te linistesti si sa stii la ce sa te astepti.cu cat este mai mic ,cu atat este mai bine.daca vrei am sa-ti dau ortod. Maiei,este la Mtl. undeva pe Jean talon.Se asteapta cu lunile la el.Noi ne-am dus prin iunie si abia in august i-au pus aparatul.Te costa 50 $ prima strigare Asta-i cea mai ieftina.Apoi decartezi cu miile trimit pe pm daca te hotarasti.
oana,te pup.nu ne-am auzit de o bucata buna de vreme...
multumesc.suntem bine.Maia merge la aceeasi scoala,nu o schimb pana la secundar in nici un caz.Este extrem de greu.A terminat deja tabla inmultirii;au trecut la verbe(indicati.,imperfect.),stie sa recunoasca orice verb din ce grupa face parte,face analiza de fraza,recunoaste intr-o fraza subiectul,verbul,adjectivul,determinantii;acum vad ca incep cu pronumele,etc.multe,multe pe mine una ma dispera.zilnic,zilnic,ore bune de munca
Robert la anul intra la aceeasi scoala.atunci sa ma vezi!
ira,sa cresti mare
mikiion,sconcsi sunt peste tot.cel putin in Laval sunt cu haita
dimin. este aproape imposibil sa deschizi vreun geam la prima ora.sunt nesimtiti rau eu in spatele casei am o padurice.nu sunt case.e!imagineaza-ti ce dezmat de lighioane o fi pe acolo.si nici macar nu am gard.se plimba animalutzele care cum vor la mine pe plantatie
Faza cu pisica in subsol am patito si eu.e naspa rau.nu e de ras.Daca esti slab de inimioara face "poc" la o faza deasta demna de cascadorii rasului.
bebitzu,am fost la ferma aseara.am luat vinete.sunt scumpe rau.anul asta nu prea s-au facut.habar nu am avut ca langa mine pe Perron sunt un milion de ferme.astazi le-am promis copiilor ca mergem la cules de mere.E atat de frumos in zona aia.Este ca la noi in Ro la tzara.super! daca esti interesata spun tot
nelia,wow,wow,wow.
o duminica faina.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Ica 1975 spune:
ange, fetita ta merge la scoala publica sau privata? Lavalul ar fi optiune ptr noi (si asa departe ptr mine) insa noi am vrea sa alegem locatia functie de scoli, de aceia as vrea cateva info depre scolile din Laval. Simona, spune si tu de scoli te rog. Doar de voi stiu ca sunteti in Laval, insa daca mai este cineva, astept pareri.
O alta posibila locatie ptr noi ar fi NDIP - insa tot la scoli ma gandesc. Va rog informati-ma si pe mine.
Noi
lorelaim spune:
Multzumesc frumos pt info ref la costumase de iarna - am sa-mi instruiesc sotziorul :-)
Ira - mortala faza cu pisica :-) Cred ca era saracutza obisnuita sa se cuibareasca in patul stapianei/stapanului :-) asa ca daca a gasit o gazada buna a zis si ea "de ce nu?"
Noi cand locuiam in Mtl am patzit-o cu o veveritza obraznica... Locuiam la bloc la et 1, cu pomi in fatza geamurilor. Lasasem usa deschisa la balcon la bucatarie (aveam plasa de tzantzari - dar NU era prinsa si jos de tot - doar sus si pe laterale) si ne uitam la TV... Era vreo 9pm... calm si cald... noi relaxatzi (fara prunca pe vremea aceea), inghesuitzi tandri unul intr-altul... Deodata "harsh-harsh-harsh" auzim ghierutze pe parchet si vedem "intrusul" tzopaind vesel si curios spre noi. Taman cu o seara inainte vasusem la TV (emisiunea cu video-distractive) cum unii fugareau de zor o veveritza ratacita prin casa si dadeau dupa ea cu ce apucau... nu spun ca si-au cam devastat apt :-( Am stat calmi si ne-am uitat ce face... Cand a realizat ca noi suntem VII (adica NU mobilier) s-a cam stresat... si a luat-o usurel-prudent inapoi spre balcon... N-am miscat - am vorbit doar in soapta... pana nu am mai auzit "harsh-harsh-harsh" pe parchet si apoi tiptil ne-am furisat in urmarirea ei si cand am vazut-o afara am inchis rapid usa la balcon :-) E tare nasol sa te trezesti cu o vietate in casa... Sconcsii sunt timizi in general - nu intra in apt... dar ratoni, veveritzele, pisicile, shobo, shoarecii, sherpii... pot sa te viziteze oricand...
O sapt faina va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."