Sezatoarea canadiana (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by nelia
Eu dau pe costumele Agatei, pentru ca o tin si trei ani si ei nu-i place sa se imbrace gros, ma gindesc ca nu e mult o suta pe an... Sta foarte mult afara si imi place sa o stiu in siguranta.
CORNELIA

Si la noi este la fel, costumul il poarta 2 ani, deci revine ceva peste $100 si nu am griji...Si Antonia se joaca toata iarna, se tavaleste pe jos etc...

Ira,

Ti-as da cu placere costumul de anul trecut, dar inca ii este bun si am vrea sa-l poarte la ski la iarna. Oricum eu toate lucrurile lui Antonia le dau, avem o prietena de familie care le trimete in Romania la o nepotica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nu-i nimic, bine ca-i e inca bun, oricum nu l-as fi acceptat dara sa platesc cel putin 50$ avand in vedere calitatea.

Io-s in dilema pt. ca ei ii trebuie 2, nu unul singur, ca se joaca afara si dupa aceea trebuie sa fie spalat aprape zilnic.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ira, eu am fost foarte multumita de costumul de iarna achizitionat de la The Children's Place anul trecut, in boxing week am dat pe el 60 cad parca (snow pants + jacheta), e waterproof, calduros si nu incotosmaneaza copilul, adica se poate misca in voie, plus foarte bine gandit, are o jacheta din fleece pe dedesubt care se prinde cu fermoar, pe care cand i-o dai jos se poate face jacheta de primavara.

http://www.childrensplace.com

Costumul lui Matei de iarna trecuta cred ca se numea ceva 3 in 1 ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Carmen, spuneai la un moment dat ca voi mergeti la o ferma de mere aproape de voi.
Te rog frumos, poti scrie din nou coordonatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Carmen, multumesc mult.

Fetelor, io crec-ajung ranita la intalnire. Am avut joi seara un show si sa nu radeti - a aruncat unu' cu niste flori in mine si mi le-a dat derect intre ochi. Erau garoafe si le-a aruncat cu cozile inainte, cred ca se juca la jocul' ala cu sageti si drept tinta avea fatza mea. Va spun drept ca am o rana pe frunte de toata frumusetea, nu e mare dar e profunda, si desi am pus vreo 3 lopeti de fond de ten in ea tot se vede. Dpa aia si radeau colegii de mine - fericiti ca baietii nu primesc flori.<

Va promisesem ca va spun ce-am patit acum vreo 2 nopti. Noi stam in banlieu, da, e safe si liniste, dar de cand ma stiu am incuiat usile si geamurile casei, asa, de precautie.

Era vreo 2 noaptea si eram la baie, petrecusem ceva timp (nu pe toaleta, btw, ca io nu-s pasionata de literatura) si orbita de lumina ma indrept catre dormitor. Orbecaind, mi-am lovit tibia de marginea patului (daca mi-a trebuit fier forjat, asta am, picioarele mele-s albastre o data la 2 saptamani), am recitat de durere une prière in quebecoiz si m-am bagat in pat. In pat, simt ceva cald. Stiu ca stiti ca sunt casatorita si ca am inca sotul viu. Dar era neobisnuit de cald. Faleu, zic, are Sibin febra, ia sa ma tasez mai la marne' ca am maine spectacol si nu pot sa fac backing vocals rontaind Tylenol. Ma intorc pe partea cealalta si inchid ochii intr-o calmitate absoluta. Alunec spre vis, frumosul meu vis unde io-s o printesa si vreo 5 brazipitt imi fac masaj la omoplati intr-o camera roz plina cu cioco si muzici bune. Adorm, da, ce bine, dar nu, barbatu' asta al meu tot insista sa se lipeasca, el nu vede ca dorm, ca sunt epuizata, ca n-am mai mancat telina de-o saptamana, dumnezeule! Incerc sa-l imping, tabarnak, sunt asa de obosita ca nu ma pot misca, ar mai trebui si el sa se epileze din cand in cand pe picioare, ca dupa ce ca-i cald mai are si blana. Bag mana sub patura si ...si...si simt cum sangele-mi coboara si urca repede, de vreo 4 ori in aceeasi secunda, din cap pana-n picioare. Urlu. Urluuuuuuuuuu inca o data ca sa fiu sigura ca m-am auzit. Sibin incepe si el sa urle. Va rog sa ma credeti ca n-am urlat asa cu Sibin impreuna niciodata in viata mea. De obicei o fac doar singura. Urlam urlam, impreuna, separat, armonic, polifonic, cu pauze si contratimpi timp de cateva secunde, 1 minut, 2 minute. Dupa care sar din pat si urlu iar. Sibin deja tampise, incetase sa urle si se uita la mine cu ochi tulburi si rosii de nesomn si spetze de drept.

- What the fuuuuuuuuuck ? Ma intreaba urland

Sofia intrase si ea deja in camera, tremurand, sprijinind usa cu amandoua mainile.

- Uita-te in paaaaaaaaaat - incep din nou sa urlu

Sibin arunca patura si ridica mainile a groaza. Nu misca, imi zice. Nu mis-ca!

Il vedeam ca nu stie ce sa faca, cu mainile in toate partile. Cu capul rosu de la urlat, si tremurand.

In pat sub patura statea o pisica uriasa. Neagra. (si cu ceva alb, ca altfel as fi fost acum cand va povestesc la balamuc). Neagra si ingrozita, se lipise de barele patului. Sibin a aruncat cu perna si am fugarit=o toti 3 (urland) pana la usa de patio. Am deschis-o si am invitat-o afara cu un sut drept amintire.

N-am mai fost capabila sa dorm 3 ore dupa aia. Si acum ma gandesc ce e cu pisica aia si pe unde o fi intrat la noi in casa. Si de ce s-o fi bagat cu noi in pat.

Dimineata am realizat ca uitasem geamul de la subsol deschis.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

IRA, esti fenomenalaaaaaaaa!
M-am spart de ras...plus ca ma gandesc sa va reclam la Protectia animalelor ca ati molestat pisica !

Mikiion
, ce bine ca vine mama ta...ai ajuotr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

, esti de coma; nu vreau sa ma gindesc....

mey Ira, la Terrebonne inca nu s-a inventat plasa de tintari ca si pe la noi pe la coltul astalalt de tzara a ajuns; sa nu-mi zici c-a dat-o jos, ca-mi pun zabrele de 1 cm distanta

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira eu cred ca eram deja la balamuc daca mi se intampla asa ceva!!!!

Voi ati uitat geamul de la subsol, noi am uitat de doua ori usa de la garaj, larg deschisa, de unde se poate intra in casa direct, ca usa aia nu se incuie. Asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ira... si esti sigura ca era pisica!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ana,aparatul i l-am pus acum o luna.cum mi-am dat seama? am fost la dentist pt ca mi se parea mie ca fata nu are dinti de artistade acolo ne-a trimis la ortodontist.dupa faza asta a inceput calvarul de obisnuit, s-a obisnuit destul de greu .a durat o saptamana timp in care manca numai piureuri si cu paiul.se ineca ca bebelusi la fiecare inghititura.acum e ok.il intorc in fiecare seara si peste 3 luni ar trebui sa-l dam jos.dupa va fi altul si altul pana va avea dantura perfecta...

ira,carmencita,la multi ani fericiti!

ica,Maia mea pe la 4 ani a facut giardia.nu-mi aduc aminte tratamentul dar stiu ca a fost tare nasol si antibioticul foarte puternic.Mi-am dat seama ca e ceva in neregula pt ca facea diaree des,ii mirosea gurita,o durea burtica si nu manca mai nimic.De atunci in fiecare an facem cropo.

ana,tu stateai sau stai pe langa o ferma?
ati fost la ferma pt proviziile de toamna?au aparut vinetele si ardeii pt copt sau deja sunt la congelator?

oana,a inceput Antonia analiza de fraza?

un week. fain.

emily,wow.felicitari.sa o stapaniti sanatosi.iti trimit pm cu nr. meu de tf. mi l-am schimbat.si noi ne-am mutat

denisam,crezi ca de grasa fac pauze?nuuu.de nevoie

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput